Luna

– enkelt & stilrent

Det udvendige udtryk er enkelt og stilrent og falder smukt ind i landskabet. Ude og inde glider nærmest sammen i designet med den asymmetriske glasfront, der deler og skærmer det overdækkede terrasseområde.

Luna sommerhus stue - nordisk design fra Planet Huse

Moderne og gennemtænkt

Indenfor i det åbne køkken og stueområde er der plads til at læne sig tilbage og nyde udsigten, til at fortælle historier henover frokostbordet og til at være fælles om de kulinariske kreationer.

Plantegning

Zoom

Klik mellem størrelserne for at se forskellige plantegninger

Filter Products Showing 1 - 4 of 10 results
Vælg sovepladser
Antal sovepladser
Boligareal
Pris
Huslinjer
Særlige rum
Huslinjer
Visning
Særlige rum
Visning
Søg
 • Det flotte asymmetriske glasparti giver stue og spise-område i sammenhæng med køkkenet et enkelt og flot look og indbyder til samvær. Et dejligt ovenlysvindue øger glæden ved at være i køkkenet. Der er desuden praktisk bryggers/entré med plads til både overtøj og vasketøj samt et lækkert badeværelse. Denne variant er med ensidig taghældning.
  84
  Værelser 3
  Sovepladser 6
  Nøglefærdigt 1.439.000,-
  Det flotte asymmetriske glasparti giver stue og spise-område i sammenhæng med køkkenet et enkelt og flot look og indbyder til samvær. Et dejligt ovenlysvindue øger glæden ved at være i køkkenet. Der er desuden praktisk bryggers/entré med plads til både overtøj og vasketøj samt et lækkert badeværelse. Denne variant er med ensidig taghældning.
  Nøglefærdigt 1.439.000,-
  84
  Værelser 3
  Sovepladser 6
 • Køkken og opholdsrum glider sammen i ét og giver fleksibilitet i indretningen. Husets opbygning opdeler naturligt i 2 sektioner af soveværelser og alle værelser er lyse, luftige og meget rummelige. Køkkenet har smukt lysindfald med et ovenlysvindue. To brusebadeværelser sikrer, at der ikke bliver kamp om badeværelset. Denne variant er med ensidig taghældning.
  96
  Værelser 3
  Sovepladser 6
  Nøglefærdigt 1.639.000,-
  Køkken og opholdsrum glider sammen i ét og giver fleksibilitet i indretningen. Husets opbygning opdeler naturligt i 2 sektioner af soveværelser og alle værelser er lyse, luftige og meget rummelige. Køkkenet har smukt lysindfald med et ovenlysvindue. To brusebadeværelser sikrer, at der ikke bliver kamp om badeværelset. Denne variant er med ensidig taghældning.
  Nøglefærdigt 1.639.000,-
  96
  Værelser 3
  Sovepladser 6
 • Lækkert stort køkken med barplads, god plads til spisning og ikke mindst et skønt stort stue- og loungeområde for hele familien. Separat forældresoveværelse med direkte adgang til spabadeværelse. Derudover dejligt brusebadeværelse i forbindelse med de 2 andre store soveværelser. Denne variant er med ensidig taghældning.
  108
  Værelser 3
  Sovepladser 6
  Nøglefærdigt 1.874.000,-
  Lækkert stort køkken med barplads, god plads til spisning og ikke mindst et skønt stort stue- og loungeområde for hele familien. Separat forældresoveværelse med direkte adgang til spabadeværelse. Derudover dejligt brusebadeværelse i forbindelse med de 2 andre store soveværelser. Denne variant er med ensidig taghældning.
  Nøglefærdigt 1.874.000,-
  108
  Værelser 3
  Sovepladser 6
 • Når mange sovepladser er vigtige, giver Luna 142 Extra dig hele 8 stk. Samtidig er der indrettet 2 gode badeværelser med brus og det ene er udstyret med en lækker spa. Denne variant er med ensidig taghældning.
  108
  Værelser 3
  Sovepladser 8
  Nøglefærdigt 1.874.000,-
  Når mange sovepladser er vigtige, giver Luna 142 Extra dig hele 8 stk. Samtidig er der indrettet 2 gode badeværelser med brus og det ene er udstyret med en lækker spa. Denne variant er med ensidig taghældning.
  Nøglefærdigt 1.874.000,-
  108
  Værelser 3
  Sovepladser 8
Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Vil du holdes opdateret?

Modtag de seneste nyheder om nye fritidshuse, inspirationsaftener, Åbent Hus arrangementer, inspiration til sommerhuslivet og meget mere..