Sommerhus typehuse I kan sætte jeres eget præg på

Hos Planet Huse bygger vi ikke deciderede typehuse, men sommerhuse, arkitekttegnede til lige netop det, I drømmer om. Vi bygger sjældent to sommerhuse som er ens, derfor kan man ikke kalde os en sommerhus typehus virksomhed.

Tidligere opfattede man sommerhus typehus virksomheder, som producenter, hvor sommerhusene blev bygget ens fra gang til gang. Sådan er det ikke hos Planet Huse i dag. Vi tager udgangspunkt i vores hustyper og designlinjer, men arkitektegner og skræddersyer husene ud fra jeres ønsker og drømme.

Vi har ni forskellige sommerhustyper i træ. I kan se dem nedenfor. Under hvert sommerhus er angivet priser for de forskellige designs.

Byg nyt sommerhus
med Planet Huse

Bliv inspireret af de mange forskellige sommerhustyper og designs.
Gå på opdagelse i Planet Huses univers, og find jeres nye pusterum.

Se alle hustyper

Er I på udkig efter et arkitekttegnet sommerhus?

Hvis I tænker, at vores forskellige designlinjer og typer af sommerhuse ikke præcist matcher jeres ønsker om et nyt pusterum, så kan vi også udvikle og bygge et arkitekttegnet sommerhus til jer. Vi tager som regel udgangspunkt i en af vores eksisterende hustyper, som vi videreudvikler, så det passer med jeres drømme og behov. På den måde får I fordelen af en anerkendt og gennemprøvet typehus model, men med jeres ønsker og drømme indarbejdet.

Læs mere om skræddersyede løsninger
Sommerhus med sorte vinduer

Individuelle sommerhuse til typehus priser

Vores sommerhustyper og snitkonstruktioner er gennemtestede og det betyder, at vi kan bygge jeres skræddersyede pusterum til en konkurrencedygtig pris, som var det 100 ens typehuse. Dette er muligt idet vores produktion er opbygget og omstillingsparat pga. robotter og opskæringsanlæg, som styres af dygtige og engagerede medarbejdere.

Sommerhusene produceres på fabrikken som færdigsamlede ydervægselementer med isolering, døre og vinduer isat og monteret facadebeklædning. Husene er modul opbygget således, at de altid kan forlænges eller afkortes i 30 cm moduler.

Roskilde og Middelfart

Besøg os på vores faste sommerhus-udstillinger

På vores faste udstillinger i Roskilde og Middelfart kan I opleve, hvordan et sommerhus fra Planet Huse føles i virkeligheden. I kan også besøge os i det danske sommerland til et af vores Åbent Hus-arrangementer. Vi byder velkommen indenfor i flere forskellige hustyper. Kig forbi og få en fornemmelse af finish og lækre materialer.

Se åbningstider for faste sommerhusudstillinger

Bestil inspirationsbog og Husguide

Bliv inspireret af de mange smukke billeder af vores sommerhuse og sommerhusindretninger i vores inspirationsbog.
I vil også modtage en komplet Husguide med priser og grundplaner.