Træ er vores DNA

Vi har bygget træhuse i 35 år

På et fundament af solidt håndværk, kvalitetsmaterialer og ikke mindst dedikerede medarbejdere har Planet Huse opfyldt sine kunders feriehusdrømme siden 1988.

Fordi erfaring
betyder noget

Med en læretid i en tømmerhandel var Planet Huses grundlægger Torben Basse allerede træ-specialist, da han grundlagde virksomheden tilbage i 1988.

En jysk kærlighed til høj kvalitet og godt håndværk løber som en rød tråd gennem vores lange historie. Nye modeller, ny teknologi og mange flere gode mennesker er kommet til i årenes løb, men ambitionen om at bygge drømme til virkelighed er lige så tidløs som arkitekturen i vores sommerhuse.

 

Tryghed, Tillid og Troværdighed

Disse 3 nøgleord afspejler sig i alt, hvad vi foretager os. Fra vores indledende snak omkring hustype, indretning, rådgivning i købsfasen, frem gennem hele projekteringen, og til jeres nye Pusterum er færdigopført og I får nøglen overdraget  til Jeres helt eget sommerhus. Men vi er der også efterfølgende, når vi mødes med Jer igen til en 2 års gennemgang af huset.

 

Det dufter af træ i Ribe

Hos Planet Huse i Ribe produceres alle sommerhusene på vores 10.000 m² fabriksanlæg. Husets vægelementer produceres med stor præcision ved hjælp af højteknologisk og avanceret udstyr i den højeste kvalitet. Her bygges vægelementerne op med udvendig beklædning og isolering, ligesom vinduer og døre bliver isat og fuget. Dermed foregår størstedelen af byggeriet i tørvejr i Planet Huses haller.

Når alle vægelementer er færdigbyggede, og de øvrige materialer er tilskåret, forberedt og pakket – så går det stærkt med at bygge. Først opføres husets hovedkonstruktion, og herefter arbejdes der videre med taget. På den måde bliver huset lukket på to eller maksimum tre dage og udsættes dermed ikke for fugt.

 

Projekter i Danmark

Udover at bygge individuelle og skræddersyede sommerhuse, udvikler og bygger vi også projekter i Danmark, det kan være alt fra at købe en udstykning, byggemodne og bygge sommerhuse, som vi sælger indflytningsklare til de større feriehusprojekter, som fx. Lalandia Billund, hvor vi har bygget 100 sommerhuse og Skærbæk Feriecenter, hvor vi har bygget 98 enheder over de seneste par år.

Hver dag glæder vi os over at skulle overrække nøglen til  Planet Hus-ejere, hvis drømme om et ægte Pusterum går i opfyldelse.”

Historien om Planet Huse

Planet Huse så første gang dagens lys i 1988. Firmaet blev stiftes af de to brødre Sven Hollesen og Torben Basse. Bestyrelsesformanden var den tidligere fodboldspiller Harald ”Guld Harald” Nielsen.

Selskabet startede Gørding i 1988 i en 1.100 m² fabrik. I 1992 flyttede Planet Huse til Ribe og her er fabrikken udvidet mange gange i løbet af årene, og vi råder i dag over et 10.000 m² fabriksanlæg.

Med en læretid i en tømmerhandel og senere arbejde for Finlands største savværk, samt ni år hos det tidligere Kalmargården, var Torben Basse fra starten træ-specialist.

I 1995 flyttede Sven Hollesen til Tyskland, hvor Planet Koncernen startede op med salg af helårshuse i træ. Omkring år 2000 begyndte koncernen i Tyskland at opføre fritidshuse til udlejning og i de seneste år er der opført ferielejligheder med wellnessfaciliteter baseret på turisme.   

I 2008 overtog Planet koncernen det daværende MSH Huse med brands, Jeppesen Bjælkehuse, Skarridsø og Møllebæk. Disse brands blev tilpasset ny produktionsteknologi og Jeppesen Bjælkehuse – som i øvrigt har 88 år på bagen – sælger og opføres ny i Planet-regi som luksushuse i høj kvalitet.   

En jysk kærlighed til høj kvalitet og godt håndværk løber som en rød tråd gennem vores lange historie. Nye modeller, ny teknologi og mange gode medarbejdere er kommet til i årenes løb, men ambitionen om at bygge drømme til virkelighed er lige så tidløs som arkitekturen i vores sommerhuse.

entre i sommerhus
entre i sommerhus

Planet koncernen

Planet Huse er en del af Planet koncernen, som består af flere selskaber, heriblandt Planet Haus AG, som udvikler imponerende ferieparker i Nordtyskland.

Om Planet koncernen

Vi bygger på tillid og tryghed

Højeste kreditværdighed

Vælg en samarbejdspartner med en bundsolid økonomi og styr på finanserne.

Planet Huse har de sidste 7 år fået AAA kreditvurderingen – din sikkerhed for en samarbejdspartner med god økonomi og styr på finanserne.

AAA kreditvurdering gives kun til aktie- og anpartsselskaber. Herudover skal virksomheden have en særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

Læs mere

Succesvirksomhed 2021

Hos Planet Huse har vi gjort os fortjente til erhvervsprisen ’Succesvirksomhed 2021’.

En pris som bliver givet til virksomheder, der har formået at skabe kontinuerlig vækst og solide finansielle resultater over en længere årrække. Vi håber og tror på, at vi også fremover vil kunne bidrage til vækst, velstand og erhvervsmæssig succes i dansk erhvervsliv.

Læs mere

Hvad siger kunderne?

En ting er, hvad vi siger – en anden ting er, hvad vi leverer. Vi er dedikerede til at give jer den bedste oplevelse på vejen til jeres nye pusterum.
Læs med nedenfor hvad vores andre kunder siger…

Læs anmeldelser

Sammen er vi stærkere

Medlem af Træ i Byggeriet

Træ i Byggeriet er en forening med flere danske medlemsvirksomheder, der alle har fokus på træ og er dedikerede til en øget anvendelse af træ i byggeriet

Byggeriet er en af de største klimasyndere, og det skyldes blandt andet det negative klimaaftryk, som en lang række byggematerialer sætter. Træ er et nærliggende svar på udfordringen, og derfor bør træmaterialer spille en langt større rolle i byggeriet.

Foreningens formål er at øge anvendelsen af træ i byggeriet, men også udbrede kendskabet til træets mange anvendelsesmuligheder og bæredygtige egenskaber.

Læs mere Byg bæredygtigt

Dansk Industri – Byggeri

Vi er medlem af DI Byggeri, som er det største branchefællesskab under Dansk Industri. I branchefællesskabet arbejdes der for at fremme den grønne omstilling, for en øget digitalisering og højere produktivitet, en hurtigere og mere smidig byggesagsbehandling.

HOS OS ER EN AFTALE EN AFTALE

Fast prisgaranti

Når kontrakten er underskrevet, får I hos os en fast prisgaranti. For jer betyder det, at der ikke kommer uforudsete udgifter – hverken før, under eller efter byggeriet. Vi finder med andre ord ingen smuthuller, som pludselig sender prisen på himmelflugt og vores troværdighed den anden vej. For os er der nemlig kun en vej til en god handel, og den går igennem tillid, tryghed og troværdighed.

Vil I høre mere?

Vi støtter lokalt

Vi støtter sundhed,
sport & kultur

Med sponsorater gør vi en forskel og bidrager aktivt til fælleskabet i den gode sags tjeneste.

Sponsorstøtte

Bliv en del af teamet

Er du dedikeret og har du gåpåmod og et glimt i øjet?
Hos os er stemningen god og uformel – og så tager vi godt imod nye kollegaer.

Tjek mulighederne for at blive en del af Planet Huses team.

Ledige stillinger

Bestil inspirationsbog og Husguide

Bliv inspireret af de mange smukke billeder af vores sommerhuse og sommerhusindretninger i vores inspirationsbog.
I vil også modtage en komplet Husguide med priser og grundplaner.

I skal ikke betale før indflytning

Hos os betaler I først, når I flytter ind. Med 35 år på bagen, var vi der i går – og vi er her også i morgen.

I betaler først, når I overtager nøglen. Det betyder, at I er helt uden økonomisk risiko, når I bygger med os.
Derfor kan I trygt lade os bygge jeres fritidsdrømme – vi stiller jer den ultimative sikkerhed.

Læs mere

Nyheder og presse

Vi kan være behjælpelige med udtalelser om tidens trends, nyheder, markedssituationen og meget andet.
Endvidere har vi et hav af lækre fotos af flotte Planet Huse, som vi gerne deler med dig.

Læs mere