Aktuelle kampagner og tilbud

Sommerhus kampagner

I kan nu bygge ét af vores fire nye kampagnehuse. Fire skønne huse i høj kvalitet til en ekstra skarp pris og der medfølger desuden en lækker ekstra udstyrspakke.

I Bjerregård ved Vestkysten har vi 3 sommerhuse til salg og lige nu betaler vi 1. års elforbrug ved køb af ét af disse 3 skønne huse.

Se med nedenfor og hold øje med denne side for gode sommerhustilbud.

KAMPAGNEHUSE

Høj kvalitet til en ekstra skarp pris

Mennesker har brug for jævnlige pusterum i en moderne og travl tilværelse. Akkurat nu har vi fire gode tilbud på netop det. Fire flotte Merkur-kampagnehuse, der alle begynder livet som kvalitetstræ og -materialer og afleveres lige præcis som det sommerhus, I har drømt om så længe. 

Udover den skarpe pris medfølger der desuden en lækker ekstra udstyrspakke. 

Se de fire Merkur kampagnehuse

KAMPAGNE

1. års el-forbrug betaler vi

Vi betaler el-regningen det første år i jeres nye sommerhus i Bjerregård. Tilbuddet gælder ved køb af ét af vores tre færdigopførte sommerhuse i Bjerregård. Vilkår fremgår af købsaftalen. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Kontakt Jesper Termansen for flere oplysninger: [email protected] / Tlf. 40 17 04 12.

Tilbud til dig

Vi betaler 1. års
el-forbrug

Vi betaler el-regningen det første år i jeres nye sommerhus i Bjerregård. Tilbuddet gælder ved køb af ét af de tre færdigopførte sommerhuse i Bjerregård. Vilkår fremgår af købsaftalen. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Kontakt Jesper Termansen for flere oplysninger:
[email protected] / Tlf. 40 17 04 12

Se sommerhusene i Bjerregård

Vi er en stabil samarbejdspartner

Betal først ved indflytning

Hos os betaler I først, når I flytter ind. Vi har bygget træhuse i mere end 34 år, så vi var der i går – og vi er der også i morgen. I er helt uden økonomisk risiko, når I bygger med os. Derfor kan I trygt lade os bygge jeres fritidsdrømme, for vi stiller vores kunder den ultimative sikkerhed.

Læs mere

HOS OS ER EN AFTALE EN AFTALE

Fast prisgaranti

Når kontrakten er underskrevet, får I hos os en fast prisgaranti. For jer betyder det, at der ikke kommer uforudsete udgifter – hverken før, under eller efter byggeriet. Vi finder med andre ord ingen smuthuller, som pludselig sender prisen på himmelflugt og vores troværdighed den anden vej. For os er der nemlig kun en vej til en god handel, og den går igennem tillid, tryghed og troværdighed.

Vil I høre mere?

Lænestol i stof og terrassemøbler i flet

Kom tættere på jeres sommerhusdrøm

Kom til inspirationsaften

Middelfart 1. februar kl. 17.30
Roskilde 1. marts kl. 17.30

Mød vores arkitekter, indretnings-rådgivere, udlejningsspecialisten og ikke mindst vores team af bygge- og salgsrådgivere til en aften med tips og inspiration til et sommerhus, der kan blive familiens pusterum i mange år.

Læs mere

Book et møde med os

Kom tættere på din sommerhusdrøm – vi hjælper dig på vej.

Book et møde
med os

Kom tættere på din sommerhusdrøm
– vi hjælper dig på vej.

Book et møde
med os

Kom tættere på din sommerhusdrøm
– vi hjælper dig på vej.