Sådan bygger vi

Skal I bygge sommerhus?

Går I med drømmen om at bygge familiens helt eget getaway, hvor hygge, jysk håndværkskvalitet og finishgrad er fast inventar?
Så kig med her i maskinrummet og få et indblik i, hvordan et ægte træhus skal bygges.

Byggeprocessen

En strømlinet og optimeret proces

Få et overblik over byggeprocessen. Vi har strømlinet processen med sommerhusbyggeri, så vi kommer i mål på kortest mulig tid og med et kvalitetssommerhus, som I kan have glæde af i mange, mange år.

Læs mere

Byggemetode

Et tørt byggeri

Vi producerer jeres sommerhus under de bedste forhold på vores fabrik i Ribe. Det giver ikke blot enestående præcision, men også en hurtig opførselstid på grunden og dermed et tørt byggeri. 

Læs mere

Byggeformer

Nøglefærdigt eller Super Medbyg?

Vil I helst læne jer tilbage, følge byggeriet på afstand, og glæde jer til at få nøglen til et færdigt fritidshus? Eller går I med en håndværkerdrøm om selv at bygge jeres nye sommerhus? Hos Planet Huse kan I vælge mellem et Nøglefærdigt sommerhus eller et byg-med-koncept, som vi kalder Super Medbyg.

Læs mere

Kvalitet i detaljen

Alle de fine detaljer – også det, I ikke kan se

God kvalitet kommer sjældent af sig selv. Det kræver erfaring, styring og dygtighed at producere de bedste og mest funktionelle fritidshuse – det har vi. Kig med på nogle af detaljerne i sommerhusbyggeriet og få et indblik i, hvordan vi sikrer den bedste finish og en uovertruffen kvalitet.

Læs mere

Byg klimavenligt med træ

Det giver ikke alene store klimagevinster at anvende træ i byggeriet. Træet har også mange byggetekniske fordele, der blandt andet giver flotte arkitektoniske muligheder og et bedre indeklima.

Læs mere

Riv ned & Byg nyt

Det er gamle brædder, vi river ned, ikke minderne

Skal et gammelt sommerhus rives ned, skal det gøres ordentligt og bortskaffes forsvarligt. Mange af os nyder i dag godt af solrige minder fra utallige ferier i mormors sommerhus. Man kan næsten dufte det, ikke? 

Et gammelt træhus med så mange år på bagen, hvor charmerende det end er, har det bare svært ved at leve op til moderne miljøstandarder, komfort og kravene til et lavt energiforbrug.

Hos Planet Huse har vi (også) specialiseret os i at fjerne gamle sommerhuse, og vi tilbyder ved køb af et Planet Hus en rigtig god aftale for nedrivningen.

Læs mere

Byggestart

Hvordan gøres grunden klar?

Så snart der er lavet en jordbundsundersøgelse, ved vi, hvordan grunden skal forberedes til at støbe fundamentet. Ingen grunde er ens, men vi arbejder med en byggestart pakke, hvor vi tager højde for de elementer, vi kender.

Læs mere

Betal først ved indflytning

I skal ikke betale før indflytning

Hos os betaler I først, når I flytter ind. Med 35 år på bagen, var vi der i går – og vi er der også i morgen. I betaler først, når I overtager nøglen. Det betyder, at I er helt uden økonomisk risiko, når I bygger med os. Derfor kan I trygt lade os bygge jeres fritidsdrømme, for vi stiller vores kunder den ultimative sikkerhed.

Læs mere

Roskilde og Middelfart

Besøg os på vores faste sommerhus-udstillinger

På vores faste udstillinger i Roskilde og Middelfart kan I opleve, hvordan et sommerhus fra Planet Huse føles i virkeligheden. I kan også besøge os i det danske sommerland til et af vores Åbent Hus-arrangementer. Vi byder velkommen indenfor i flere forskellige hustyper. Kig forbi og få en fornemmelse af finish og lækre materialer.

Se åbningstider for faste sommerhusudstillinger