Sådan bygger vi

Vi ved det godt. Når drømmehuset er valgt, kan det kun gå for langsomt. Og det skal selvfølgelig bygges solidt og godt og ordentligt. Den slags tager tid, siger andre, vi siger, det handler om at gøre tingene ordentligt, hurtigere.

Byggeprocessen

En strømlinet og optimeret proces

Få et overblik over flowet i samarbejdet med Planet Huse. Vi har strømlinet sommerhus byggeri processen, så vi kommer i mål på kortest mulig tid og med et kvalitetssommerhus, som I kan have glæde af i mange, mange år.

Planet Huse - produktion i Ribe
Planet Huse - sommerhusbyggeri med færdige vægelementer
Byggeformer

Hvilken byggeform passer jer?

Går I med tanker om at bygge det nye sommerhus færdigt selv, eller vil I helst bare læne jer tilbage, følge byggeriet på afstand og så glæde jer til dagen, hvor I får nøglen overdraget.

Kvalitet i detaljen

Alle de fine detaljer – også det, I ikke kan se

God kvalitet kommer sjældent af sig selv. Det kræver erfaring, styring og dygtighed at producere de bedste og mest funktionelle fritidshuse – det har vi. Kig med på nogle af detaljerne i sommerhus byggeriet og få et indblik i, hvordan vi sikrer den bedste finish og en uovertruffen kvalitet.

Jeppesen Bjælkehus - tæt på bjælkerne
Grønne egeblade
Energi og miljø

Vi tænker grønt,
fordi det betaler sig

Vores huse er i en energiklasse for sig, fordi vi hele tiden holder os opdateret på energi-udviklingen og tænker innovativt, når det kommer til energiforbrug og løsninger.

Riv ned & Byg nyt

Træt af det gamle, slidte sommerhus?

Ud med det gamle, og ind med det nye – når sætter gang i et sommerhus byggeri med Planet Huse, kan vi også hjælpe jer af med det gamle. Vi har specialiseret os i at fjerne gamle sommerhuse, og vi tilbyder en rigtig god aftale for nedrivningen.

Planet Huse sommerhusbyggeri - klart fundament
Byggeforberedelsespakke

Hvordan gøres grunden klar?

Så snart der er lavet en jordbundsundersøgelse, ved vi, hvordan grunden skal forberedes til at støbe fundamentet. Ingen grunde er ens, men vi arbejder med en byggeforberedelsespakke, hvor vi tager højde for de elementer, vi kender.

Betal først ved indflytning

I skal ikke betale før indflytning

Hos os betaler I først, når I flytter ind. Med over 30 år på bagen, var vi der i går – og vi er der også i morgen. I betaler først, når I overtager nøglen. Det betyder, at I er helt uden økonomisk risiko, når I bygger med os. Derfor kan I trygt lade os bygge jeres fritidsdrømme, for vi stiller vores kunder den ultimative sikkerhed.

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Lene & Toke havde brug for en kontrast til deres liv i København. Læs historien om deres smukke hus med de fantastiske vægge af finér.

Læs case