Kom tættere på jeres sommerhusdrøm

Kom til Åben Fabrik i Ribe

Kom til Åben Fabrik i Ribe

Skal drømmen om et sommerhus virkeliggøres, så start med et inspirerende kig bag kulissen hos Danmarks (måske) bedste – og i hvert fald mest erfarne – sommerhusbygger, når vi slår dørene op til åbent hus i Ribe.

RIBE: 15. maj kl. 14.00 – 17.00 – Ingen ledige pladser

Sådan bygger man en drøm af et sommerhus

Det skal ikke være hvem som helst, der skal forvandle jeres drøm om det perfekte sommerhus til virkelighed – vi forstår. Huset skal opføres ordentligt, og dem der bygger det, skal opføre sig ordentligt. 

Den holdning til tingene deler vi heldigvis. Men det er jo blot ord på et stykke papir, så tillad os at uddybe, hvad vi mener til en inspirerende eftermiddag, hvor I og andre sommerhusdrømmere får et indgående indblik i hele vores proces og tilmed et kig bag kulisserne i en moderne og højteknologisk produktion af elementer til sommerhuse.

Bemærk tilmelding er nødvendig, for pladserne er begrænsede.

Vi serverer en god kop kaffe og forkælelse til enhver sød tand. Vel mødt til en uformel og hyggelig eftermiddag, hvor drømmene kan få frit spil.

Tilmeld dig venteliste til kommende arrangement
Vi kontakter dig så snart vi har fastlagt en ny dato.

Hidden
Privatlivs- og cookiepolitik(Required)

Programmet:

  • Velkomst – ved Torben Basse, Planet Huses stifter og mangeårige direktør

  • Hvem er Planet Huse – ved Torben Basse
  • Fordelen ved at bygge med præfabrikerede elementer – ved Torben Basse
  • Den perfekte placering på grunden og hvad skal man overveje ift. placeringen – mød Lasse Hyldgaard Hansen en af Planet Huses erfarne byggeledere.
  • Service og tilfredse kunder vi hjælper jer helt i mål.
  • Trygt og sikkert fra start til indflytning – mød Ole Asmussen  projektleder, med mange års erfaring i et godt samarbejde med bygherre.
  • Se hvordan elementerne opbygges – rundtur i produktionen.
  • Sådan skræddersyr vi jeres sommerhus – ved arkitekt Peder Thorne
  • Trends og sommerhustendenser – ved Lene Damkær Ebbesen

HOS OS ER EN AFTALE EN AFTALE

Fast prisgaranti

Når kontrakten er underskrevet, får I hos os en fast prisgaranti. For jer betyder det, at der ikke kommer uforudsete udgifter – hverken før, under eller efter byggeriet. Vi finder med andre ord ingen smuthuller, som pludselig sender prisen på himmelflugt og vores troværdighed den anden vej. For os er der nemlig kun en vej til en god handel, og den går igennem tillid, tryghed og troværdighed.

Vil I høre mere?