Byggemetode

Sådan bygger vi jeres sommerhus

Forberedelsen af alle materialer og elementer i produktionen i Ribe er alfa og omega for den kvalitet, Planet Huse står for.
Vi leverer de færdigproducerede udvendige vægelementer, med malet facadebeklædning, isoleret, med døre og vinduer monteret og færdigfuget fra fabrik. Alle øvrige materialer er tilskåret, forberedt, nummereret og pakket til det enkelte byggeri, og så går det stærkt med at bygge.


Det starter i Ribe

Vi har 10.000 m² fabriksanlæg fordelt på fem haller i Ribe. Her produceres alle sommerhusene og læsses på lastbiler med radiostyret kran klar til montering på byggepladsen. 

Fundamentet på plads

Imens elementerne færdiggøres i produktionen, bliver fundamentet støbt og gjort klar til byggeriet på byggepladsen. Læs også mere om forberedelsen af grunden.

Bedste arbejdsbetingelser

I produktionen i Ribe flyttes elementerne rundt med store kraner og placeres, så man har den bedste arbejdsstilling. Alle vinduer og døre isættes elementerne og fuges. Her er lyst, tørt og godt – de bedste betingelser for kvalitetsarbejde.

Pakket & klart til byggeri

Materialerne ankommer – tilskårede, nummererede og klar til opsætning. Eksempelvis er de indvendige beklædningsbrædder færdigskåret millimeterpræcist med specialsave.

Alle vægelementer placeres

Med kranen placeres elementerne nøjagtigt, hvor de skal være. Hvert enkelt element er for-boret og forberedt til fastgørelse, så alle samlinger passer nøjagtigt.

Huset lukkes på to dage

Den første dag på pladsen står vægge og kip klar, og så arbejdes der videre med opsætning af tagspær og undertag, så huset oftest lukkes på to dage. På den måde er byggeriet lynhurtigt sikret mod fugt og vandskade forårsaget af dårligt vejr.

Læs mere om kvaliteten hos Planet Huse.

Nøglefærdigt eller Super MedByg

Lad os gøre al arbejdet for jer eller træk selv i arbejdstøjet. I vælger selv, hvor meget I vil udføre – uanset hvad, er vi med jer hele vejen.

Læs mere

Roskilde og Middelfart

Besøg os på vores faste sommerhus-udstillinger

På vores faste udstillinger i Roskilde og Middelfart kan I opleve, hvordan et sommerhus fra Planet Huse føles i virkeligheden. I kan også besøge os i det danske sommerland til et af vores Åbent Hus-arrangementer. Vi byder velkommen indenfor i flere forskellige hustyper. Kig forbi og få en fornemmelse af finish og lækre materialer.

Se åbningstider for faste sommerhusudstillinger

Bestil inspirationsbog og Husguide

Bliv inspireret af de mange smukke billeder af vores sommerhuse og sommerhusindretninger i vores inspirationsbog.
I vil også modtage en komplet Husguide med priser og grundplaner.