Indretningsrådgivning – find den røde tråd

Indretnings-
rådgivning til sommerhuset

Når husets grunddesign og plantegning er på plads, begynder det rigtig sjove. For hvordan skal hele herligheden lige tage sig ud indvendigt? Vi taler naturligvis om gulv, loft, fliser, armaturer og ikke mindst køkkenet.

Mulighederne er praktisk talt uendelige, og netop derfor står vores helt egne indretningsrådgivere klar til at assistere, hvis og når der er brug for det. Med sig har de en inspirerende værktøjskasse, fyldt med alle tænkelige materialer, stilretninger og farver.

Tag os med på råd

Det med at skabe en rød tråd i indretningen kender vores indretningsrådgivere Lene og Mette alt til. De har et godt blik for farveharmonier, stilarter, overflader og vigtigst af alt alle de mange valgmuligheder, der er for at sætte jeres eget helt personlige præg på jeres fritidshus.

Har I brug for en sparringspartner med fingeren på pulsen – så er Lene og Mette de helt rigtige at tale med.

Vi elsker at realisere vores kunders unikke drømme, derfor er al vores rådgivning gratis, når vi bygger jeres nye pusterum.

I kan booke Lene eller Mette via jeres Salgs- & Byggerådgiver eller møde dem til en af vores Inspirationsaftener.

Kom til vores næste inspirationsaften
Indretningsrådgivere
Udebruser sommerhus

Indretningstip

Har I overvejet…

Et udebad? Udebruser eller bad er altid et hit, og de fleste danskere har jo lidt vikingeblod i årene, så sådan et kan bruges året rundt. Og der er mange muligheder fx den enkle udebruser, en bruseniche, som passer til huset eller hvad med et udebad? Se et par inspirationsbilleder her.

Se flere inspirationsbilleder
Pige og dreng læser
Grønt køkken og rundt spisebord i træ
Spisebord i træ med sorte stole
Hvidt køkken med alkove og hems

Indretningstip

Hems er ren hygge

En hems er klassisk sommerhusindretning. Her kan de mindste føle sig højere end alle andre og ligge og skue ud over verden, så det er ofte ungernes favoritsted at sove eller hygge på en regnvejrsdag. Udover at være hyggelig er en hems også rigtig god udnyttelse af hver kvadratmeter. På en del sommerhusgrunde er der begrænsninger på hvor stort et sommerhus, der må bygges, så her kan hemsen give de ekstra sovepladser, når huset ikke må gøres større.

Indretningstip

Skønt lys ovenfra

Vi kan ikke få nok af det naturlige lys. Et ovenlysvindue er en fantastisk lyskilde, der giver energi og gør rummet større.

Bestil katalog med inspiration

Indretningsinspiration

Gør jeres sommerhus hyggeligt og personligt.

Sofa i flet
Sengegavl i bambus
Grønt køkken og rundt spisebord i træ
Lysegråt køkken med messinggreb
Badeværelse med badekar
Grå sofa
hængekøje i natur

Kom tættere på jeres sommerhusdrøm

Kom til inspirationsaften

I Roskilde 11. september kl. 17.30

Mød vores arkitekter, indretnings-rådgivere, udlejningsspecialisten og ikke mindst vores team af bygge- og salgsrådgivere til en aften med tips og inspiration til et sommerhus, der kan blive familiens pusterum i mange år.

Tilmeld inspirationsaften her