Ledige stillinger

Vil du arbejde sammen med os?

Hos os er stemningen god og uformel – og så tager vi godt imod nye kollegaer, vil du være en del af teamet? Lige nu søger vi en regnskabsmedarbejder.

Du er også meget velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til [email protected]

Om Planet Huse

Regnskabsmedarbejder søges til Planet Huse i Ribe

Mestrer du at arbejde med bogholderi og regnskab – og har du lyst til at være en del af fundamentet for en kvalitetsbevidst styring og rapportering? Så kan stillingen som regnskabsmedarbejder hos Danmarks førende leverandør af fritidshuse, Planet Huse meget vel være dig.   

Som Planet Huses nye regnskabsmedarbejder kommer du til at arbejde i en afdeling med 4 medarbejdere. Afdelingen varetager regnskabsopgaver for hele Planet koncernen. Dine ansvars- og arbejdsområder bliver:

  • Generelle bogholderiopgaver
  • Projektregnskaber
  • Kreditorstyring
  • Moms og Intrastat
  • Perioderapporteringer til koncernen

Basen er hovedkontoret i Ribe. Her bliver du en del af koncernens økonomiafdeling.

Vedholdende og insisterende – på den gode måde
Med aktiviteter af både national og international karakter har Planet Huse brug for dig, der er vant til at have en bred kontaktflade, og som evner at arbejde struktureret og selvstændigt med flere igangværende opgaver.

Du tager ejerskab over en given opgave og opsøger på eget initiativ den næste. Du får mulighed for at få ansvar for dit eget forretningsområde. Samtidig har du øje for dine kollegaer. Med din hjælpsomhed og dit gode humør bidrager du til et dejligt arbejdsmiljø – et miljø, hvor den uformelle tone går hånd i hånd med rettidighed og arbejde af høj kvalitet.

Vi forestiller os, at du kommer med erfaring fra en bogholderifunktion understøttet af en uddannelse som regnskabsmedarbejder. Studiemæssigt har du sikkert bestået en HHX – suppleret med en overbygning som finansøkonom, merkonom eller lignende. På IT-fronten mestrer du Microsoft Excel, har du erfaring med Navision eller Dynamics C5 og et fakturabehandlingssystem, er det et plus.

Vi tilbyder dig:

  • At blive en del af en succes virksomhed der har ambitioner omkring fremtidig vækst.
  • Et godt arbejdsmiljø
  • Løn og ansættelsesvilkår der modsvarer de stillede krav
  • Et job med en international berøringsflade.

Danmarks største producent af fritidshuse
Planet Huse har siden 1988, opført og opfyldt sommerhusdrømme for det ferieelskende folk i Danmark, Tyskland og det øvrige Europa. Fra domicilet i Ribe, hvor både hovedkontor og den 10.000 m2 store fabrik har hjemme, er der produceret mere end 15.000 fritidshuse. Og mange flere er på vej.

Succes måles på mange fronter
I 2021 blev Planet Huse indstillet til ”succesvirksomhed 2021” – en pris som gives til virksomheder, der har skabt vækst og solide resultater over en årrække. Men pæne tal er kun tal, og succes måles lige så meget på medarbejdertrivsel. Nye kolleger får således en varm velkomst af 75 engagerede kollegaer og møder ind i en virksomhedskultur præget af en flad organisation, frihed under ansvar og en stor faglig stolthed.

Ansøgning

Ansøgning eller eventuelle spørgsmål rettes til CFO Leif Arnbjerg på [email protected] eller tlf. 4017 0907.

Ansøgningsfrist er mandag 2. januar 2023. Vi afholder løbende samtaler med relevante kandidater og tiltrædelse sker efter aftale når vi har fundet den rette person.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send ansøgning

Ansøgning

Ansøgning eller eventuelle spørgsmål rettes til CFO Leif Arnbjerg på [email protected] eller tlf. 4017 0907.

Ansøgningsfrist er mandag 2. januar 2023. Vi afholder løbende samtaler med relevante kandidater og tiltrædelse sker efter aftale når vi har fundet den rette person.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Send ansøgning