Katalog og priser

Inspirationsbog
og husguide

Her kan I se vores inspirationsbøger online, downloade eller bestille trykte inspirationsbøger og husguider med priser. Vi ønsker jer god fornøjelse i vores univers af fritidshuse.

I kan altid kontakte en af vores salgs- og byggerådgivere og besøge vores udstillinger eller opleve lækre sommerhuse til et af vores Åbent Hus-arrangementer.

Som et eksklusivt tilbud afholder vi med jævne mellemrum inspirationsaftener i fritidshusudstillingerne i Middelfart og Roskilde.

Inspirationsbog

Planet Huse og
Jeppesen Bjælkehuse

Bliv inspireret af de mange smukke billeder af vores sommerhuse og sommerhusindretninger. I vil også modtage en komplet Husguide med priser og grundplaner.

Bestil inspirationsbog
Se og download katalog

Planet Huse
Se katalog

Jeppesen Bjælkehuse
Se katalog

Prisliste

Husguide med priser og plantegninger

Modtag mail med link til komplet Planet Huse og Jeppesen Bjælkehuse husguide. I husguiderne kan I se priser, plantegninger samt konstruktions- og materialebeskrivelser på alle vores hustyper.

Privatlivs- og cookiepolitik(Required)

Download brochure

Sommerhuse og
grunde til salg

Skønne indflytningsklare og fuldt møblerede sommerhuse og byggegrunde lige her, hvor Danmark er dejligst!

Jylland Nordsjælland Havnsø Marielyst & Stubbekøbing Bornholm

Download brochure

Kampagnehuse – høj kvalitet til en ekstra skarp pris

Fire flotte Merkur-kampagnehuse der alle begynder livet som kvalitetstræ og -materialer og afleveres som lige præcis det sommerhus, I har drømt om så længe. Der medfølger desuden en lækker ekstra udstyrspakke. 

Download brochure

Bestil gratis grundtjek

MM slash DD slash YYYY
Max. file size: 256 MB.
Privatlivs- og cookiepolitik(Required)

HOS OS ER EN AFTALE EN AFTALE

Fast prisgaranti

Når kontrakten er underskrevet, får I hos os en fast prisgaranti. For jer betyder det, at der ikke kommer uforudsete udgifter – hverken før, under eller efter byggeriet. Vi finder med andre ord ingen smuthuller, som pludselig sender prisen på himmelflugt og vores troværdighed den anden vej. For os er der nemlig kun en vej til en god handel, og den går igennem tillid, tryghed og troværdighed.

Vil I høre mere?

Kom tættere på jeres sommerhusdrøm

Kom til inspirationsaften

Middelfart 14. juni kl. 17.30
Roskilde 13. september kl. 17.30
Roskilde 20. juni kl. 17.30 – ingen ledige pladser

Mød vores arkitekter, indretnings-rådgivere, udlejningsspecialisten og ikke mindst vores team af bygge- og salgsrådgivere til en aften med tips og inspiration til et sommerhus, der kan blive familiens pusterum i mange år.

Læs mere
Dit pusterum

Gode grunde eller indflytningsklart?

Drømmer I om jeres helt eget Planet Hus i et attraktivt sommerhusområde, så har I her muligheden. Ryk direkte ind i drømmen i et af vores nøglefærdige og fuldt møblerede sommerhuse, eller byg jeres helt eget pusterum på én af vores mange skønne grunde.

Sommerhuse og grunde til salg