Djursland – skøn feriedestination med mange aktiviteter

Djursland – skøn feriedestination med mange aktiviteter

Hyggeligt og roligt ferieområde på Norddjurslands Kyst. Området er kendt for sin dejlige, børnevenlige badestrand og fredfyldte natur. Med et sommerhus i dette område behøver I ikke at køre ret langt for at finde nye og spændende oplevelser. De venter lige udenfor døren.

Indflytningsklart sommerhus

Ved Gjerrild Nordstrand har vi et skønt Mars 91/81 sommerhus til salg. Sommerhuset ligger nabo til campingpladsen og med udsigt til skov og marker.
Her er der en kort cykeltur for at komme til den fineste hvide sandstrand, som er hovedattraktionen i nærområdet.

Kigger man lidt længere væk, er der masser af muligheder for aktiviteter for både børn og voksne. Eksempelvis er der kun en halv times kørsel til Djurs Sommerland, og så er der selvfølgelig også Grenå, som altid er et besøg værd med gode shoppingmuligheder samt Kattegatcentret.

Sommerhuse til salg på Djursland
Bestil en fremvisning
DD slash MM slash YYYY
Hidden
Privatlivs- og cookiepolitik(Required)
Download projektfolder
Download
Kontakt salgs- og byggerådgiver
Projektsalg jylland

Behrend Behrendsen
Projektchef
bbe@planethuse.dk
Tlf: 40 17 02 75

Jesper Termansen
Projektsalgs- og byggerådgiver
jte@planethuse.dk
Tlf: 40 17 04 12

spar kr. 150.000 i dag – flyt ind i morgen

Black November

Køb jeres nye pusterum i november 2023 og spar kr. 150.000 på udvalgte indflytningsklare sommerhuse – bygget lige der hvor Danmark er dejligst.

Se vores sommerhuse til salg
spar kr. 150.000 i dag – flyt ind i morgen

Black November

Køb jeres nye pusterum i november 2023 og spar kr. 150.000 på udvalgte indflytningsklare sommerhuse – bygget lige der hvor Danmark er dejligst.

Se vores sommerhuse til salg

Djursland

På toppen af Norddjursland

Udforsk områdets mange vandre- og cykelruter, som fører jer rundt i det smukke landskab. I kan også se frem til unikke smagsoplevelser, produceret af lokale ildsjæle – eller tage på shopping i de mange specialbutikker i charmerende Grenå. 
Tæt på finder I også Djurs Sommerland, Kattegatcentret, Randers Regnskov og et attraktivt surfområde.

Hvor oplevelserne venter, som perler på en snor

Djursland er et eldorado af oplevelser. Her kan I sætte jer i Danmarks hurtigste rutsjebane i Djurs Sommerland, komme tæt på alverdens dyr i Kattegatcentret, Ree Park Safari, Skandinavisk Dyrepark og Munkholm Zoo.

I kan også komme tæt på den vilde natur i Nationalpark Mols Bjerge, planlægge årets bedste badeferie ved nogle af Danmarks bedste badestrande, besøge de hyggelige og rolige feriebyer – og meget mere.

Sommerhuse til salg ved Djursland

Vi har bygget skønne indflytningsklare sommerhuse, som er fuldt møblerede. De står klar til at byde jer velkommen hjem til et pusterum.

Sommerhuse til salg ved Djursland

Vi har bygget skønne indflytnings-klare sommerhuse, som er fuldt møblerede. De står klar til at byde jer velkommen hjem til et pusterum.

Mars 91/81 – Norddjurs

Strandsletten, Grenå

Bebygget areal 91 ㎡ / 6 + 2 sovepladser

Mars 91/81 – Norddjurs

Strandsletten, Grenå

Bebygget areal 91 ㎡ / 6 + 2 sovepladser

Se alle sommerhuse til salg

Download

Jylland brochure

Se priser og hvilke sommerhuse og byggegrunde, vi har til salg i Jylland. Grundene sælges kun ved samtidig køb af et Planet Hus.

Download
Dit pusterum

Gode grunde eller indflytningsklart?

Drømmer I om jeres helt eget Planet Hus i et attraktivt sommerhusområde, så har I her muligheden. Ryk direkte ind i drømmen i et af vores nøglefærdige og fuldt møblerede sommerhuse, eller byg jeres helt eget pusterum på én af vores mange skønne grunde.

Sommerhuse og grunde til salg

Lad glade feriegæster betale en del af drømmehuset

Som bygget til udlejning

Området er et særdeles attraktivt ferieområde. Så hvis I er klar til at dele sommerhusdrømmen med andre, så er der – meget rig – mulighed for udlejning og et klækkeligt bidrag til finansieringen af huset. Vores dygtige rådgivere hjælper gerne med indretning af huset, så det optimeres til både hygge og udlejning, og vi indhenter også gerne et udlejningsbudget. Vi samarbejder med nogle af Danmarks største udlejningsbureauer.

Læs mere

Åbent hus

Der er ikke flere huse i den valgte kategori Se alle arrangementer