Sommerhuse og ferieparker i Danmark & Tyskland

Projektbyggeri

Projektbyggeri i Danmark

Gode grunde eller indflytningsklart?

Et smukt sommerhus skal helst ligge på en smuk grund. Og gerne i et attraktivt område fyldt med muligheder for hele familien – uanset smag og behag. Dét kan vi hos Planet Huse også hjælpe med. 

Vi har stor erfaring med opkøb af sommerhusgrunde i Danmarks mest attraktive sommerhusområder. Grunde, som vi efterfølgende byggemodner og sælger videre til glade sommerhusdrømmere som jer, selvfølgelig med et velbygget Planet Hus solidt placeret ovenpå.

Og til de utålmodige drømmere, har vi løbende indflytningsklare projekthuse til salg komplet indrettet med alt – og vi mener alt. Dem kan I læse meget mere om nedenfor.

Sommerhuse og grunde til salg

Projektbyggeri i Danmark

Ferieparker i Danmark

Planet Huse bygger ikke kun individuelle sommerhuse til private. Skal der bygges feriedrømme i stor skala, kan vi også dette. Vi har bl.a. bygget 100 feriehuse i Lalandia Billund og 98 store feriehytter ved Skærbæk Centeret.
I Tyskland har vi opført hele ferieparker som allerede nu tiltrækker tusindvis af glade feriegæster. Hvordan det ser ud, kan I læse mere om længere nede på siden.

Projektbyggeri i Tyskland

Ferieparker & hotelbyggeri i Tyskland

Planet Haus har hovedkontor i Kiel og er førende på markedet indenfor udvikling og realisering af turistiske ferieparker i Nordtyskland. Projekterne er ofte meget store og består af sommerhuse samt forskellige typer 1- og 2-etagers huse med eksklusive ferielejligheder i optil 4 etager. Det er derfor ofte helt anderledes designs end de sommerhuse, vi præsenterer her på sitet.

Vores turismeprojekter i Tyskland adskiller sig fra de typiske danske projektbyggerier ved at være investeringer for køberne. Køberne er privatpersoner, som udlejer sommerhuset eller ferieboligen og dermed får afkast af deres investering.

Dog er der en vigtig fællesnævner, for nøjagtig som med de danske sommerhuse konstrueres og designes alle huse i Ribe. Det samme gælder for alle byggematerialerne, hvor vægelementerne bygges med beklædning, isolering samt døre og vinduer og alle øvrige materialer skæres og forberedes i produktionen i Ribe.

Projektbyggeri i Tyskland

Læs mere om Planet Haus

Bestil inspirationsbog og Husguide

Bliv inspireret af de mange smukke billeder af vores sommerhuse og sommerhusindretninger i vores inspirationsbog.
I vil også modtage en komplet Husguide med priser og grundplaner.

Roskilde og Middelfart

Besøg os på vores faste sommerhus-udstillinger

På vores faste udstillinger i Roskilde og Middelfart kan I opleve, hvordan et sommerhus fra Planet Huse føles i virkeligheden. I kan også besøge os i det danske sommerland til et af vores Åbent Hus-arrangementer. Vi byder velkommen indenfor i flere forskellige hustyper. Kig forbi og få en fornemmelse af finish og lækre materialer.

Se åbningstider for faste sommerhusudstillinger