Skræddersyet fra yderst til inderst

Arkitekttegnet sommerhus

Hos Planet Huse kan I få et arkitekttegnet sommerhus, som bliver tilpasset jeres personlige behov, hvis I ikke finder det helt rigtige hus blandt vores mange designlinjer.

Vi har nemlig vores eget arkitektteam, som kan skræddersy lige præcis det træsommerhus, som du og din familie ønsker jer – uanset hvad drømmen indebærer.

hængekøje

Få et arkitekttegnet sommerhus, der realiserer jeres drømme

Hos Planet Huse kan I få et arkitekttegnet træsommerhus. Ofte tager vores kunder udgangspunkt i en eksisterende model, som vores arkitektteam i Ribe videreudvikler, så det passer til jeres drømme og behov.
På den måde har I et godt udgangspunkt, når det nye træhus skal skræddersys efter familiens ønsker. Hvis drømmene ikke passer med nogle af vores eksisterende designs, så tegner og bygger vi også et helt nyt sommerhus i træ.

Se hustyper

Arkitekttegnede træhuse

Når drømmen ikke holder sig indenfor plantegningen

Når I vælger et arkitekttegnet træsommerhus hos Planet Huse, vil vores arkitekter fungere som sparringspartnere og assistere med råd, erfaring og inspiration. Vores egne arkitekter og indretningsrådgivere står til jeres rådighed gennem hele udviklingsprocessen, uden det koster jer ekstra.

Uanset om I drømmer at flytte køkkenet, tilføje et boblebad, eller I ønsker en 100% skræddersyet løsning, kan I altid få sparring om, hvilken designløsning, der matcher jeres ønsker allerbedst.

Bestil inspirationsbog og Husguide

Bliv inspireret af de mange smukke billeder af vores sommerhuse og sommerhusindretninger i vores inspirationsbog.
I vil også modtage en komplet Husguide med priser og grundplaner.

Find inspiration til jeres nye sommerhus

Her kan I se hvilke løsninger, andre nybyggere har valgt til deres skræddersyede, arkitekttegnede træhuse hos Planet Huse. I kan også få gode idéer til indretning og design ved at læse vores kundehistorier.

Se alle vores kundehistorier
hængekøje

Et unikt hus helt efter familiens ønsker

Arkitekttegnet pusterum

Lene og Toke har bygget et arkitekttegnet træhus i Nordsjælland, som er fyldt med unikke, personlige løsninger. Sommerhuset er bygget med kærlighed til træ, og giver familien et tiltrængt pusterum i hverdagen.

Familiens favoritspot er den specialdesignede vinduesbænk, som er smuk integreret i indretningen. Huset har lækre detaljer som f.eks. udebruser med direkte adgang fra badeværelset, stor hems med ovenlysvinduer og træbeklædte vægge, som sætter stemningen for hele huset.

Se familiens historie her

Se billederne og de smukke detaljer

Arkitekttegnet bjælkehus

Med et helt unikt look på det udvendige og en meget stilsikker hånd på indretningen er dette Jeppesen hus i Hornbæk et fantastisk eksempel på et arkitekttegnet træsommerhus. Det er det vi kalder 100% skræddersyet. Her er valgt glatte hvide vægge og lofter, som giver en helt anden rumfornemmelse. Der er holdt en bevidst enkel farvesætning, der fremhæver de smukke møbler, brugskunsten og væg-dekorationerne, hvoraf en del er hentet hjem fra Provence.

Skal I også have et arkitekttegnet træhus helt efter jeres ønsker, så kontakt en af vores salgs- og byggerådgivere.

Se billederne og de smukke detaljer

Arkitekttegnet bjælkehus med fantastisk udsigt

Der er en formidabel udsigt over Nekselø Bugt fra dette smukke Jeppesen bjælkehus på Vestsjælland. Grunden skråner til begge sider mod vandet og mod skoven, så hvis man elsker naturen ligesom familien her, så er det svært at forestille sig et bedre sted til et ægte pusterum. Der er to store terrasseområder til hver side, og mod skoven er der desuden et skønt overdækket lounge- og spiseområde med et lækkert udekøkken.

Læs mere om vores Jeppesen bjælkehuse
Sofa i flet

Indretningsidéer til jer, der har valgt et arkitekttegnet fritidshus

Der er mange spændende beslutninger, når I skal bygge et arkitekttegnet sommerhus. I skal ikke blot beslutte jer for størrelse, plantegning og ydre fremtoning. Der er også mange spændende valg forbundet med at designe sommerhusets indre. Hvilken vægbeklædning giver f.eks. det rigtige udtryk til jeres nye fritidshus – ønsker I glatte, hvide vægge, profilbrædder eller noget helt tredje? Hvordan skal badeværelset indrettes? Skal der være plads til et karbad eller brus – eller ønsker I et separat toilet? I kan finde masser af idéer til indretningen af jeres nye fritidshus blandt vores inspirationsbilleder.

Find inspiration til sommerhuset
Sofa i flet

Kom tættere på jeres sommerhusdrøm

Kom til inspirationsaften

Roskilde 11. september kl. 17.30

Mød vores arkitekter, indretnings-rådgivere, udlejningsspecialisten og ikke mindst vores team af bygge- og salgsrådgivere til en aften med tips og inspiration til et sommerhus, der kan blive familiens pusterum i mange år.

Tilmeld inspirationsaften her

Indretningsrådgivning

Mød indretnings-rådgiveren, der hjælper dig med dit arkitekttegnede sommerhus

Mød Lene og Mette – vores egne indretningsrådgivere.

Lene og Mette har styr på aktuelle trends og alle de mange valgmuligheder, du har for at skræddersy løsningerne og sætte dit helt eget præg på dit nye fritidshus.

Indretningsrådgivning

Hjælp til at sætte stilen

Mød Lene og Mette – vores indretningsrådgivere. Lene og Mette har styr på aktuelle trends og alle de mange valgmuligheder, I har for at skræddersy løsningerne og sætte jeres helt eget præg på jeres nye fritidshus.

Læs mere om indretningsrådgivning

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster et arkitekttegnet sommerhus?

Prisen på et arkitekttegnet træhus afhænger af flere faktorer som f.eks. størrelse og i hvor høj grad, I ønsker at skræddersy sommerhuset med personlige løsninger, ekstra udstyr mm. Kontakt os og lad os tag en snak om de mange muligheder.

 

Kontakt
Indretningsrådgivere

Ekstra sengepladser

Hvor mange sovepladser kan I få i jeres arkitekttegnede sommerhus?

Når I får arkitekttegnet et nyt træhus hos Planet Huse, kan I få alle de sovepladser, I ønsker. Alle sommerhustyper kan skræddersyes, så det passer til jeres personlige behov.

Hvis I foretrækker et mindre træsommerhus, kan I også få mere plads til gæster ved også at bygge et anneks.

Vores Jeppesen Bjælkehus anneks er en populær udvidelse til mindre bjælkehuse, som giver plads til flere gæster.

Et anneks er fx. indrettet med to soveværelser og et tilhørende badeværelse. Annekset er helt perfekt til jer, som gerne vil kunne invitere den større familie på besøg, eller jer som gerne vil dele sommerferien med jeres venner.

Anneks med 2 værelser og bad

Roskilde og Middelfart

Besøg os på vores faste sommerhus-udstillinger

På vores faste udstillinger i Roskilde og Middelfart kan I opleve, hvordan et sommerhus fra Planet Huse føles i virkeligheden. I kan også besøge os i det danske sommerland til et af vores Åbent Hus-arrangementer. Vi byder velkommen indenfor i flere forskellige hustyper. Kig forbi og få en fornemmelse af finish og lækre materialer.

Se åbningstider for faste sommerhusudstillinger

Kundehistorier

Pernilles rejse til sit unikke sommerhus

Et nyt sommerhus stod ikke blot som et ønske om et nyt sted at tilbringe ferierne, men som en genopladning af sind og sjæl for Pernille Sams, der længe havde drømt om et fristed helt tæt på naturen.

Se alle kundehistorier

Her leves livet

Sommerhuset i altid vidunderlige Vig bruges flittigt af familien Grønholt. Faktisk hver weekend siden huset blev deres for halvandet år siden. Nu slappes der af, lades op og på terrassen grilles, festes og hygges der så meget, som sæsonen og vejret nu engang tillader det.

Familien Olesens danske oase

Tina & Johnny havde først tænkt, at de skulle have et sommerhus med et moderne look, men de forelskede sig i et Jeppesen bjælkehus. Men hvordan var det at bygge sommerhus i Hornbæk, når familien bor i Luxemburg?

Følg Jeanne & Arne - fra sommerhusdrøm til pusterum

Følg Jeanne & Arne mod drømmen om et ægte pusterum i Tisvildeleje

Her leves livet

Familien Olesens danske oase