Kvalitet i detaljen

Bedre finish færdigt arbejde

Hos Planet Huse lever og ånder vi for godt og solidt håndværk. Også under overfladen. Små detaljer, du ikke lige ser med det blotte øje, men som ikke bare højner det æstetiske udtryk – de forlænger også husets levetid.

Vi elsker træ

Træ er vores DNA, det er vores vigtigste råvare. Derfor vælger vi vores træleverandører med omhu. Alt vores træ er FSC certificeret og inden det tilskæres, eller bygges ind i vægelementerne, kvalitetstjekkes det omhyggeligt af vores håndværkere og indkøbsansvarlige i Ribe.

Beklædningsbrædderne er kvalitetstræ fra de svenske og finske skove. Træer vokser nemlig langsommere i et køligt klima. Træ fra langsomt voksende træer har en stærk kerne og er mere modstandsdygtigt overfor fugt. Det holder med andre ord længere. Beklædningsbrædderne er imprægneret og båndsavskåret, hvilket giver en flot, ensartet overflade.

Vægelementerne opbygges i Ribe

Opbygningen af elementer og tilpasning af materialer i produktionen i Ribe er alfa og omega for den kvalitet, Planet Huse står for. Vi bygger alle vægelementer op med udvendig beklædning og isolering. Vinduer og døre bliver også isat og fuget. Det sker altsammen under de mest optimale arbejdsbetingelser og i et lyst og tørt miljø. Summa summarum betyder det præcision og høj kvalitet.

Tørt kvalitetsbyggeri

Vi leverer de færdigbyggede vægelementer samt alle øvrige materialer tilskåret, forberedt, nummereret og pakket på byggepladsen, og så går det stærkt med at bygge. Kranmontage af huset udføres af vores dygtige montører.

Med kranen placeres elementerne nøjagtigt, hvor de skal være. Hvert enkelt element er for-boret og forberedt til fastgørelse, så alle samlinger passer nøjagtigt, og er stærke og tætte.

Den første dag på pladsen, står vægge og kip klar og så arbejdes der videre med opsætning af tagspær og undertag, så huset oftest lukkes på to dage. På den måde er byggeriet lynhurtigt sikret mod fugt og vandskade forårsaget af dårligt vejr.

Byggeprocessen

Energioptimeret

Isolering
– spar på varmeudgiften

Vores huse er isoleret 30% bedre end minimumskravet for fritidshuse. Alle huse er topisolerede med 315 mm i tag, 215 mm i ydervægge og 320 mm isolering i gulv. Vi tjekker desuden, at huset er tæt med en blowerdoor test, så I kan spare  på varmeudgiften med den gode isolering.

Langtidsholdbar

Maling & overfladebehandling

Al udvendig overfladebehandling foretages industrielt med markedets bedste produkter. En god overfladebehandling gør det lettere at vedligeholde huset. Vi grunder og maler den udvendige beklædning i produktionen i Ribe, for her er der nemlig tørt og godt og den helt rigtige temperatur. Indvendige behandlinger af træet foretages naturligvis med miljørigtige produkter.

Langtidsholdbar

Drypnæse – sikrer træet mod råd

Alle de nederste beklædningsbrædder skæres i smig – detaljen kaldes en drypnæse. En Drypnæse sikrer, at vandet bliver ledt væk inden træet kan nå at opsuge det.

Det gør jeres sommerhus langtidsholdbart. Drypnæser er standard på alle Planet Huse.

Kvalitet i detaljen

Hakkebrædder
– en flot afslutning på gavlen

Hakkebrædder bliver skåret millimeterpræcist i produktionen af en af vores robotter, så tagstenene ligger perfekt, slutter helt tæt, og skaber en smuk æstetisk afslutning på gavlen.

Kvalitet i detaljen

Savet til på højteknologisk sav

Små detaljer som ind- og udvendige gerigter og lysninger skæres i produktionen i Ribe – et stykke præcisionsarbejde, som står skarpt og flot på det færdige hus.

Download Husguiden

Modtag en mail med download link til Husguiden og få priser, plantegninger og konstruktions- og materialebeskrivelser. Du modtager mailen med det samme.

Hidden
Privatlivs- og cookiepolitik(Required)

Roskilde og Middelfart

Besøg os på vores faste sommerhus-udstillinger

På vores faste udstillinger i Roskilde og Middelfart kan I opleve, hvordan et sommerhus fra Planet Huse føles i virkeligheden. I kan også besøge os i det danske sommerland til et af vores Åbent Hus-arrangementer. Vi byder velkommen indenfor i flere forskellige hustyper. Kig forbi og få en fornemmelse af finish og lækre materialer.

Se åbningstider for faste sommerhusudstillinger