Kvalitet i detaljen

– bedre finish færdigt arbejde

Hos Planet Huse lever og ånder vi for godt og solidt håndværk. Også under overfladen. Små detaljer, du ikke lige ser med det blotte øje, men som ved nærmere eftersyn ikke bare højner det arkitektoniske udtryk, de forlænger også husets levetid.

Vi elsker træ
Træ er vores DNA, det er vores vigtigste råvare. Derfor bruger vi tid på samarbejdet med vores træleverandører. Og fordi alt træ tilskæres eller bygges ind i elementer i produktionen, inden det når byggepladsen, kvalitetstjekkes det også af vores omhyggelige produktionsfolk og indkøbsansvarlige i Ribe.

Beklædningsbrædderne er kvalitetstræ fra de svenske og finske skove. Træer vokser nemlig langsommere i et køligt klima. Træ fra langsomt voksende træer er tættere, stærkere og mere modstandsdygtigt overfor fugt. Det holder med andre ord længere. Beklædningsbrædderne er imprægneret og båndsavskåret, hvilket giver en flot, ensartet overflade.

Indvendig beklædning i sommerhus fra Planet Huse
Planet Huse - vægelementer til sommerhuset færdiggøres i Ribe

Vægelementerne forberedes i Ribe
Forberedelsen af alle materialer og elementer i produktionen i Ribe er alfa og omega for den kvalitet, Planet Huse står for. Vi bygger alle vægelementer op med udvendig beklædning og isolering. Vinduer og døre er også isat og fuget. Det sker altsammen under de mest optimale arbejdsbetingelser og i et lyst og tørt miljø, og det betyder præcision og høj kvalitet

Isolering – et varmt og tæt hus
Vi isolerer 25% bedre end minimumskravene for fritidshuse. Alle huse er topisolerede med 315 mm i tag, 215 mm i ydervægge og 320 mm isolering i gulv. Vi tjekker desuden, at huset er tæt med en blower door test, så I får mest muligt ud af den gode isolering.

Planet Huse - maling og overfladebehandling for langtidsholdbarhed

Maling & overfladebehandling – for langtidsholdbarhed
Al udvendig overfladebehandling foretages industrielt med markedets bedste produkter. En god overfladebehandling gør det lettere at vedligeholde huset. Vi grunder og maler den udvendige beklædning i produktionen i Ribe, for her er der nemlig tørt og godt og den helt rigtige temperatur. Indvendige behandlinger af træet foretages naturligvis med miljørigtige produkter, der fremmer det gode indeklima.

Tørt kvalitetsbyggeri
Vi leverer de færdigbyggede vægelementer samt alle øvrige materialer tilskåret, forberedt, nummereret og pakket på byggepladsen, og så går det stærkt med at bygge. Kranmontage af huset udføres af vores dygtige montører. De sikrer, at de færdige elementer med vinduer isat fra fabrik, skillevægge, bærende limtræskonstruktioner og spær samt fastgørelse af husets hovedkonstruktioner sker den første dag – og så arbejdes der videre med tagspær og undertag, så huset ofte lukkes på en eller max. 2 dage med de store huse. Så udsættes huset nemlig ikke for fugt.

Længesommerhus Jeppesen Bjælkehus fra Planet Huse
Planet Huse - drypnæse sikrer høj kvalitet og holdbarhed af dit byggeri

Drypnæse – sikrer træet mod råd
Drypnæsen er en smig, der skæres nederst på alle beklædningsbrædder, og som sikrer, at vandet løber af, inden træet kan nå at opsuge det. Det gør jeres sommerhus langtidsholdbart og det er standard på alle Planet huse.

Hakkebrædder – en flot afslutning på gavlen
Hakkebrædder bliver skåret millimeterpræcist i produktionen, så tagstenene ligger perfekt, slutter helt tæt, og skaber en smuk arkitektonisk afslutning på gavlen.

Planet Huse - hakkebrædder giver en flot gavlafslutning
Planet Huse - lysninger på et Jeppesen Bjælkehus

Savet til på højteknologisk sav
Små detaljer som ind- og udvendige gerigter og lysninger skæres i produktionen i Ribe – et stykke præcisionsarbejde, som står skarpt og flot på det færdige hus.

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Book et gratis tjek af sommerhusgrunden

Hvordan skal vi placere sommerhuset på grunden? Kan vi beholde de gamle træer? Vi vil gerne udnytte udsigten mod nord bedst muligt, men hvad så med terrassen? Kan vi ændre bredden på huset, så det passer til grunden? Der opstår hurtigt mange spørgsmål, når I står med jeres sommerhusgrund. Tag os med på råd og få en god start på processen. Det koster ikke noget.

  • Jeg accepterer samtidig Planet Huses privatlivspolitik og accepterer at modtage relevant information fra Planet Huse