Inspiration

Vi har samlet lidt lækre billeder fra smukke sommerhuse. Bliv inspireret til terrassen, køkkenet, wellness badeværelset og meget mere

Lev livet på terrassen

Tænk i komfortable stole til spisebordet, et loungeområde med stole og solsenge og fyld op med masser af puder og plaider i bløde, afdæmpede farver. Sæt grupper af krukker med tomater, jordbær, oliventræer og krydderurter sammen med fine lanterner i bambus.

Skab hygge indenfor

Sommerhuset er skabt til hygge og afslapning. Et godt læsehjørne er perfekt, når det er indevejr og I kan skabe hulestemning i alkoven og på hemsen med masser af bløde puder og hyggebelysning.

Skab looket med vinduer, døre & tag

Du kan ændre hele looket på sommerhuset ved fx at skifte vinduernes farve – se her.

Et rigtigt sommerhuskøkken

Glatte enkle låger eller dem med profil? Og hvad med farver? Nedenfor har vi samlet billeder af smukke køkkenener, som passer til sommerhusets og familiens stil.

Lad væggene sætte stemningen

Vælg hvilken stemning I ønsker i jeres nye fritidshus med vægbeklædningen. Glatte, hvide vægge, hvidtonede eller malede profilbræder eller noget helt tredje – se inspirationsbillederne og vælg selv.

Et stemningsfuldt badeværelse

Hvilken luksus at kunne slappe af med en god bog i badekarret. Og når efteråret rusker i fyrretræerne, er det oplagt at forkæle sig selv med et smukt indrettet stemningsfyldt badeværelse. Det er jo i sommerhuset, vi har tid til det.

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Lene & Toke havde brug for en kontrast til deres liv i København. Læs historien om deres smukke hus med de fantastiske vægge af finér.

Læs case