Inspiration til sommerhuset

Vi har samlet lidt lækre billeder fra smukke sommerhuse. Bliv inspireret til sommerhus terrassen, køkkenet, wellness badeværelset og meget mere. Hos Planet Huse har vi også Lene, som er vores indretningsrådgiver, og hun er en super sparringspartner på indretning og valg af materialer til gulve, badeværelser, køkken mm. Du kan også møde Lene til Inspirationsaften i Middelfart & Roskilde.

Et rigtigt sommerhus køkken

Glatte enkle låger eller dem med profil? Og hvad med farver på køkkenlågerne? Nedenfor har vi samlet billeder af smukke sommerhus køkkener, som passer til husets og familiens stil.

Lev livet på sommerhus terrassen

Tænk i komfortable stole til spisebordet, et loungeområde med stole og solsenge og fyld op med masser af puder og plaider i bløde, afdæmpede farver. Sæt grupper af krukker med tomater, jordbær, oliventræer og krydderurter sammen med fine lanterner i bambus. Wellness kan også flytte ud på terrassen.

Skal der være overdækning på terrassen?

Det er vores anbefaling, fordi det altid er praktisk at have et område, hvor man kan placere fodtøj, puder eller andre udeting, som ikke må stå ude i regnvejret, men størrelsen af overdækningen har vi mange bud på, og vi har samlet lidt billeder her. Måske er det perfekt med en overdækning i hver ende af huset, så der er en lille afskærmet terrasse til at nyde morgenmaden på og en tilsvarende til solnedgangen og aftendrinks. Det finder I eksempelvis på alle Venus huse. En overdækning på gavlen giver bredde og dermed masser af plads til et stort lounge- eller spise-område, og så er der selvfølgelig den unikke og helt afskærmede glasoverdækning på Neptun huset, der ikke stjæler lyset indenfor.

Et stemningsfuldt badeværelse

Hvilken luksus at kunne slappe af med en god bog i badekarret. Og når efteråret rusker i fyrretræerne, er det oplagt at forkæle sig selv med et smukt indrettet stemningsfyldt badeværelse. Det er jo i sommerhuset, vi har tid til det.

Brus & wellness udenfor

Når vikingen kommer op i os, bader vi udenfor året rundt og vælger man et lækkert udespa er det en skøn fornøjelse også i snevejr. Sammen med udebruseren tror vi på, at wellness sagtens kan placeres på terrassen og være et hit for både unge og ældre. Se pris på udebruser. Her er eksempler fra den helt enkle stil, hvor det blot er en bruser på væggen til et  helt wellness område.

Skab looket med vinduer, døre & tag

Du kan ændre hele looket på sommerhuset ved fx at skifte vinduernes farve – se bla eksempler med Nova 102/92  og Jeppesen 127/109

Skab hygge indenfor

Sommerhuset er skabt til hygge og afslapning. Et godt læsehjørne er perfekt, når det er indevejr og I kan skabe hulestemning i alkoven og på hemsen med masser af bløde puder og hyggebelysning.

Lad væggene sætte stemningen

Vælg hvilken stemning I ønsker i jeres nye fritidshus med vægbeklædningen. Glatte, hvide vægge, hvidtonede eller malede profilbræder eller noget helt tredje – se inspirationsbillederne og vælg selv.

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Lene & Toke havde brug for en kontrast til deres liv i København. Læs historien om deres smukke hus med de fantastiske vægge af finér.

Læs case