Planet
koncernen

35 år med sommerhuse i træ

Helt kort beskrevet, så er Planet Koncernen delt op i to Holding selskaber.
I Planet Holding Danmark A/S ligger alle de danske selskaber som drives fra hovedsædet i Ribe og I Planet Holding A/S ligger alle de tyske selskaber, med tysk hovedkontor i Kiel.

Planet Huse er blandt de absolut største indenfor byggeri af sommerhuse og ferielejligheder med opførelse af 250 til 350 enheder årligt.

Selskaber i koncernen

Planet Holding Danmark A/S
Herunder ligger følgende primære selskaber. Planet Produktion A/S råder over et 10.000 m² fabriksanlæg i Ribe, hvor alle Planet Huse præfabrikeres til Planet Huse i Danmark samt til Planet Haus i Tyskland.

Planet Huse A/S tegner, sælger, projekterer og bygger alle Planet Huse som opføres på købers egen grund. Planet Huse opfører også alle sommerhuse som projektselskaberne under Planet Living A/S sælger på egne grunde samt til Planet Projekt A/S. Selskabet Planet Living Blistrup A/S påbegyndte i efteråret 2023  opførelsen af 88 ejerboliger udenfor Gilleleje. Læs mere om projektet her. 

Planet Holding A/S
Planet Haus er koncernens tyske byggeselskab. Syd for grænsen opfører selskabet turistiske ferielejligheder og hotellejligheder med wellness faciliteter, for koncernens projektselskaber i Tyskland.

Ferieparker & lejlighedsprojekter i Tyskland

Planet Haus AG, Planet Hotelbau AG og Planet Turist Invest AG er førende på markedet indenfor udvikling og realisering af ferieparker til turistiske formål i Nordtyskland.

Projekterne opføres ofte til turisme, hvor der både er sommerhuse, ferielejligheder, hotel med wellness, restauranter samt forretninger. Mange af projekterne ligger ud til vandet og ofte i forbindelse med lystbådehavne.

Ved Marina Wendtorf ved Kiel er der på nuværende tidspunkt opført ca. 250 enheder og i 2023 påbegyndte vi opførelsen af et hotelprojekt med 110 værelser samt wellness faciliteter.

Alle sommerhuse, ferielejligheder, hotelværelser og komponenter til koncernens projekter i Tyskland bliver også produceret på fabriksanlægget i Ribe.

Projektbyggeri i Tyskland

Læs mere om Planet Haus