Det kan godt betale sig

Riv ned &
Byg nyt

Skal et gammel sommerhus rives ned, skal det gøres ordentligt og bortskaffes forsvarligt.
Mange af os nyder i dag godt af solrige minder fra utallige ferier i mormors sommerhus. Man kan næsten dufte det, ikke?

Et gammelt træhus, hvor charmerende det end er, har bare svært ved at leve op til moderne miljøstandarder, komfort og krav til energieffektivitet.

Hos Planet Huse har vi (også) specialiseret os i at fjerne gamle sommerhuse, og vi tilbyder en rigtig god aftale for nedrivningen.

Er det en god idé med nedrivning af det gamle sommerhus?

Nedrivning af det gamle sommerhus og byggeri af et nyt fritidshus giver mange fordele. Et nyt sommerhus er bygget, så det kan bruges hele året, og energiforbruget er langt mindre end i et ældre hus med gamle vinduer og mangelfuld isolering.
I sparer både tid og penge, når I ikke længere skal male og lappe på det gamle hus. En anden fordel er selvfølgelig også, at I får lige præcis den indretning, I drømmer om – måske et større og mere moderne køkken, et lækkert badeværelse med spa og sauna eller måske bare det ekstra soveværelse, I altid mangler, når der er familie på besøg.

Så med nedrivning af det gamle sommerhus beholder I den gode udsigt og de flinke naboer – og så får I et helt nyt energivenligt Planet fritidshus med masser af lækker komfort og en mindre varmeregning.

Se vores mange forskellige hustyper i Husguiden.

Hent Husguide

I dag er det sådan, at langt de fleste nybyggede fritidshuse bliver bygget på grunde, hvor der allerede ligger et sommerhus. Er I de heldige ejere af et ældre sommerhus med en super beliggenhed, kan det faktisk være en rigtig god idé at rive det gamle sommerhus ned og bygge et nyt fremfor at bruge tid og penge på at forsøge at renovere og forbedre på det eksisterende.

Specialister i
”Riv ned & Byg nyt”

Der er mange ting at huske, når man river det gamle sommerhus ned. Derfor er det nemt at få Planet Huse til at stå for hele nedrivnings-processen. Vi står for anmeldelser, screening og alt det praktiske med bortkørsel af byggeaffald.

Inden vi kan gå i gang, skal der søges en nedrivningstilladelse hos kommunen. Herefter skal der laves en screeningstest. Ved screeningstesten undersøges huset for evt. miljøfarlige stoffer herunder asbest og PCB. Så snart screeningen ligger klar, kan nedrivningen påbegyndes.

Planet Huse sørger for alt –  frakobling af el og vand, selve nedrivningen og bortkørsel af nedrivningsaffaldet. Tilbage er grunden, som der kan bygges sommerhus på.

Læs mere

Prisen for
nedrivning

Vi udarbejder selvfølgelig et godt tilbud til jer på nedrivningen alt inklusiv. Som en tommelfingerregel koster nedrivning imellem kr. 1.000-1.500 pr. m². Hør mere hos en af vores salgs- og byggerådgivere.

Udgiften til screeningsrapporten af huset betales af køber og andrager kr. 10.800 inkl. udførelse af 5 prøver. Eventuelle ekstraudgifter som følge af screeningen eller særlige myndighedskrav betales særskilt.

Læs mere

Kampagne frem til d. 15.01.2024

Riv ned til det halve

Et gammelt sommerhus, hvor charmerende det end er, har svært ved at leve op til moderne miljøstandarder, komfort og krav til energieffektivitet.

Lad os stå for ordentlig nedrivning og forsvarlig bortskaffelse af jeres gamle sommerhus. Resten af året kan I spare 50%* på nedrivningen alt inklusiv. Kontakt os, så udarbejder vi et godt tilbud til jer. 

Kontakt os Læs mere om nedrivning

*Rabatten gælder ved samtidig køb af et Planet Hus på min. 60 mi boligareal og ved nedrivning af sommerhus på max. 200 mi boligareal. Såfremt Screeningsrapporten foreskriver miljøbelastende ekstra omkostninger ved nedrivning, betales dette af køber. Kampagnen gælder fra d. 15.10.2023 til 15.01.2024. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.

Download Husguiden

Modtag en mail med download link til Husguiden og få priser, plantegninger og konstruktions- og materialebeskrivelser. Du modtager mailen med det samme.

Hidden
Privatlivs- og cookiepolitik(Required)

Roskilde og Middelfart

Besøg os på vores faste sommerhus-udstillinger

På vores faste udstillinger i Roskilde og Middelfart kan I opleve, hvordan et sommerhus fra Planet Huse føles i virkeligheden. I kan også besøge os i det danske sommerland til et af vores Åbent Hus-arrangementer. Vi byder velkommen indenfor i flere forskellige hustyper. Kig forbi og få en fornemmelse af finish og lækre materialer.

Se åbningstider for faste sommerhusudstillinger