Byg bjælkehus med os

En 88-årig designklassiker

Viktor Kristian Jeppesen opførte det første Jeppesen Bjælkehus i Nordsjælland i starten af 1930’erne.

Planet Huse overtog det karakteristiske brand i 2008, og det er i dag et af de mest succesfulde og kendte danske sommerhus-brands. Ser I et bjælkehus til salg, er det derfor ofte et Jeppesen bjælkehus.

Hr. Jeppesen satte sig dengang for at bygge skønne bjælkehytter og bjælkesommerhuse. Det har vi ikke ændret på den dag i dag. Vi har blot tilføjet endnu mere komfort og luksus. Vi har mange bjælkehus-modeller – men har I særlige ønsker, så tegner vi jeres bjælkehus, så det bliver præcis det pusterum, I drømmer om.

Se Jeppesen Bjælkehuse


Jeanne og Arne drømte om et træhus med sjæl

Drømmene fik frit spil da Jeanne og Arne besluttede sig for at bygge et sommerhus. Vi fik lov at følge hele deres rejse fra rå byggegrund til et smukt klassisk bjælkehus. 

Drømmen om et bjælkehus

Bestil inspirationsbog og Husguide

Bliv inspireret af de mange smukke billeder af vores sommerhuse og sommerhusindretninger i vores inspirationsbog.
I vil også modtage en komplet Husguide med priser og grundplaner.

Et moderne nyt bjælkehus 

Vores mest erfarne bygningskonstruktører og arkitekter tog de klassiske Jeppesen bjælkehytter og bjælkehuse og opgraderede med mange kvalitetsmæssige detaljer og finesser. De har tilsat den moderne families livsstilsgoder og samtidig bevaret den høje kvalitet. Vores bjælkehuse har nu skønne køkken- og badløsninger, store lyse rum og lækre, funktionelle terrasser. Og samtidig er bjælkehusets rustikke udseende bevaret, så charmen og stilen er intakt. Et Jeppesen Bjælkehus er en ægte designklassiker.

Kig indenfor i et skønt Jeppesen Bjælkehus på vores udstilling i Roskilde.

Byggeri af bjælkehus & bjælkehytte

De fleste Jeppesen Bjælkehuse leveres som det, vi kalder et nøglefærdigt byggeri dvs. vi overdrager huset til jer, når det er helt færdigt og indflytningsklart.
Her er også den fordel, at I først betaler huset ved overdragelsen. Ved en kontraktsum op til 5 mio. betales med kr. 50.000 ved underskrift og resten betales først 5 dage efter aflevering. Ved kontraktsum over 5 mio. aftales en ratebetaling.

Vi afleverer selvfølgelig ikke bare nøglen til jer – vi gennemgår sammen huset, så I får svar på alle spørgsmål, og I er tilfredse med jeres nye pusterum.
Bjælkehytter som selvbyg findes ikke hos Planet Huse, da bjælkehuse er mere komplicerede selv at bygge, og vi vil gerne sikre os, at det endelige resultat er bygget i overensstemmelse med den høje standard, vi ønsker.

Læs mere
Læs mere om byggeprocessen

Hver enkelt bjælke er unik

Når vi starter processen med at bygge bjælkehus bliver hver enkelt bjælke tegnet op i et tegnesystem, og alle bjælker forarbejdes og tilskæres af vores højteknologiske robotter i Ribe.
Robotten skærer millimeter præcis de unikke ”knudehak”, der kendetegner Jeppesen Bjælkehuse.

Når byggematerialerne er forberedt og tilskåret, sikrer det et hurtigt og effektivt byggeri af bjælkehuset på pladsen. Tømrer-teamet på byggepladsen får en detaljeret tegning til at styre det enorme byggesæt, hvor hver enkelt bjælke har sit eget unikke nummer. Måden vi bygger bjælkesommerhuse på sikrer præcision og en høj håndværksmæssig kvalitet.

Se hvilke huse vi har til salg og kan bygge til jer

Arkitekttegnet bjælkehus

En del af vores kunder har længe kigget efter et bjælkehus til salg uden at finde det, der matcher lige præcis de ønsker og drømme, de har. Derfor er de kommet til os, hvor vi skræddersyr lige præcis det bjælkehus, der passer til drømmen.
Vi har et arkitektteam, som har tegnet mange forskellige og helt unikke bjælkehuse, og de kan også tegne et til jer. At få vores arkitektteam til at skræddersy er en service, vi yder for alle kunder, som ønsker det, og det er lige fra enkle ændringer på eksisterende modeller eller til at tegne et helt nyt bjælkehus.

Huset på billedet er eksempelvis tegnet helt efter familiens ønsker.

Læs mere om skræddersyede sommerhuse

Hvad er prisen for et bjælkehus?

Et Jeppesen Bjælkehus er relativt kompliceret at producere, pga. de mange særlige detaljer i bjælkehusets opbygning. 
Vores produktion er effektiv og sammen med vores lange erfaring med produktionen af bjælkehusene betyder det, at vi altid har konkurrencedygtige priser på bjælkehuse. Til et 100 m² hus går der alene til de udvendige bjælker cirka 12 m³ langsomt voksende nordsvensk træ af høj kvalitet. Derfor bliver prisen for at bygge et nyt bjælkehus aldrig den laveste, men til gengæld er det solidt, gennemført og kræver et minimum af vedligeholdelse, og så har I et bjælkesommerhus til flere generationer.

Læs mere om bjælkehus-priser

Har I fundet sommerhusgrunden?

Er grunden allerede på plads, så book et gratis grundtjek med en af vores salgs- og byggerådgivere. De kender de fleste sommerhusområder, og de har set hundredvis af sommerhusgrunde og guidet til hvilket type hus, der får det bedste ud af grunden.

Bestil gratis grundtjek

Søger I en sommerhusgrund?

Vi hjælper jer også meget gerne med at finde den helt rigtige sommerhusgrund til at bygge jeres nye bjælkehus på.
Hos Planet Huse opkøber vi også løbende byggegrunde og bestræber os på altid at have mange attraktive byggegrunde til salg, for at kunne tilbyde jer et stort udvalg. Få overblikket over de mange sommerhusgrunde i nogle af Danmarks skønneste ferieområder til rigtig gode priser. Finder I ikke den fritidshusgrund, I søger her på sitet, så kontakt os alligevel, for vi har et stort netværk og har ofte kendskab til eksempelvis udstykninger af nye grunde, før de bliver sat til salg.

Se sommerhuse og grunde til salg

Bjælkehus som helårsbolig

Hvis I ønsker at bygge bjælkehus på en sommerhusgrund og bruge det som helårsbolig, kan alle vores Jeppesen Bjælkehuse benyttes til helårs brug. Vi isolerer 30% bedre end standardkravet til fritidshuse, så selv i en hård vinter er der ingen fare for at komme til at fryse, når I bygger bjælkehus med os. Vær dog opmærksom på lovgivningen om brugen af bjælkehytten som helårsbolig.

Læs mere om helårshuse i træ

Mød andre familier

Bliv inspireret af andre familier, som fik bygget deres drømme-bjælkehus med Planet Huse.

Familien Olesens danske oase

Tina & Johnny havde først tænkt, at de skulle have et sommerhus med et moderne look, men de forelskede sig i et Jeppesen bjælkehus.

Læs kundehistorie

Følg Jeanne & Arne – fra sommerhusdrøm til pusterum

Følg Jeanne & Arne mod drømmen om et ægte pusterum i Tisvildeleje.

Læs kundehistorie

Pottemagerens pusterum

Et pottemagerværksted, en fantastisk foldedør og et helt personligt indretningselement. Se familiens helt personlige pusterum.

Læs kundehistorie