Kundehistorie

Pottemagerens pusterum

et helt personligt bjælkehus

Det er ren zen at sidde i annekset og dreje smukke kopper og skåle, fortæller den kvindelige halvdel af parret, der har realiseret deres drøm om et helt personligt pusterum. Ude såvel som inde byder på rum til fordybelse, kreativitet og ikke mindst afslapning.

Hans barndoms sommerferieminder er fra denne smukke og fredelige nordsjællandske plet blot hundrede meter fra strandkanten. Sammen med sin bror overtog de familiens sommerhus, men med begrænset plads til den voksende familie, så da nabohuset skulle sælges, slog parret til. Sommerhuset var dog ikke egnet til brug udenfor sommersæsonen, så parret satte gang i et nyt hus med en arkitekt.

De tog tegninger med til Morten hos Planet Huse som i samarbejde med arkitektteamet fik bearbejdet projektet og forvandlet det til et smukt Jeppesen Bjælkehus. ”Vi er endt med et hus, der er endnu bedre end de oprindelige tegninger, og det føles så meget som hjemme nu,” fortæller de.

Køkkenet er centrum i huset, og her er essensen, at madlavning og spisning hører sammen – det er nemt at komme til og alle de ting, der bruges ofte, er let tilgængelige og står på de åbne hylder eller på tallerkenrækkerne – det er både effektivt og hyggeligt. Og så er det ikke mindre end magisk, når den store foldedør skubbes til side og gør terrassen til en fuldstændig integreret del af køkken og spiseområdet. Perfekt på varme sommerdage og aftener.

Det personlige touch

”Jeg ønskede mig nogle vægge beklædt med drivtømmer, og her var indretningsrådgiver Lene den bedste sparringspartner – hun forstod nøjagtig, hvad det var jeg gik efter, og det giver præcist den følelse, som vi drømte om,” fortæller husets ejer.

Drivtømmervæggene giver sommerhuset masser af personlighed og skaber en sammenhæng, der yderligere forstærkes ved, at drivtømmer-farvetonerne går igen i valget af møbler og interiør.

Der er hentet ekstra naturligt lys ind flere steder i huset i form af ovenlysvinduer bl.a. i køkkenet og det hyggelige badeværelse.

Minder fra det gamle sommerhus

Der er skønne hjørner og kroge hele vejen rundt om huset.  Her er den hyggelige terrasse ud for stuen, hvor den lange flotte slagbænk fra det gamle sommerhus ser ud, som om den er bygget præcist til pladsen under vinduet.

Bænken på terrassen under stuevinduet er langt fra det eneste minde om det gamle sommerhus.  Brædderne fra det gamle brændeskur er genbrugt til hegnet bag udebruseren, og den unikke bænk på træstubbe ved indgangen til sommerhuset er også blevet en del af det nye hus.

Jeppesen bjælkehuset er på 121 m2 med 124 m terrasse, og annekset er 25 m2.

Mød andre familier

Bliv inspireret af andre familier, som fik bygget deres drømmesommerhus med Planet Huse.

Se alle kundehistorier

Pernilles rejse til sit unikke sommerhus

Et nyt sommerhus stod ikke blot som et ønske om et nyt sted at tilbringe ferierne, men som en genopladning af sind og sjæl for Pernille Sams, der længe havde drømt om et fristed helt tæt på naturen.

Læs kundehistorie

Følg Jeanne & Arne – fra sommerhusdrøm til pusterum

Følg Jeanne & Arne mod drømmen om et ægte pusterum i Tisvildeleje.

Læs kundehistorie

Familien Olesens danske oase

Tina & Johnny havde først tænkt, at de skulle have et sommerhus med et moderne look, men de forelskede sig i et Jeppesen bjælkehus.

Læs kundehistorie