Sådan bygger vi

Betal først ved indflytning

Vi er jeres stabile samarbejdspartner

Hos os betaler I først, når I flytter ind. Vi har bygget træhuse i 35 år, så vi var der i går – og vi er der også i morgen.

I betaler først, når I overtager nøglen

I kan trygt lade os bygge jeres fritidsdrømme, I betaler et depositum på kr. 50.000, når vi indgår købekontrakten og resten betales først 5 dage efter aflevering af sommerhuset. Dog betales sommerhuse over 5 mio. i rater.

Ved SuperMedbyg og huse over 5 mio. opdeles købesummen i depositum kr. 50.000, støberate (15%), rejserate (50%) og færdigrate (35%).

Vi er en sund virksomhed og blev igen i 2022 ratet med AAA. For at opnå en AAA (Trippel-A) skal der være tale om en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser.

HOS OS ER EN AFTALE EN AFTALE

Fast prisgaranti

Når kontrakten er underskrevet, får I hos os en fast prisgaranti. For jer betyder det, at der ikke kommer uforudsete udgifter – hverken før, under eller efter byggeriet. Vi finder med andre ord ingen smuthuller, som pludselig sender prisen på himmelflugt og vores troværdighed den anden vej. For os er der nemlig kun en vej til en god handel, og den går igennem tillid, tryghed og troværdighed.

Vil I høre mere?

Bestil inspirationsbog og Husguide

Bliv inspireret af de mange smukke billeder af vores sommerhuse og sommerhusindretninger i vores inspirationsbog.
I vil også modtage en komplet Husguide med priser og grundplaner.