Nøglefærdige sommerhuse

Når først I har valgt køkkenlåger, fliser og gulve, så kan I læne jer roligt tilbage og glæde jer til et spritnyt nøglefærdigt hus. Se her hvad nøglefærdigt betyder, og hvad en færdigbygget sommerhus pris inkluderer.

Nøglefærdige Sommerhuse

Helt færdigbygget sommerhus

Når I bestiller et nøglefærdigt hus hos os, så tager vi os af byggeriet og alt det praktiske omkring projektet, og I får jeres helt eget Planet Huse Team, der består af en byggeleder og en projektleder.  De tager over efter salgs- og byggerådgiveren og er jeres kontaktpersoner igennem hele forberedelsesprocessen og selvfølgelig i byggeforløbet.

Byggelederen er ham, I møder på grunden under byggeriet. Han fører tilsyn med alle underleverandører og selvfølgelig byggeholdet. Projektlederen er bygningskonstruktøren, som tegner jeres hus, så vores håndværkere i produktionen i Ribe kan bygge elementerne. Det er også projektlederen, som holder styr på og indkøber alle materialer, og som tager sig af alt vedr byggetilladelsen.

Mars – en ny klassiker

Efter at vores arkitekter gennemarbejdede gode, gamle Mars for et par år siden, er der opstået en ny klassiker, som er blevet lidt af en bestseller. Her har vi nemlig et rigtig godt færdigbygget sommerhus til en god pris. Det vores jubilæumsmodel Mars 91/81, som ikke er et stort hus, men til gengæld er et rigtig, rigtig hyggeligt hus. Her er husets mest populære plads nemlig alkoven lige midt i huset, hvor man kan gemme sig lidt uden at være væk fra resten af familien.

Nøglefærdigt sommerhus pris
Nova nøglefærdigt sommerhus er populær

En nøglefærdig sommerhus favorit

Vores mest populære designserie hedder Nova, og i Nova serien er det Nova 102/92 som er det mest solgte nøglefærdige sommerhus. Det har helt sikkert noget at gøre med, at I får et rigtig godt indrettet hus med 3 soveværelser, badeværelse med bruser, gæstetoilet og et superlækkert køkken/alrum/stue med lækkert lysindfald. Derudover er Nova en favorit, fordi det har så mange forskellige looks helt afhængigt af, om I vælger sprossede eller enkeltfags vinduer, og om de er hvide eller sorte. På billede er det med sprossede vinduer i sort.

Pris på nøglefærdigt sommerhus

Alle vores priser er angivet med en nøglefærdigt sommerhus pris her på websitet. Det er det samme som et færdigbygget sommerhus eller fritidshus – for os er et færdigbygget sommerhus og et nøglefærdigt fritidshus det samme.

På den måde er I ikke i tvivl om, hvad det er, vi leverer til jer. Et nøglefærdigt sommerhus pris inkluderer også alle tegninger og visualiseringer, som vores arkitektteam udarbejder og ikke mindst alle statiske beregninger på huset. Vi sørger også for at lave en tæthedstest af huset til sidst – det er ikke et lovgivningskrav, når det gælder sommerhuse, men vi gør det, fordi vi ønsker at sikre kvaliteten af vores arbejde, og fordi et tæt hus holder på varmen og den gode isolering.

færdigbygget sommerhuse i høj kvalitet”
fundament til færdigbygget sommerhus”

Et godt fundament

Udover prisen på det nøglefærdige sommerhus tilbyder vi også det, vi kalder en byggeforberedelsespakke. Pakken indeholder omkostninger til jordbundsundersøgelse, landinspektør og ikke mindst alt det praktiske i form af etablering af byggestrøm og vand. Pris på pakken afhænger af husets størrelse og er angivet sammen med den nøglefærdige sommerhus pris under hvert enkelt sommerhusdesign.

Jordbundsundersøgelsen fortæller os, om der er brug for ekstra sand eller fundering ift det standard fundament, som altid er inkluderet i den nøglefærdige sommerhus pris. Derfor sætter vi altid som det første gang i jordbundsundersøgelsen, så vi inden byggeriet går i gang kan give jer det fulde økonomiske overblik.

Følg byggeriet af det nøglefærdige sommerhus

Det er imponerende at følge med på sidelinjen, den dag vægelementerne sættes op, så hvis I har tid og lejlighed til det, så kom forbi jeres grund, den dag det sker og følg med på afstand. Det går ikke helt så hurtigt som på filmen nedenfor, men det går overraskende hurtigt, og det er tydeligt, at det er byggehold har været hos os i mange år og har gjort det mange gange før.

et færdig sommerhus byggeri
Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Book et gratis tjek af sommerhusgrunden

Hvordan skal vi placere sommerhuset på grunden? Kan vi beholde de gamle træer? Vi vil gerne udnytte udsigten mod nord bedst muligt, men hvad så med terrassen? Kan vi ændre bredden på huset, så det passer til grunden? Der opstår hurtigt mange spørgsmål, når I står med jeres sommerhusgrund. Tag os med på råd og få en god start på processen. Det koster ikke noget.

  • Jeg accepterer samtidig Planet Huses privatlivspolitik og accepterer at modtage relevant information fra Planet Huse