Modul sommerhus

Hvad dækker det over?

Planet Huse præfabrikeres på fabrikken og bygges i moduler. Sommerhusene produceres med færdigsamlede ydervægselementer, med isolering, døre og vinduer isat og monteret facadebeklædning. Husene er modulopbygget således, at de altid kan forlænges eller afkortes i 30 cm moduler.

Hos Planet Huse præfabrikeres husene med så meget som muligt tilpasset fra fabrikken. Det betyder, at vi efter projektering af hvert enkelt hus, omsætter tegningsmaterialet via softwareprogrammer til robotter og afkorteranlæg, for effektivisering i produktionen, modulering og minimering af spild, til gavn for jer som købere og til gavn for miljøet i form af mindre CO2.

Ydervægskonstruktionen i træ opskæres i højteknologisk afkorter for minimering af spild, herefter præfabrikeres elementerne i moduler som færdige vægge. Her bliver ydervægsbeklædning opskåret med drypnæse nederst, spær tilvirkes, vindskeder tilskæres som hakkebrædder, så det passer med tagstensmoduler – altsammen foretages med avancerede robotter. Den indvendige loft- og vægbeklædning opskæres også – modul tilpasset det enkelte hus. Alt er ordreproduceret, idet vi aldrig producerer to ens sommerhuse. 

Læs mere om vores byggemetode

Færdigbygger sommerhuse i moduler

Vi har fem store haller i Ribe, hvor produktionen foregår i et lyst og tørt miljø med den perfekte temperatur året rundt. Her bygger vi alle vores sommerhuse præfabrikeret og i moduler. Vi er den virksomhed i branchen, som færdiggør mest i produktionen. Vi har en produktionskapacitet på ca. 300 huse årligt og producerer således ca. et hus om dagen i vores 10.000 m² fabriksanlæg. Dette kan kun lade sig gøre i et tæt samarbejde mellem bygningskonstruktør og dygtige engagerede produktionsfolk i fabrikken, samt ved brug af avancerede IT-systemer og afkorteranlæg med software programmer og robotter i fabrikken. Alt bliver opskåret og tilpasset på fabrikken, for minimering af spild.

Unikke sommerhuse i moduler

Størstedelen af vores sommerhuse er arkitekttegnede og skræddersyede – lige præcis som I drømmer om. Vi tegner det sammen med jer, baseret på et fleksibelt opbygget modulsystem. Det er bl.a. den fleksibilitet, der gør Planet Huse til en unik samarbejdspartner, og det behøver ikke at koste mere.  

Fordelene ved sommerhuse i moduler er den høje kvalitet og den præcision, vi kan producere i vores produktionshaller i Ribe. Høj kvalitet, fordi alle materialer er tørre og ikke ligger på en byggeplads i lang tid eksponeret for regn og dårligt vejr og fordi vores håndværkere arbejder i et lyst og tørt miljø med hjælp fra moderne højteknologiske hjælpemidler, kraner til at løfte med m.v.

Mere om produktionen i Ribe

Billigt modul sommerhus

Leder I efter et billigt modul sommerhus, så se fx vores Mars designlinje, fx et Mars 91/81, som er et godt indrettet sommerhus med minimal spildplads og 6 + 2 sovepladser. 

Mars designlinje

Bestil inspirationsbog og Husguide

Bliv inspireret af de mange smukke billeder af vores sommerhuse og sommerhusindretninger i vores inspirationsbog.
I vil også modtage en komplet Husguide med priser og grundplaner.

Dit pusterum

Gode grunde eller indflytningsklart?

Drømmer I om jeres helt eget Planet Hus i et attraktivt sommerhusområde, så har I her muligheden. Ryk direkte ind i drømmen i et af vores nøglefærdige og fuldt møblerede sommerhuse, eller byg jeres helt eget pusterum på én af vores mange skønne grunde.

Sommerhuse og grunde til salg