Satte vores eget præg

– Se filmen med Steens hus.

Steen Kalms er egentlig en ”gør-det-selv” type, så det ville have ligget lige for, at han selv havde bygget familiens nye fritidshus. I stedet valgte han at have fokus på at få lige det hus, familien ønskede sig, og så har han besøgt byggepladsen næsten dagligt, da huset blev bygget. ”Det har været en kæmpe lettelse at overdrage arbejdet til Planet Huse og føle sig tryg ved, at det håndværksmæssige er af god kvalitet,” fortæller Steen.

”Det har været en kæmpe lettelse at overdrage arbejdet til Planet Huse og føle sig tryg ved, at det håndværksmæssige er af god kvalitet,”

Grunden ligger lige ud til fjorden, men er samtidig smal, så derfor passede et længe-hus fra designlinjen Venus perfekt. Her er der netop masser af lysindfald i det meste af gavlpartiet, så den smukke udsigt kan nydes. Så udgangspunktet var et standard Venus hus, men som så mange andre havde Steen og hans kone deres egne drømme om, hvordan det nye fritidshus skulle indrettes. Det store køkkenalrum kombineret med stue i hele husets længde er som i standardversionen, men køkkenet er vendt, og så er der tilføjet en superhyggelig alkove med en hems lige ovenover. Hemsen er til glæde for de 4 børnebørn og alkoven har alle, som besøger huset fornøjelse af.

Steen læner sig tilbage i sin lænestol med den skønne udsigt over fjorden ”Hos Planet Huse mødte vi engagerede mennesker, som havde masser af erfaring og viden omkring byggeprocessen. Den rådgivning vi fik, da huset blev tegnet hjalp os, så vi nu står med et fantastisk dejligt hus i kvalitetsmaterialer. Vi glæder os over det hver eneste gang, vi er her.”

Hos Planet Huse mødte vi engagerede mennesker, som havde masser af erfaring og viden omkring byggeprocessen.

Mød andre familier

Find inspiration hos andre familier, som har bygget deres drømme-fritidshus.