Kundehistorie

En fantastisk proces fra start til slut

Som en god start på pensionistlivet besluttede Mogens og Grethe sig for at erstatte deres slidte sommerhus ved Henne Strand med et splinternyt – det endte med et Jeppesen Bjælkehus.

På inspirationstur

”Vi kørte hele vejen fra Silkeborg til Byggecentrum i Middelfart for at kigge på de forskellige udbydere og deres hustyper. Planet Huse var det første stop, hvor direktøren selv tog imod os,” husker Mogens og fortsætter:

”Jeg er gammel ejendomsmægler, så jeg kan genkende kvalitet, når jeg ser det – og Jeppesen huset var rigtig god kvalitet!”

Selvom ægteparret var faldet for Jeppesen Bjælkehuset, synes Mogens alligevel, at de skulle kigge rundt og se, hvad de andre firmaer kunne byde på, nu når de havde taget den lange tur fra Silkeborg.

”Men Torben Basse (stifter af Planet Huse) sagde til mig: ’Du kan bare kigge – du ender alligevel med at købe det her hus!’ Og det fik han jo ret i,” griner Mogens.

Lidt senere kom Mogens og Grethe tilbage til Planet Huse og bad om at få en kontrakt, de kunne skrive under med det samme. To måneder senere startede opførelsen af sommerhuset på grunden ved Henne Strand.

Klar anbefaling af Planet Huse

Lige fra dag et gik processen med at få bygget det nye sommerhus helt efter planen.

”Planet Huse kører nogle fantastiske styringsprocesser! De er super professionelle, lige fra sælger til projektleder og håndværkere. Jeg ville helt klart anbefale dem til andre – de ved, hvad de laver,” siger Mogens og afslutter:

”Vi kunne sagtens have købt et andet hus i samme størrelse til en billigere pris – men så havde vi ikke fået den kvalitet, som Jeppesen huset er.”

Planet Huse kører nogle fantastiske styringsprocesser! De er super professionelle, lige fra sælger til projektleder og håndværkere.

Mød andre familier

Bliv inspireret af andre familier, som fik bygget deres drømmesommerhus med Planet Huse.

Se alle kundehistorier

Familien Olesens danske oase

Tina & Johnny havde først tænkt, at de skulle have et sommerhus med et moderne look, men de forelskede sig i et Jeppesen bjælkehus.

Læs kundehistorie

Følg Jeanne & Arne – fra sommerhusdrøm til pusterum

Følg Jeanne & Arne mod drømmen om et ægte pusterum i Tisvildeleje.

Læs kundehistorie

Pottemagerens pusterum

Et pottemagerværksted, en fantastisk foldedør og et helt personligt indretningselement. Se familiens helt personlige pusterum.

Læs kundehistorie