Kundecases

Hvordan bygger man sommerhus i Danmark, når man bor i Luxemborg?
Og hvad gør man, hvis man har sin helt egen unikke forestilling om, hvordan familiens sommerhus skal være? Læs historierne om de 2 familier her.

Kundecase

Et helt unikt fristed

Lene & Toke ønskede en kontrast til deres rækkehus i København med mange mindre rum og tæt på naboerne. I Nordsjælland fik de deres helt eget unikke sommerhus, som Lene udviklede sammen med Planet Huses arkitektteam.

Kundecase

Familien Olesens danske oase

Tina & Johnny havde først tænkt, at de skulle have et sommerhus med et moderne look, men de forelskede sig i et Jeppesen bjælkehus. Men hvordan var det at bygge sommerhus i Hornbæk, når familien bor i Luxemburg?

Kundecase

Vi satte vores eget præg på huset

Familien Kalms havde en lang, smal grund med en fantastisk udsigt. De endte med at bygge et skræddersyet Planet hus, der passede perfekt til familien og grunden.

Kundecase

Fantastisk proces fra start til slut

Grethe og Mogens var trætte af deres gamle slidte sommerhus ved Henne, så de kørte en tur Middelfart for at kigge nyt sommerhus på udstillingen HUSET.

Kundecase

Kvalitetsfirma hele vejen

Først havde ægteparret egentlig indledt en købsproces med et andet firma, men handlen gik i vasken, og en ven anbefalede dem Planet Huse.

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Vil du holdes opdateret?

Modtag de seneste nyheder om nye fritidshuse, Åbent Hus arrangementer, inspiration til sommerhuslivet og meget mere..