Jeppesen Bjælkehuset

– en 85-årig designklassiker

Jeppesen huset er ikke som dengang i 1930’erne. Det er bedre. Det er langtidsholdbart, og det er kvalitet helt ind i kernen af de tunge træbjælker, der er special-skåret og samlet millimeterpræcist. Men det nostalgiske udtryk, der emmer af dansk sommerhusstemning er der stadigvæk, og indbyder, nu som dengang, til hygge og afslapning.

Et ægte bjælkehus
med moderne opgradering

Jeppesen er et ægte bjælkehus med en skøn, rustik atmosfære, der leder tankerne hen på barndommens  lange, varme sommerdage med sand mellem tæerne og en duft af hav.

Planet Huse  har opgraderet det originale hus men bevaret den høje kvalitet og tilsat de livsstilsgoder, en moderne familie efterspø

Plantegning

Klik mellem størrelserne for at se forskellige plantegninger

Filter Products Showing 1 - 4 of 15 results
Sovepladser
Vare Boligareal
Price Range
 • Et T-hus med et twist, for her er 2 hyggelige små overdækkede terrasser til morgen- og aftenkaffen. To gode soveværelser med skabsplads i hver sit hjørne sikrer privatlivet, og desuden kan hemsen udnyttes som ekstra sovepladser eller legeområde for børnene. Fint, funktionelt køkken med udgang til den lille aftenterrasse.
  80
  Værelser 2
  Sovepladser 4 + 2
  Nøglefærdigt 1.305.000,-
  Et T-hus med et twist, for her er 2 hyggelige små overdækkede terrasser til morgen- og aftenkaffen. To gode soveværelser med skabsplads i hver sit hjørne sikrer privatlivet, og desuden kan hemsen udnyttes som ekstra sovepladser eller legeområde for børnene. Fint, funktionelt køkken med udgang til den lille aftenterrasse.
  Nøglefærdigt 1.305.000,-
  80
  Værelser 2
  Sovepladser 4 + 2
 • Et kønt længehus med et indhak og en praktisk overdækket terrasse. Her er familieplads, for alle kvadratmeter er fuldt udnyttet, og der er ingen spildplads eller besværlige hjørner. Dejligt åbent køkken og god spiseplads. Luk op til terrassens lys og luft med hele 3 døre fra spiseområde og stuen.
  82
  Værelser 3
  Sovepladser 6
  Nøglefærdigt 1.492.000,-
  Et kønt længehus med et indhak og en praktisk overdækket terrasse. Her er familieplads, for alle kvadratmeter er fuldt udnyttet, og der er ingen spildplads eller besværlige hjørner. Dejligt åbent køkken og god spiseplads. Luk op til terrassens lys og luft med hele 3 døre fra spiseområde og stuen.
  Nøglefærdigt 1.492.000,-
  82
  Værelser 3
  Sovepladser 6
 • Her er skøn terrasseplads med overdækning i hjørnet ved gavlen og ikke mindst som en forlængelse af stue- og spiseområdet. Indenfor er soveværelserne er i 2 afdelinger, og det ene værelse er udstyret med en hyggelig alkove, der også kan bruges som soveplads. Pladsen er godt udnyttet med et rummeligt køkken, der er åbent til spise- og opholdsstue – så kan man være sammen selv om nogle er i køkkenet og andre i stuen.
  91
  Værelser 3
  Sovepladser 6 + 2
  Nøglefærdigt 1.727.000,-
  Her er skøn terrasseplads med overdækning i hjørnet ved gavlen og ikke mindst som en forlængelse af stue- og spiseområdet. Indenfor er soveværelserne er i 2 afdelinger, og det ene værelse er udstyret med en hyggelig alkove, der også kan bruges som soveplads. Pladsen er godt udnyttet med et rummeligt køkken, der er åbent til spise- og opholdsstue – så kan man være sammen selv om nogle er i køkkenet og andre i stuen.
  Nøglefærdigt 1.727.000,-
  91
  Værelser 3
  Sovepladser 6 + 2
 • Et godt indrettet vinkel-hus med 2 badeværelser, 3 soveværelser og praktisk entre/bryggers. Her er adgang til terrassen fra køkkenet og fra stuen åbnes de 2 dobbeltdøre mod terrassen og så bliver ude til inde på et øjeblik. Her er bjælkehusstemning og hygge.
  95
  Værelser 3
  Sovepladser 6
  Nøglefærdigt 1.727.000,-
  Et godt indrettet vinkel-hus med 2 badeværelser, 3 soveværelser og praktisk entre/bryggers. Her er adgang til terrassen fra køkkenet og fra stuen åbnes de 2 dobbeltdøre mod terrassen og så bliver ude til inde på et øjeblik. Her er bjælkehusstemning og hygge.
  Nøglefærdigt 1.727.000,-
  95
  Værelser 3
  Sovepladser 6

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Pusterum

Til udeliv – også når det regner

Med godt afkast

Med indbygget hygge

Til økonomien

Med indbygget nostalgi

Til den store familie

Lene & Toke havde brug for en kontrast til deres liv i København. Læs historien om deres smukke hus med de fantastiske vægge af finér.

Læs case