Jeppesen Bjælkehuset

– en 87-årig designklassiker

Jeppesen huset er slet ikke som dengang i 1930’erne, hvor der også var helt små bjælkehytter. I dag er det meget bedre. Det er langtidsholdbart, og det er kvalitet helt ind i kernen af de tunge træbjælker, der er special-skåret og samlet millimeterpræcist. Men det nostalgiske udtryk, der emmer af dansk sommerhusstemning er der stadigvæk, og indbyder, nu som dengang, til hygge og afslapning.

Ægte Bjælkehus i sort med hvide sprossevinduer

En original bjælkehytte
med moderne opgradering

Jeppesen er et ægte bjælkehus med en skøn, rustik atmosfære, der leder tankerne hen på barndommens lange, varme sommerdage med sand mellem tæerne og en duft af hav.

Planet Huse har opgraderet det originale bjælkehus og bjælkehytter men bevaret den høje kvalitet og tilsat de livsstilsgoder, en moderne familie efterspørger. Se nogle af de mange typer bjælkehuse og priser herunder.

Plantegning
Zoom

Klik mellem størrelserne for at se forskellige plantegninger

Filter Products Showing 1 - 4 of 16 results
Vælg sovepladser
Antal sovepladser
Boligareal
Pris
Huslinjer
Særlige rum
Huslinjer
Visning
Særlige rum
Visning
Søg
 • Et redskabsrum der matcher jeres bjælkehus. Her er fin plads til cykler, haveredskaber, cyklerne og grillen.  Gulvet er beton, og de udvendige bjælker er færdigmalede sorte, og så er der sorte tagsten.
  Værelser
  Sovepladser 0
  Nøglefærdigt 125.000,-
  Et redskabsrum der matcher jeres bjælkehus. Her er fin plads til cykler, haveredskaber, cyklerne og grillen.  Gulvet er beton, og de udvendige bjælker er færdigmalede sorte, og så er der sorte tagsten.
  Nøglefærdigt 125.000,-
  Værelser
  Sovepladser 0
 • Et skønt Jeppesen anneks er en luksus, når man får overnattende gæster. Her er 2 dejlige rummelige soveværelser med dobbelt-døre og et fint brusebadeværelse. Bemærk, at et Jeppesen anneks kun bygges samtidig med byggeriet af et Jeppesen bjælkehus.
  38
  Værelser 2
  Sovepladser 4
  Nøglefærdigt 720.000,-
  Et skønt Jeppesen anneks er en luksus, når man får overnattende gæster. Her er 2 dejlige rummelige soveværelser med dobbelt-døre og et fint brusebadeværelse. Bemærk, at et Jeppesen anneks kun bygges samtidig med byggeriet af et Jeppesen bjælkehus.
  Nøglefærdigt 720.000,-
  38
  Værelser 2
  Sovepladser 4
 • Et kønt længehus med et indhak og en praktisk overdækket terrasse. Her er familieplads, for alle kvadratmeter er fuldt udnyttet, og der er ingen spildplads eller besværlige hjørner. Dejligt åbent køkken og god spiseplads. Luk op til terrassens lys og luft med hele 3 døre fra spiseområde og stuen.
  82
  Værelser 3
  Sovepladser 6
  Nøglefærdigt 1.590.000,-
  Et kønt længehus med et indhak og en praktisk overdækket terrasse. Her er familieplads, for alle kvadratmeter er fuldt udnyttet, og der er ingen spildplads eller besværlige hjørner. Dejligt åbent køkken og god spiseplads. Luk op til terrassens lys og luft med hele 3 døre fra spiseområde og stuen.
  Nøglefærdigt 1.590.000,-
  82
  Værelser 3
  Sovepladser 6
 • Et T-hus med et twist, for her er 2 hyggelige små overdækkede terrasser til morgen- og aftenkaffen. To gode soveværelser med skabsplads i hver sit hjørne sikrer privatlivet, og desuden kan hemsen udnyttes som ekstra sovepladser eller legeområde for børnene. Fint, funktionelt køkken med udgang til den lille aftenterrasse.
  80
  Værelser 2
  Sovepladser 4
  Nøglefærdigt 1.645.000,-
  Et T-hus med et twist, for her er 2 hyggelige små overdækkede terrasser til morgen- og aftenkaffen. To gode soveværelser med skabsplads i hver sit hjørne sikrer privatlivet, og desuden kan hemsen udnyttes som ekstra sovepladser eller legeområde for børnene. Fint, funktionelt køkken med udgang til den lille aftenterrasse.
  Nøglefærdigt 1.645.000,-
  80
  Værelser 2
  Sovepladser 4
Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Hvordan bygger man hus i Danmark, når man bor i Luxemborg? Se familiens oase i Danmark

Læs case