Jeppesen Bjælkehuset

– en 85-årig designklassiker

Jeppesen huset er ikke som dengang i 1930’erne. Det er bedre. Det er langtidsholdbart, og det er kvalitet helt ind i kernen af de tunge træbjælker, der er special-skåret og samlet millimeterpræcist. Men det nostalgiske udtryk, der emmer af dansk sommerhusstemning er der stadigvæk, og indbyder, nu som dengang, til hygge og afslapning.

Terrasse sommerhusstemning Jeppesen Bjælkehus fra Planet Huse

En original bjælkehytte
med moderne opgradering

Jeppesen er et ægte bjælkehus med en skøn, rustik atmosfære, der leder tankerne hen på barndommens lange, varme sommerdage med sand mellem tæerne og en duft af hav.

Planet Huse har opgraderet det originale hus men bevaret den høje kvalitet og tilsat de livsstilsgoder, en moderne familie efterspørger.

Plantegning

Zoom

Klik mellem størrelserne for at se forskellige plantegninger

Filter Products Showing 1 - 4 of 16 results
Vælg sovepladser
Antal sovepladser
Boligareal
Pris
Huslinjer
Særlige rum
Huslinjer
Visning
Særlige rum
Visning
Søg
 • Der er god plads til venner og familie i det store åbne stue- og spiseområde og alle 3 terrassedøre skal selvfølgelig åbnes, så sommerhusstemningen rigtig indfinder sig. Den kræsne madentusiast kan roligt brede sig i køkkenet – der er god plads til at forvandle lokale råvarer til mætte smil. Soveværelserne er i 2 afdelinger med hvert et brusebadeværelse, så der er ingen kamp om tiden under bruseren.
  109
  Værelser 3
  Sovepladser 6
  Nøglefærdigt 1.920.000,-
  Beliggenhed: Middelfart, Roskilde
  Der er god plads til venner og familie i det store åbne stue- og spiseområde og alle 3 terrassedøre skal selvfølgelig åbnes, så sommerhusstemningen rigtig indfinder sig. Den kræsne madentusiast kan roligt brede sig i køkkenet – der er god plads til at forvandle lokale råvarer til mætte smil. Soveværelserne er i 2 afdelinger med hvert et brusebadeværelse, så der er ingen kamp om tiden under bruseren.
  Nøglefærdigt 1.920.000,-
  109
  Værelser 3
  Sovepladser 6
 • Køkken og alrum er samlingspunktet i dette hus, hvor køkkenet er stort og lækkert, og der er direkte adgang til terrassen fra alrummet. Her er 4 rummelige soveværelser, så der er plads til den store familie, og de 2 fine brusebadeværelser sikrer, at der ikke bliver kamp om badetiden.
  123
  Værelser 4
  Sovepladser 8
  Nøglefærdigt 2.045.000,-
  Køkken og alrum er samlingspunktet i dette hus, hvor køkkenet er stort og lækkert, og der er direkte adgang til terrassen fra alrummet. Her er 4 rummelige soveværelser, så der er plads til den store familie, og de 2 fine brusebadeværelser sikrer, at der ikke bliver kamp om badetiden.
  Nøglefærdigt 2.045.000,-
  123
  Værelser 4
  Sovepladser 8
 • Her er plads til den store familie og overnattende gæster med 4 rummelige soveværelser og 2 flotte bruse-badeværelser. Man kan sagtens være flere om at skabe lækkert tilbehør til grillmesterens udfoldelser, for der er god plads i køkkenet.  Skulle vejret drille, kan der også dækkes op indenfor ved langbordet i alrummet, og grillmesteren kan stå i læ under terrasseoverdækningen.
  141
  Værelser 4
  Sovepladser 8
  Nøglefærdigt 2.565.000,-
  Her er plads til den store familie og overnattende gæster med 4 rummelige soveværelser og 2 flotte bruse-badeværelser. Man kan sagtens være flere om at skabe lækkert tilbehør til grillmesterens udfoldelser, for der er god plads i køkkenet.  Skulle vejret drille, kan der også dækkes op indenfor ved langbordet i alrummet, og grillmesteren kan stå i læ under terrasseoverdækningen.
  Nøglefærdigt 2.565.000,-
  141
  Værelser 4
  Sovepladser 8
 • Et imponerende længehus med en lækker overdækket terrasse i hele husets bredde. Der er lyst og højt til loftet i det store kombinerede køkkenalrum og stue. Her er god plads til det hele. Alle værelser har terrassedøre - en skøn luksus. Bemærk det store skønne soveværelse med masser af skabe og eget badeværelse.
  128
  Værelser 3
  Sovepladser 6
  Nøglefærdigt 2.125.000,-
  Et imponerende længehus med en lækker overdækket terrasse i hele husets bredde. Der er lyst og højt til loftet i det store kombinerede køkkenalrum og stue. Her er god plads til det hele. Alle værelser har terrassedøre - en skøn luksus. Bemærk det store skønne soveværelse med masser af skabe og eget badeværelse.
  Nøglefærdigt 2.125.000,-
  128
  Værelser 3
  Sovepladser 6
Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Hvordan bygger man hus i Danmark, når man bor i Luxemborg? Se familiens oase i Danmark

Læs case