Pris på et bjælkehus

Alt efter størrelse og type er der forskellige bjælkehus priser. Se vores forskellige Jeppesen Bjælkehuse modeller.

Hvad koster et bjælkehus?

Alt efter størrelse og type er der forskellige bjælkehuspriser. Vores mindste bjælkehus er et anneks på blot 38 m2, og det største Jeppesen bjælkehus, som vi viser plantegning på, er på 277 m2.
Hvis I forelsker jer i et af de huse, vi viser på siderne, men fx ønsker en anden ruminddeling, så skræddersyr vores arkitektteam det til jer. Derefter beregner jeres salgs- og byggerådgiver naturligvis også en ny bjælkehuspris baseret på justeringerne.

Overblik over bjælkehuse og priser

Nybyggede bjælkehuse til salg

Vi opkøber sommerhusgrunde og bygger indflytningsklare bjælkehuse, som er fuldt møblerede. De står klar til at byde jer velkommen hjem til et pusterum. I kan også købe jeres skræddersyede pusterum til opførelse på en af vores grunde. Vi har netop solgt vores sidste indflytningsklare Bjælkehus – Vi har flere på vej. Kontakt os og hør mere.

Se alle sommerhuse til salg

Udgangspunktet er en nøglefærdig bjælkehuspris

Vi tager altid udgangspunkt i en nøglefærdig bjælkehuspris. Prisen inkluderer det færdige hus med køkken, skabe og inventar som beskrevet i vores Husguide. Deri kan I også se en udførlig konstruktions- og materialebeskrivelse. Bestil Husguiden nedenfor.

Læs mere om at bygge et helårs træhus

Download Husguiden

Modtag en mail med download link til Husguiden og få priser, plantegninger og konstruktions- og materialebeskrivelser. Du modtager mailen med det samme.

Hidden
Privatlivs- og cookiepolitik(Required)

Pris for arkitekttegnet bjælkehus

Vores arkitekt-team tegner jeres bjælkehus, som I ønsker jer det. Vi kalder det et skræddersyet bjælkehus. Nogle gange handler det blot om at flytte en væg ift. en af vores plantegninger, andre gange udvikler vi en helt ny grundplan på bjælkehuset.
Under alle omstændigheder er arkitekt-teamet en ekstra og gratis service, som vi tilbyder alle, der ønsker at bygge et Jeppesen bjælkehus.

Arkitekttegnede bjælkehuse

Hvad med pris på helårs bjælkehuse?

Jeppesen Bjælkehuse kan benyttes til helårs brug. Vi isolerer 30% bedre end minimumskravet til fritidshuse, så selv i en hård vinter er der ingen fare for at komme til at fryse, når I bygger bjælkehus med os.
Prisen for at bygge et helårs bjælkehus i en byzone er højere pga. at der stilles andre krav til helårsbyggeri.

Læs mere om at bygge et helårs træhus

Mød andre familier

Bliv inspireret af andre familier, som fik bygget deres drømmesommerhus med Planet Huse.

Se alle kundehistorier

Familien Olesens danske oase

Tina & Johnny havde først tænkt, at de skulle have et sommerhus med et moderne look, men de forelskede sig i et Jeppesen bjælkehus.

Læs kundehistorie

Følg Jeanne & Arne – fra sommerhusdrøm til pusterum

Følg Jeanne & Arne mod drømmen om et ægte pusterum i Tisvildeleje.

Læs kundehistorie

Pottemagerens pusterum

Et pottemagerværksted, en fantastisk foldedør og et helt personligt indretningselement. Se familiens helt personlige pusterum.

Læs kundehistorie

Bestil et
uforpligtende tilbud

Få et overblik over, hvad det koster at bygge jeres drømmehus. Husk, vi hjælper også med at rive det gamle sommerhus ned.

Bestil et
uforpligtende tilbud

Få et overblik over, hvad det koster at bygge jeres drømmehus. Husk, vi hjælper også med at rive det gamle sommerhus ned.

Bestil tilbud