Plantegninger 

Tegninger og overblik over byggeriet

Det er vores arkitektteams fornemste opgave at forstå, fortolke og formidle jeres drømme til et kommende pusterum og få disse virkelighedsgjort som 3D sommerhustegninger.

Når drømmen skal virkeliggøres

Vores arkitekter er specialister i at omsætte jeres drømme til billeder og tegninger, så sommerhusprojektet fremstår så naturtro som muligt allerede i idéfasen.

En tegning af et sommerhus kan være mange ting. Billedet her er en 3D visualisering af et Venus hus, hvor kundens ønsker er indarbejdet. Det var vigtigt for familien at fornemme, hvordan det færdige udtryk ville blive, og hvordan det ville fungere med vinduer, døre og terrassen udenfor.

Arkitekttegnede sommerhuse

Placering af sommerhuset

Grunden betyder rigtig meget. Nogle gange kan grundens størrelse og udformning være toneangivende for valg af sommerhustype og design. Verdenshjørnerne spiller altid ind, hvor det typisk er hensigtsmæssigt, at opnå så mange soltimer som muligt, så dage og aftener på terrassen kan nydes optimalt. Ofte skal der også tages hensyn til grundens udsigtsmuligheder, så hvis der eksempelvis er udsigt til skov eller vand, så sørger vores arkitekter for, at dette imødekommes på bedste vis. Alt dette har vi fokus på, når vi udvikler jeres sommerhustegninger. 

Derfor tilbyder vi som en selvfølge gratis grundtjek, hvor I møder vores salgs- og byggerådgiver på jeres grund til en snak om grundens muligheder og eventuelle begrænsninger. Salgs- og byggerådgiverne har erfaring fra hundredvis af sommerhusgrunde. De er dygtige til at komme med inspiration og se potentialet for jeres nye sommerhus, inden jeres ønsker tegnes af arkitektteamet med eventuelle 3D visualiseringer og sommerhusplantegning.

Læs mere
Book et gratis grundtjek

Sommerhusplantegning

Sommerhusplantegningen giver jer et overblik over indretningen af jeres nye sommerhus. Den er nøjagtigt angivet med størrelser og rumbeskrivelser, og udarbejdes som udgangspunkt i størrelsesforholdet 1:100. Bemærk, det er muligt at downloade samtlige plantegninger præsenteret her på sitet i størrelsesforhold 1:100 og i en printvenlig version.

Når I har fortalt os jeres indledende ønsker om hustype og indretning, udarbejder arkitektteamet et forslag til plantegningen med mål og rumfordeling. Dette udkast præsenteres typisk af salgs- og byggerådgiveren, enten ved et fysisk møde med jer, eksempelvis i et af vores mange udstillingshuse, eller som et onlinemøde – alt efter hvad der er mest hensigtsmæssigt for jer.

Læs mere
Sommerhustyper og plantegninger

Sommerhus snittegning

Når arkitektteamets sommerhustegninger med grundplan, placering på grunden og facadetegning er afstemt i forhold til jeres ønsker, og I har underskrevet kontrakten, bliver projektet overdraget til vores byggeteam – en dedikeret indretningsrådgiver, projektleder og byggeleder. Projektlederen udarbejder alle de tekniske tegninger af sommerhuset, så vores produktion kan bygge sommerhuset.

I det tilfælde, at I har valgt at være en del af byggeriet med vores Medbyg koncept, så får I naturligvis udførlige byg-selv sommerhustegninger, der guider jer igennem byggeriet.

Læs mere om vores byg selv koncept

Download Husguiden

Modtag en mail med download link til Husguiden og få priser, plantegninger og konstruktions- og materialebeskrivelser. Du modtager mailen med det samme.

Privatlivs- og cookiepolitik(Required)