Find jeres
næste pusterum.

Søg efter det fritidshus, I drømmer om at bygge

Filter Products Found 67 results
Vælg sovepladser
Antal sovepladser
Boligareal
Pris
Huslinjer
Særlige rum
Huslinjer
Visning
Særlige rum
Visning
Søg

Byg fritidshus med os

Leder du efter et nyt fritidshus? Hos Planet Huse har vi mere end 30 års erfaring og førsteklasses fritidsboliger. Se vores designlinjer og modeller her. Der er også mulighed for et byg selv fritidshus. Tjek også vores skræddersyede løsninger

Jeppesen Bjælkehus

En 85-årig designklassiker

Venus

Enkelt, lyst nordisk design

Nova

Byg efter din personlighed

Luna

Stilrent look, hvor inde og ude glider sammen

Mars

Klassisk sommerhushygge - et gedigent fritidshus

Neptun

Skabt til det nordiske vejr

Merkur

Smukt lysindfald og hyggelige værelser

Skræddersyet

Baseret på jeres tanker og drømme

Hvordan bygger man hus i Danmark, når man bor i Luxemborg? Se familiens oase i Danmark

Læs case
Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Vores kunder siger

Planet HusePlanet HuseØrstedsvej 57-59, 6760 Ribe+45 76 88 38 00$
Efter grundige overvejelser byggede vi et Jupiter sommerhus sidste vinter/ forår. Vi forventede et dejligt sommerhus, men at det blev så et dejligt et hus, havde vi slet ikke turde håbet på. Hele planlægnings processen og bygge processen var en god oplevelse. Og det var lige fra vores første møde med Verner Bitsch-Jørgensen, der altid var forberedt og så muligheder vi slet ikke så, til projekt leder Lene Damkær Ebbesen, der undervejs hele tiden var der for os, altid hjælpsom og imødekommende. Hele vejen rundt mødte vi kun kompetente folk i Planet Huse, ikke mindst alle håndværkerne, vi mødte på vores besøg på byggepladsen. Huset blev leveret på aftalt dato. Et firma man trygt kan samarbejde med og stole på!
5

Hvordan skal JERES fritidshus være?

Vores fritidshuse er familiens pusterum – et sted, hvor det er helt fint at sove længe, gå rundt i pyjamas eller hænge ud i sin liggestol hele dagen med en god bog. Vi sætter en ære i at tegne og bygge det helt rigtige fritidshus i træ til jer, og derfor har vi et dygtigt arkitekt-team, som skræddersyr lige præcis det pusterum, der passer til jer. Det er en af de mange fordele ved selv at bygge fremfor at kigge på markedet for fritidshus til salg. Et skræddersyet hus kan være alt fra et helt nyt arkitekttegnet fritidshus til en af vores færdigudviklede modeller, hvor der fx er ændret på rum-inddelingen, så familiens madelsker får sit ønskekøkken. Og det bedste af det hele er, at det ikke koster ekstra at få justeret i grundplanen eller få en arkitekttegnet fritidsbolig.

Byg fritidshus
Fritidshus projekt

Nemt at komme i gang med Nyt fritidshus projektet

Hos Planet Huse har vi et dygtigt team af salgs- og byggerådgivere, der er parate til at vejlede og hjælpe Jer. I kan til enhver tid ringe og få en uforpligtende snak om jeres nye fritidshus i træ og jeres muligheder.

Vi kan også klart anbefale at I besøger vores permanente udstillinger, der ligger i Roskilde og Middelfart. Her kan I mærke atmosfæren i hvert enkelt af vores fritidshuse. Og vi står selvfølgelig parat med idéer og inspiration til en ny fritidsbolig. Har I allerede kig på køb af en byggegrund, så  lad os mødes på grunden, så vi kan vurdere mulighederne. Vores salgs- og byggerådgivere er eksperter i at finde det hus, der passer bedst til grunden og placere det optimalt ift lys, vej og naboer. Og det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende. Book gratis grundtjek eller læs mere om fritidshusgrunde her.

Vi har også skønne fritidshuse til salg i sommerlandet – det er udstillingshuse, hvor I får et superlækkert hus med alt udstyr til en favorabel pris, og der kommer hele tiden nye fritidsboliger til salg, så hold øje med denne side.

Et færdigbygget nyt fritidshus eller vil I selv bygge jeres fritidsbolig?

Vælg byggeløsning alt efter hvor meget energi, I kan og vil lægge i byggeriet af jeres nye fritidsbolig. I kan vælge mellem:
• SuperMedbyg er en super mulighed for et byg selv fritidshus, hvis I gerne vil være en del af byggeriet.
• Nøglefærdigt byggeri
• Nøglefærdigt inkl. Byggeforberedelsespakke

Hvis I vælger et nøglefærdigt byggeri er der en super fordel – så betaler I nemlig først jeres nye fritidshus ved overdragelsen.

Står I i den situation, at I har en grund, hvor der står et gammelt, udtjent sommerhus, så lad os sørge for nedrivning og bortskaffelse af byggeaffaldet – det gør vi for rigtig mange kunder i forvejen, så den proces har vi god erfaring med.  Vi kalder det  Riv ned og byg nyt

Byg selv fritidshus
Byggeproces fritidshus

Vi har gjort fritidsbolig processen enkel for jer

Så snart rammerne for jeres fritidshus er på plads, og tegningerne er godkendt af jer, sætter vi gang i processen med at indhente byggetilladelse, tidsplanlægge osv. Under hele processen har I et Planet Huse team, som består af en byggeleder og en projektleder. De er jeres kontaktpersoner i hele forløbet og de essentielle personer, der gør jeres byg fritidshus projekt nemt og overskueligt – læs mere om hele byggeprocessen her.

Byggegrunde og kampagnehuse til særdeles attraktive priser

Hos Planet Huse tilbyder vi byggegrunde til attraktive priser. Spar mange penge ved samlet køb af  grund og færdigbygget fritidsbolig. Der er skønne grunde tæt på den fantastiske badestrand i Marielyst eller hvad med et færdigbygget fritidshus klar til indflytning ved den jyske vestkyst? Der kommer hele tiden nye fritidsboliger til salg, så hold øje med vores website.

Attraktive Byggegrunde

Gode udlejningsmuligheder af vores fritidsboliger

Et Planet hus er altid et attraktivt udlejningshus. Vores fritidshuse i træ er meget velegnede til udlejning og er efterspurgt af turisterne. Og det har aldrig været mere fordelagtigt end nu at leje sin feriebolig ud. Udlejning kan give et rigtig godt økonomisk tilskud hver eneste måned, og bidrager desuden til dansk turisme. Spørg om udlejningsbudget og udlejningsmuligheder hos vores salgs- og byggerådgivere.