Find dit
næste pusterum.

Søg efter dit næste fritidshus her

Filter Products Found 73 results
Vælg antal
Antal sovepladser
Boligareal
Pris
Huslinjer
Særlige rum
Huslinjer
Visning
Særlige rum
Visning
Søg

Fritidshuse

Leder du efter et fritidshus? Hos Planet Huse finder du fritidshuse af 1. klasse og med 30 års erfaring. Se vores designlinjer og modeller her.

Jeppesen

En 85-årig designklassiker

Luna

Stilrent look, hvor inde og ude glider sammen

Byg nyt sommerhus med Planet Huse - Vega er klassisk sommerhushygge i nordisk design

Vega

Sommerhushygge kombineret med moderne arkitektur

Neptun

Skabt til det nordiske vejr

Venus

Enkelt, lyst nordisk design

Nova

Byg efter din personlighed

Merkur

Smukt lysindfald og hyggelige værelser

Mars

Klassisk sommerhushygge - et gedigent fritidshus

Skræddersyet

Baseret på jeres tanker og drømme

Hvordan bygger man hus i Danmark, når man bor i Luxemborg?
Se familiens oase i Danmark

Læs case

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Vores kunder siger

Planet HusePlanet HuseØrstedsvej 57-59, 6760 Ribe+45 76 88 38 00$
Efter grundige overvejelser byggede vi et Jupiter sommerhus sidste vinter/ forår. Vi forventede et dejligt sommerhus, men at det blev så et dejligt et hus, havde vi slet ikke turde håbet på. Hele planlægnings processen og bygge processen var en god oplevelse. Og det var lige fra vores første møde med Verner Bitsch-Jørgensen, der altid var forberedt og så muligheder vi slet ikke så, til projekt leder Lene Damkær Ebbesen, der undervejs hele tiden var der for os, altid hjælpsom og imødekommende. Hele vejen rundt mødte vi kun kompetente folk i Planet Huse, ikke mindst alle håndværkerne, vi mødte på vores besøg på byggepladsen. Huset blev leveret på aftalt dato. Et firma man trygt kan samarbejde med og stole på!
5

Byg jeres fritidshus som I ønsker det

Som den førende producent af fritidshuse med 30 års erfaring, er I i gode hænder hos Planet Huse. Vi har 8 designlinjer, som hver især er unikke med forskellige design og muligheder. Hvis I har en fantasi, der strækker længere ud, så er vi mere end glade for at finde en perfekt skræddersyet løsning til jer.

Køb af nyt sommerhus fra Planet Huse
Skræddersyet sommerhus fra Planet Huse

Kyndig rådgivning gennem alle faser

Hos Planet Huse har vi et dygtigt team af salgs- og byggerådgivere, der er parate til at vejlede og hjælpe Jer. I kan til enhver tid ringe og få en uforpligtende snak om jeres fremtidige fritidshus og jeres muligheder.

I er også meget velkomne til at komme og besøge vores permanente udstillinger, der ligger i Roskilde og Middelfart. Her får I muligheden for at komme helt tæt på et Planet Hus og mærke den virkelige atmosfære. Vi står parat med idéer og inspiration.

Gode udlejningsmuligheder af vores fritidshuse

Et Planet Huse er altid et attraktivt udlejninshus. Vores fritidshuse er meget velegnede til udlejning og er efterspurgt af turisterne. Bidrag til dansk turisme og tjen penge ved at leje sommerhuset ud. Spørg om udlejningsbudget og udlejningsmuligheder hos vores salgs- og byggerådgivere.

Læs mere om udlejning her.

Nova luksus udlejningssommerhus med pool fra Planet Huse - sort med hvide vinduer
Jeppesen Bjælkehus fritidshus udstilling Roskilde

Vores byggeløsninger

Hos Planet Huse prioriterer vi jeres unikke ønsker højt. I har mulighed for at vælge forskellige byggeløsninger, alt efter hvor meget energi I selv vil lægge i byggeriet af jeres fritidshus. I kan vælge mellem:
• SuperMedbyg med eller uden underentrepriser
• Nøglefærdigt byggeri
Nøglefærdigt inkl. Byggeforberedelsespakke

Planet Huse tilbyder også:
• Riv ned og byg nyt
• Komplet møblering og udstyr
• Indkørsel og/eller haveanlæg

Når jeres skræddersyede fritidshus er klar til produktion, går det videre fra arkitektteamet til jeres dedikerede projektleder og byggeleder. Vi har egne produktionsfaciliteter i Ribe, der sikrer et tørt byggeri og ikke mindst en høj, ensartet kvalitet. Her præfabrikeres elementerne til jeres nye fritidshus under kontrollerede forhold, hvor vores håndværkere udnytter den mest moderne teknologi. Kvalitetskontrol af både materialer og færdige elementer foretages løbende under hele produktionen.

Læs mere om hvordan vi bygger

Byggegrunde og kampagnehuse til særdeles atrraktive priser

Hos Planet Huse tilbyder vi byggegrunde til attraktive priser. Spar mange penge ved samlet køb af  grund og færdigopført fritidshus.

Byggegrunde til attraktive priser

Luna sommerhuskøkken og alrum - nordisk design fra Planet Huse