Anneks 36/36 – gæstehytte / sommerhus anneks

kr. 898.000,-

Nøglefærdig pris

Prisen for et færdigbygget sommerhus, inkl. arkitekthonorar, tegninger, statiske beregninger, ansøgning om byggetilladelse, projektstyring, tæthedstest (Blowerdoor-test) samt byggestyring frem til indflytning. Ekskl. byggeforberedelsespakke.

Anneks 36/36 – gæstehytte / sommerhus anneks

Detaljer

Bebygget areal36 ㎡
Sovepladser4 stk.

Muligheder

Tilbage til oversigt

Muligheder

Vil I gerne have plads til gæster, men ikke et for stort sommerhus, så er en gæstehytte eller et anneks en lækker luksusløsning. Her er to store værelser med skabe og dobbeltdøre mod terrassen, en lille entré og et fint brusebadeværelse. En Planet Huse gæstehytte er selvfølgelig ligeså godt isoleret som et nyt sommerhus, så I kan roligt invitere gæster til at bo i annekset hele året rundt. Det fine anneks kan bygges, så det matcher alle vores Planet Huse designlinjer. Ønsker I et Jeppesen Bjælkehus, kan vi også bygge et ægte bjælkehus anneks.

Bemærk, at anneks kun bygges samtidig med byggeriet af et Planet fritids- eller bjælkehus.

Bestil prisliste
Hidden
Privatlivs- og cookiepolitik(Required)
Kontakt salgs- & byggerådgiver
Sjælland

Marcus Stenkilde
Salgs- og byggerådgiver
[email protected]
T: 40 17 04 03

Danny Skov
Salgs- og byggerådgiver
[email protected]
T: 30 89 80 81

Sarah Just Larsen
Salgs- og byggerådgiver
[email protected]
T: 40 20 55 21

Tim Hvilsom
Salgs- og byggerådgiver
[email protected]
T: 40 42 85 85

jylland & fyn

Behrend Behrendsen
Projektchef
[email protected]
Tlf: 40 17 02 75

Erik Berg
Salgs- og byggerådgiver
[email protected]
Tlf: 54 58 70 50

Frederik Schelde
Salgs- og byggerådgiver
[email protected]
Tlf: 54 58 00 70

Bestil gratis grundtjek

og få kr. 40.000 i rabat

Hidden
MM slash DD slash YYYY
Max. file size: 200 MB.
Privatlivs- og cookiepolitik(Required)

Et anneks eller en gæstehytte til sommerhuset

Det er skønt at have gæster i sommerhuset – hvis der er plads til det. Hvis der er for mange på for lidt plads, bliver det ikke altid den skønne weekend, man havde planlagt, og nogle gange kan det også være rart bare at kunne være sig selv. En super mulighed, hvis I elsker at have gæster i sommerhuset, er at bygge et anneks eller et lille gæstehus.

Jeppesen anneks er en skøn gæstehytte, der matcher vores Jeppesen Bjælkehus. Her er to fine soveværelser og et lækkert brusebadeværelse. Vi kan også tilbyde en gæstehytte, som passer til vores øvrige træhuse. Her er tilsvarende to rummelige soveværelser, et badeværelse med bruser og en praktisk lille entré, i alt 36 m2.

Bemærk, at anneks og gæstehytte kun bygges samtidig med, at vi bygger et sommerhus eller et bjælkehus.

Anneks – sammen, men med mulighed for privatliv

Et anneks er en super fin løsning, hvis I ikke ønsker jer et stort sommerhus, men alligevel gerne vil have plads til overnattende familie og venner. En Planet Huse gæstehytte er selvfølgelig ligeså godt isoleret som et nyt sommerhus, så I kan roligt invitere gæster til at bo i annekset hele året rundt.

Planet Huse har bygget mange typer gæstehuse, gæstehytter og tilbygninger, der matcher sommerhuset, så kontakt en salgs- og byggerådgiver og hør nærmere. Vi bygger kun anneks i sammenhæng med et nyt sommerhus.

Færdigbygget anneks eller gæstehus

Vi bygger jeres anneks i sammenhæng med det nye sommerhus nøjagtig, som I gerne vil have det. Et færdigbygget anneks kan fx bestå af en praktisk lille entré, to soveværelser med skabe og et fint lille badeværelse med bruseniche.

En færdigbygget gæstehytte bygges nøjagtig, som vi bygger vores sommerhuse, og det vil sige, at I får en godt isoleret gæstehytte i en fantastisk høj håndværksmæssig kvalitet. Hvis jeres anneks bygges som et lille bjælkehus, er der ikke mulighed for en byg-selv løsning, men drejer det sig om et anneks, der matcher et af vores øvrige sommerhusdesigns, kan det leveres som en byg-selv mulighed – dog stadig i sammenhæng med et tilsvarende nyt sommerhus. Kontakt vores salgs- og byggerådgiver og hør mere.

Kontakt os
hængekøje og puder
hængekøje og puder

Bestil inspirationsbog og Husguide

Bliv inspireret af de mange smukke billeder af vores sommerhuse og sommerhusindretninger i vores inspirationsbog.
I vil også modtage en komplet Husguide med priser og grundplaner.