Find jeres
næste pusterum.

Søg efter det fritidshus I vil bygge

Filter Products Found 74 results
Vælg antal
Antal sovepladser
Boligareal
Pris
Huslinjer
Særlige rum
Huslinjer
Visning
Særlige rum
Visning
Søg

Sommerhuse

Vælg blandt nye nordiske eller klassiske sommerhusdesigns og glem ikke, at vi også skræddersyr jeres nye sommerhus.

Jeppesen Bjælkehus

En 85-årig designklassiker

Luna

Stilrent look, hvor inde og ude glider sammen

Venus - fritidshuset i en nyfortolkning

Vega

Sommerhushygge kombineret med moderne arkitektur

Neptun

Skabt til det nordiske vejr

Venus

Enkelt, lyst nordisk design

Nova

Byg efter din personlighed

Merkur

Smukt lysindfald og hyggelige værelser

Mars

Klassisk sommerhushygge - et gedigent fritidshus

Skræddersyet

Baseret på jeres tanker og drømme

Vores kunder siger

Planet HusePlanet HuseØrstedsvej 57-59, 6760 Ribe+45 76 88 38 00$
Vi besluttede os i foråret 17 at vi ville have et hus på Gniben Sjællands Odde og vi havde et godt forhold til Mads der var sælger hos planet og besluttede at fået Vega 125 med gulvvarme og eksta toilet men Jordbunden ville have pilotering til 400000 ekstra så vi fik et mindre hus uden gulvvarme - vi skrev under i juli og med start 1 oktober hvor der blev pilotering og støbning af fundament ugen efter - i uge 45 startede 2 helt fantastiske håndværkere der afleverede et rigtigt lækkert hus den 20 december - under forløbet har vi kunnet komme i kontakt med relevante inden for kort tid - vi havde lidt problemer med afløb men efter vores bedste bedømmelse ikke noget planet har kunnet undgå og nok har sikret til sidst - nu 3 mdr efter er det blevet meget bedre end forventet - det er ikke et luksus hus men gennem førte og gode produkter - vi havde også kontakt til andet byggefirma og ville også gøre det om på tilsvarende måde men har ikke fortrudt købet hos planet.
Der var en lille ekstra regning på ca 5000 til tilslutning som var varslet fra start men ellers ikke selv om vi måske godt kunne se nogle ting der med rette kunne være krævet ekstra for.
Et virkelig godt forløb med et fantastisk resultat og de små ting der har været har ikke kunnet bebrejdes planet der har været virkelig professionelle og håndværk dygtige
Der er fuld plade

Mvh Karsten Andersen & Anne
Birknæsvej 13

5

Nøglefærdigt sommerhus eller et medbyg sommerhus?

Planet Huse har flere muligheder alt afhængigt af hvor meget I ønsker at være med i byggeriet – det er helt op til jer.

Hvis I ønsker et byg selv sommerhus, så hedder det Super MedByg. Det er et helt unikt sommerhus medbyg koncept, hvor alt er klargjort og købt ind, så I bare skal koncentrere jer om at bygge. Læs om Super MedByg.

I kan også læne jer tilbage og vælge et færdigbygget sommerhus – det kalder vi et nøglefærdigt byggeri. Det betyder, at vi overdrager huset til jer, når deter helt færdigt og indflytningsklart. Det har også den fordel, at I først betaler sommerhuset, når vi overdrager det til jer.

Forløbet med at finde og bygge sommerhuset
Nybyg sommerhus med vores medbyg koncept
Arkitekttegnet sommerhus i skønne omgivelser

Skal det være et arkitekttegnet sommerhus?

Hos Planet Huse bruger vi gerne udtrykket skræddersyet sommerhus fremfor arkitekttegnet sommerhus. Ofte tager vores kunder udgangspunkt i en eksisterende model, som de så justerer på, så det passer med deres drømme og behov. På den måde får de fordelen af en gennemprøvet og testet typehus model samtidig med, at det nye sommerhus skræddersys efter familiens ønsker.  Hvis drømmene ikke passer med nogen plantegninger, så tegner og bygger vi selvfølgelig også et nyt sommerhus, som ligger udenfor vores eksisterende sommerhusmodeller. Og det kan vi naturligvis også gøre for jer.

Vores arkitekt team og skræddersyede sommerhuse

Ikke blot et sommerhus byggefirma

Planet Huse er meget mere end bare et byggefirma. Vi har indretningsrådgiver og kan levere indflytningsklare løsninger, hvor møbler, tæpper og alt service er inkluderet. Det er supernemt, hvis I fx ønsker et udlejningssommerhus. Læs mere om komplet møblering og udstyr.  Et indflytningsklart hus kræver også et færdigt haveanlæg, og det tager Planet Huse sig også af hvad enten det drejer sig om noget så enkelt som en indkørsel og en græsplæne eller ønsket er et smukt rhododendron-bed. kontakt vores salgs- og byggerådgivere for at høre mere 

En stor del af de huse, vi bygger i dag, bygges på grunde, hvor der allerede står et sommerhus. Nedrivning af et gammelt hus ned kræver bla en screening for skadelige materialer, vand og el-forsyning skal slås fra, og hvad gør man ved byggeaffaldet. Alt det kan Planet Huse også hjælpe med, så I ikke skal bekymre jer. Læs mere om Riv ned og byg nyt sommerhus .

Få nyt sommerhus idag