Find jeres
næste pusterum.

Søg efter det fritidshus I vil bygge

Filter Products Found 67 results
Vælg sovepladser
Antal sovepladser
Boligareal
Pris
Huslinjer
Særlige rum
Huslinjer
Visning
Særlige rum
Visning
Søg

Byg nyt sommerhus med os

Vælg blandt moderne nordiske sommerhuse eller klassiske sommerhuse, små og store sommerhuse og glem ikke, at vi også skræddersyr jeres nye hus. I kan desuden vælge mellem et nøglefærdigt sommerhus eller et byg selv sommerhus koncept, vi kalder Super Medbyg.

Jeppesen klassisk bjælkehus
Jeppesen Bjælkehus

En 85-årig designklassiker

Venus Sommerhuse
Venus

Enkelt, lyst nordisk design

Populært sommerhus
Nova

Byg efter din personlighed

Sommerhus med ensigdig taghældning
Luna

Stilrent look, hvor inde og ude glider sammen

Mars sommerhus Tidløs klassiker
Mars

Klassisk sommerhushygge - et gedigent fritidshus

Neptun sommerhus
Neptun

Skabt til det nordiske vejr

Udlejnings sommerhus
Merkur

Smukt lysindfald og hyggelige værelser

Skræddersyet sommerhus
Skræddersyet

Baseret på jeres tanker og drømme

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Vores kunder siger

Planet HusePlanet HuseØrstedsvej 57-59, 6760 Ribe+45 76 88 38 00$
Vi besluttede os i foråret 17 at vi ville have et hus på Gniben Sjællands Odde og vi havde et godt forhold til Mads der var sælger hos planet og besluttede at fået Vega 125 med gulvvarme og eksta toilet men Jordbunden ville have pilotering til 400000 ekstra så vi fik et mindre hus uden gulvvarme - vi skrev under i juli og med start 1 oktober hvor der blev pilotering og støbning af fundament ugen efter - i uge 45 startede 2 helt fantastiske håndværkere der afleverede et rigtigt lækkert hus den 20 december - under forløbet har vi kunnet komme i kontakt med relevante inden for kort tid - vi havde lidt problemer med afløb men efter vores bedste bedømmelse ikke noget planet har kunnet undgå og nok har sikret til sidst - nu 3 mdr efter er det blevet meget bedre end forventet - det er ikke et luksus hus men gennem førte og gode produkter - vi havde også kontakt til andet byggefirma og ville også gøre det om på tilsvarende måde men har ikke fortrudt købet hos planet.
Der var en lille ekstra regning på ca 5000 til tilslutning som var varslet fra start men ellers ikke selv om vi måske godt kunne se nogle ting der med rette kunne være krævet ekstra for.
Et virkelig godt forløb med et fantastisk resultat og de små ting der har været har ikke kunnet bebrejdes planet der har været virkelig professionelle og håndværk dygtige
Der er fuld plade

Mvh Karsten Andersen & Anne
Birknæsvej 13

5

Nøglefærdigt sommerhus eller et medbyg sommerhus?

Planet Huse har flere muligheder alt afhængigt af hvor meget I ønsker at være med i byggeriet – det er helt op til jer.

Hvis I ønsker et byg selv sommerhus, så hedder det Super MedByg. Det er et helt unikt sommerhus medbyg koncept, hvor alt er klargjort og købt ind, så I bare skal koncentrere jer om at bygge. Det er det nemmeste byg selv sommerhus koncept i Danmark, fordi så mange elementer er færdiggjort fra produktionen i Ribe. Læs mere om Super MedByg.

I kan også læne jer tilbage og vælge et færdigbygget sommerhus – det kalder vi et nøglefærdigt byggeri. Det betyder, at vi overdrager huset til jer, når det er helt færdigt og indflytningsklart, og det gør byg nyt sommerhus projektet nemt og overskueligt. Det har også den fordel, at I først betaler sommerhuset, når vi overdrager det til jer.

Nybyg sommerhus med vores medbyg koncept
Prisen for et nyt sommerhus

Hvad er prisen på et nyt sommerhus?

Prisen på en nyt sommerhus afhænger naturligvis af, om I vælger et nøglefærdigt eller et Super medbyg sommerhus. Naturligvis er der også forskel på hvilken designtype, der vælges – eksempelvis får I et super godt indrettet sommerhus med hele 6 sovepladser plus både hems og alkove i Mars 91/81 til en meget attraktiv pris. Nova designlinjen er også tilsvarende populær med indretning uden spildplads og skøn atmosfære til en god pris. Download vores husguide for at få et overblik over alle sommerhuse, størrelselsvarianter og samt naturligvis priser. Se også pris pr m2 for nyt sommerhus.

Skal det være et arkitekttegnet sommerhus?

Hos Planet Huse bruger vi gerne udtrykket skræddersyet sommerhus fremfor arkitekttegnet sommerhus. Ofte tager vores kunder udgangspunkt i en eksisterende model, som de så justerer på, så det passer med deres drømme og behov. På den måde får de fordelen af en gennemprøvet og testet typehus model samtidig med, at det nye sommerhus skræddersys efter familiens ønsker.  Hvis drømmene ikke passer med nogen plantegninger, så tegner og bygger vi selvfølgelig også et nyt sommerhus i træ, som ligger udenfor vores eksisterende sommerhusmodeller. Og det kan vi naturligvis også gøre for jer. Vores arkitetktteam i Ribe har hjulpet rigtig mange forskellige familier. De tegner alle huse og indarbejder alle jeres ønsker samtidig med, at de optimerer pladsen og udtrykket, og I får en flot visuel præsentation af jeres Byg Sommerhus projekt.

Arkitekttegnet sommerhus

Ikke blot et sommerhus byggefirma

Planet Huse er meget mere end bare et byggefirma. Vi har indretningsrådgiver og kan levere indflytningsklare nybyggede sommerhuse, hvor møbler, tæpper og alt service er inkluderet. Det er supernemt, hvis I fx ønsker et udlejningssommerhus, og det gælder selvfølgelig både små sommerhuse og store sommerhuse i træ. Læs mere om komplet møblering og udstyr.  Et nybygget og indflytningsklart sommerhus kræver også et færdigt haveanlæg, og det tager Planet Huse sig også af hvad enten det drejer sig om noget så enkelt som en indkørsel og en græsplæne eller ønsket er et smukt rhododendron-bed. kontakt vores salgs- og byggerådgivere for at høre mere 

En stor del af de huse, vi bygger i dag, bygges på grunde, hvor der allerede står et sommerhus i træ. Nedrivning af et gammelt hus kræver bla en screening for skadelige materialer, vand og el-forsyning skal slås fra, og hvad gør man ved byggeaffaldet? Alt det kan Planet Huse også hjælpe med, så I ikke skal bekymre jer. Læs mere om Riv ned og byg nyt sommerhus .

Vi gør byg nyt sommerhus projektet enkelt og overskueligt.

Få nyt sommerhus idag
Fordele ved præfabrikeret sommerhus

Det er tæt på at være et præfabrikeret sommerhus

Der er forskellige måder at bygge nyt sommerhus på. Når vi bygger jeres nye sommerhus i træ sker det med præfabrikerede vægelementer, som er udviklet og tegnet af vores dygtige projektledere og bygget af vores erfarne håndværkere i produktionshallen, som alle er placeret i Ribe. Når vi arbejder med præfabrikede elementer til sommerhusene, og det gælder alle typer både små og store sommerhuse, sikrer vi en høj kvalitet og standard fordi vi arbejder i et lyst og tørt miljø, hvor værktøjet er højteknologisk og der er erfaring og effektivitet tænkt ind i hver enkelt arbejdsgang. Når vi siger præfabrikeret sommerhus handler det derfor om, at vi forbereder så meget som muligt hjemmefra, så vores tømrere på byggepladsen kan samle huset og lukke det, så det i løbet af et par dage er beskyttet med vind og nedbør. Det garanterer jer et nybygget sommerhus i høj kvalitet. Læs mere om modul sommerhuse.

Godt tilbud på sommerhus

Vi køber også grunde og bygger udstillingshuse i hele landet. Dem sælger vi naturligvis også, og her får I et helt nyt sommerhus, der er lækkert indrettet med flotte møbler og fine materialer til en rigtig god pris. Få overblikket over udstillingssommerhuse til salg.

Vi bygger naturligvis også sommerhuse, som er helt skræddersyede og arkitekttegnede. Vores arkitektteam har løst et utal af opgaver med drømmesommerhuse til danske familier, og hos os er arkitekthjælpen gratis.

Tilbud på sommerhus
Vil du holdes opdateret?
Modtag de seneste nyheder om nye fritidshuse, inspirationsaftener, Åbent Hus arrangementer, inspiration til sommerhuslivet og meget mere..
  • Jeg accepterer samtidig Planet Huses privatlivspolitik og accepterer at modtage relevant information fra Planet Huse