Byggeformer

Nøglefærdigt eller Super MedByg

Vil I helst læne jer tilbage og glæde jer til at få nøglen til et færdigt hus, eller går I med en håndværkerdrøm om selv at bygge jeres nye fritidshus? Hos Planet Huse kan I vælge.

Nøglefærdigt byggeri

Ved et Nøglefærdigt byggeri sørger vi for det hele. Når vi er færdige, står huset klar til brug og du betaler først ved aflevering. Vi nøjes ikke blot med at levere dit hus. Inkluderet i prisen er nemlig også arkitekthonorar, tegninger, statiske beregninger, ansøgning om byggetilladelse, projektstyring, tæthedstest (Blower door test) samt byggestyring frem til indflytning. Vi guider dig igennem hele byggeprocessen. Det giver tryghed.

Super MedByg

Vores Super MedByg koncept er helt unikt – I skal ikke købe så meget som en skrue selv, og vi har allerede klargjort elementerne for jer. Så kan I koncentrere dig om at bygge. Vi leverer huset præfabrikeret i elementer, og alle materialer er tilvirket på fabrikken inden levering. I får leveret alle nødvendige materialer til tømrer/ snedker-byggesættet inkl. køkken-, badeværelses- og garderobeskabe samt bordplader. En stor del leveres tilskåret i længder og smig, lige til at sætte op.

Fritidshusets hovedkonstruktion monteres på jeres byggegrund af 2 Planetmontører i 18 timer, svarende til 36 timers montørhjælp fordelt over 2 dage. I færdiggør selv resten. Luna og Neptun monteres af 3 Planet-montører i 27 timer, svarende til 54 timers montørhjælp. I vælger selv hvilke underentrepriser, fx fundament, el, vvs eller flisearbejde, I vil udføre og aftaler dette med vores salgs- og byggerådgiver i købsfasen. Vi klæder jer godt på til arbejdet med tegninger og rådgivning.

Vores unikke byggemetode

Planet Huse - vægelementer til sommerhuset færdiggøres i Ribe

Det starter i Ribe

Vi har 9.500 m fordelt på 4 haller i Ribe. Her bygges alle elementer op med udvendig beklædning og isolering. Det er også her, vi grunder og maler den udvendige beklædning , det sikrer god kvalitet og lang holdbarhed.

Fundamentet på plads

Mens elementerne færdiggøres i produktionen, bliver fundamentet støbt og gjort klar til byggeriet.

Planet Huse sommerhusbyggeri - klart fundament
Planet Huse - sommerhusbyggeri med færdige vægelementer

Bedste arbejdsbetingelser

I produktionen i Ribe flyttes elementerne rundt med store kraner og placeres, så man har den bedste arbejdsstilling. Alle vinduer og døre isættes elementerne og fuges. Her er lyst, tørt og godt – de bedste betingelser for kvalitetsarbejde.

Pakket & klart til byggeri

Materialerne ankommer – tilskårede, nummererede og klar til opsætning. Eksempelvis er de indvendige beklædningsbrædder færdigskåret millimeterpræcist med specialsave.

Planet Huse - sommerhusbyggeri
Planet Huse - sommerhusbyggeri med færdige vægelementer

Alle vægelementer placeres

Med kranen placeres elementerne nøjagtigt, hvor de skal være. Hvert enkelt element er for-boret og forberedt til fastgørelse, så alle samlinger passer nøjagtigt, og er stærke og tætte.

Huset lukkes på én dag

Den første dag på pladsen, står vægge og kip klar og så arbejdes der videre med opsætning af tagspær og undertag, så huset oftest lukkes på én dag og maximalt på to dage med de store huse.

Planet Huse - sommerhusbyggeri med færdige vægelementer

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil