Byggeformer

Nøglefærdigt eller Super Medbyg

Vil I helst læne jer tilbage og glæde jer til at få nøglen til et færdigt fritidshus, eller går I med en håndværkerdrøm om selv at bygge jeres nye sommerhus? Hos Planet Huse kan I vælge mellem et nøglefærdigt sommerhus eller et byg med koncept, som vi kalder Super Medbyg

Nøglefærdigt byggeri

Ved et Nøglefærdigt byggeri sørger vi for det hele. Når vi er færdige, står huset klart til brug, og I betaler først ved aflevering.

Og vi nøjes ikke blot med at levere jeres hus. Inkluderet i prisen er også arkitekthonorar, tegninger, statiske beregninger, ansøgning om byggetilladelse, projektstyring, tæthedstest (Blower door test) samt byggestyring frem til indflytning. Vi guider jer igennem hele byggeprocessen. Det giver tryghed.

Jeppesen Bjælkehus terrasse - byg nyt sommerhus med Planet Huse

Et medbyg sommerhus

Vælg et medbyg hus, hvis I selv elsker gør-det-selv projekter og er dygtige med værktøjet. Vores medbyg hus koncept kalder vi Super Medbyg, fordi vi starter med at rejse de næsten færdige vægge for jer.

Og vi leverer alt til medbyg sommerhuset, så I har slet ikke behov for selv at skulle ud og købe skruer eller lignende. Samtidig er der naturligvis også tilknyttet en erfaren byggeleder og projektleder, som hjælper jer, når I har spørgsmål.

Vores unikke byggemetode

Det starter i Ribe

Vi har 9.500 m fordelt på 4 haller i Ribe. Her bygges alle elementer op med udvendig beklædning og isolering. Det er også her, vi grunder og maler den udvendige beklædning, det sikrer god kvalitet og lang holdbarhed.

Fundamentet på plads

Mens elementerne færdiggøres i produktionen, bliver fundamentet støbt og gjort klar til byggeriet. Læs også mere om forberedelsen af grunden.

Planet Huse sommerhusbyggeri - klart fundament
Planet Huse - vægelementer til sommerhuset færdiggøres i Ribe

Bedste arbejdsbetingelser

I produktionen i Ribe flyttes elementerne rundt med store kraner og placeres, så man har den bedste arbejdsstilling. Alle vinduer og døre isættes elementerne og fuges. Her er lyst, tørt og godt – de bedste betingelser for kvalitetsarbejde.

Pakket & klart til byggeri

Materialerne ankommer – tilskårede, nummererede og klar til opsætning. Eksempelvis er de indvendige beklædningsbrædder færdigskåret millimeterpræcist med specialsave.

Planet Huse - sommerhusbyggeri

Alle vægelementer placeres

Med kranen placeres elementerne nøjagtigt, hvor de skal være. Hvert enkelt element er for-boret og forberedt til fastgørelse, så alle samlinger passer nøjagtigt, og er stærke og tætte.

Huset lukkes på to dage

Den første dag på pladsen, står vægge og kip klar og så arbejdes der videre med opsætning af tagspær og undertag, så huset oftest lukkes oftest på to dage. På den måde er byggeriet lynhurtigt sikret mod fugt og vandskade forårsaget af dårligt vejr.

Læs mere om kvaliteten hos Planet Huse

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Book et gratis tjek af sommerhusgrunden

Hvordan skal vi placere sommerhuset på grunden? Kan vi beholde de gamle træer? Vi vil gerne udnytte udsigten mod nord bedst muligt, men hvad så med terrassen? Kan vi ændre bredden på huset, så det passer til grunden? Der opstår hurtigt mange spørgsmål, når I står med jeres sommerhusgrund. Tag os med på råd og få en god start på processen. Det koster ikke noget.

  • Jeg accepterer samtidig Planet Huses privatlivspolitik og accepterer at modtage relevant information fra Planet Huse