Byggeformer

Nøglefærdigt eller Super Medbyg

Vil I helst læne jer tilbage og glæde jer til at få nøglen til et færdigt fritidshus, eller går I med en håndværkerdrøm om selv at bygge jeres nye sommerhus? Hos Planet Huse kan I vælge mellem et nøglefærdigt sommerhus eller et byg med koncept, som vi kalder Super Medbyg

Nøglefærdigt byggeri

Ved et Nøglefærdigt byggeri sørger vi for det hele. Når vi er færdige, står huset klart til brug og I betaler først ved aflevering. Vi nøjes ikke blot med at levere jeres hus. Inkluderet i prisen er nemlig også arkitekthonorar, tegninger, statiske beregninger, ansøgning om byggetilladelse, projektstyring, tæthedstest (Blower door test) samt byggestyring frem til indflytning. Vi guider jer igennem hele byggeprocessen. Det giver tryghed.

Alle hus-designs vist på websitet er angivet med en nøglefærdig pris, så det er enkelt at se, hvad prisen på et helt færdigbygget hus er.

Jeppesen Bjælkehus terrasse - byg nyt sommerhus med Planet Huse

Byg sommerhus selv med Super Medbyg konceptet

Det kan være et stort projekt at bygge sommerhus selv, men hos Planet Huse har vi gjort selvbyg nemt og enkelt, så har I ønsket om selv at prøve håndværkerfaget af, så er Super Medbyg det helt rigtige.

Vores Super MedByg koncept er helt unikt – I skal ikke købe så meget som en skrue selv, vi hjælper jer i gang, og vi har allerede klargjort elementerne for jer. Planet Huse er det byggefirma i branchen, som præ-fabrikerer mest i vores produktion, og det er en kæmpe fordel for jer, der ønsker et sommerhus byg selv projekt, som er nemt.

Hvorfor er Super Medbyg så nemt?

Vi leverer jeres nye sommerhus præfabrikeret i hele vægelementer, og alle yderligere byggematerialer er tilvirket i vores produktion i Ribe inden levering. En stor del leveres tilskåret i længder og smig, lige til at sætte op. Det giver høj kvalitet i håndværket og jeres finish. Alle nødvendige materialer til tømrer/ snedker-byggesættet inkl. køkken-, badeværelses- og garderobeskabe samt bordplader leveres til jer. Det er som et stort samlesæt – og naturligvis følger der udførlige tegninger og kyndig vejledning med.

Planet Huse - sommerhusbyggeri med færdige vægelementer

Planet Huse montører hjælper jer godt i gang

Super Medbyg konceptet hjælper jer også godt i gang med jeres nye selvbyg sommerhus. Har I valgt et Nova, Merkur, Vega eller Venus hus, så monteres sommerhusets hovedkonstruktion på jeres byggegrund af 2 Planet Huse montører i 18 timer, svarende til 36 timers montørhjælp fordelt over 2 dage. Er jeres nye medbyg sommerhus et Luna eller Neptun hus, så monteres det af 3 Planet Huse montører i 27 timer, svarende til 54 timers montørhjælp fordelt over 2 dage.

Med hjælp fra en kran opsætter montørene de færdige væg-elementer helt nøjagtigt og får dem samlet, så alle ydervægge står stærkt. Herefter opsættes kip og tagspær , og så har I på rekordtid et stabilt hus, som I trygt kan arbejde videre med.

Guide og vejledning til byg selv sommerhus projektet

Udover opstarts-hjælpen med montør-timer, når væggene sættes op på grunden, er der også et dedikeret Planet Hus team, I kan kontakte, hvis der opstår spørgsmål undervejs. Så snart vi starter planlægningen af jeres byggeri bliver der sat en projektleder og en byggeleder på jeres byggesag. Projektlederen styrer alle indkøb, tegninger og håndterer også byggetilladelsen, og byggelederen er jeres kontakt på byggepladsen bla ift besøg på grunden, opmåling, fundering og tjek af underentrepriser. De er tilgængelige med hjælp og rådgivning under hele byggeforløbet.

Nova vinkel sommerhus fra Planet Huse - sort med hvide sprossede vinduer
Planet Huse sommerhusbyggeri - klart fundament

Kan vi selv støbe fundamentet og sætte fliser op?

Når det gælder underentrpriser dvs støbning af fundament, el-arbejde, vvs-arbejde eller flisearbejde, vælger I selv hvilke, I selv vil udføre og aftaler dette med vores salgs- og byggerådgiver i købsfasen.  Der er naturligvis fradrag i prisen på huset, når I vælger selv at udføre en eller flere af underentrepriserne, og størrelsen på fradraget er afhængig af hvilket hus-design og model, I har valgt. Få mere information om fradrag i prisen hos vores salgs- og byggerådgivere.

Selvbyg sommerhuset er billigere

Når I bygger selv, er der naturligvis penge at spare. Prisen for et sommerhus som Super Medbyg er angivet i Husguiden for alle Planet modeller. Download Husguiden her.  Som nævnt er der fradrag i den angivne pris, hvis I selv tager jer af eksempelvis vvs-arbejdet eller støber grunden selv.

Vær opmærksom på, at prisen for Planet Huses Super Medbyg ikke kan sammenlignes med andre udbyderes medbyg priser, fordi der er stor forskel på, hvor høj færdiggørelsesgraden er, på de byggeelementerder der leveres. Planet Huses præ-fabrikerede vægmoduler er allerede forberedt med isolering og vinduer isat, så vores Super Medbyg koncept er det mest færdige på markedet… og det nemmeste at bygge.

Nova vinkel sommerhus fra Planet Huse - sort med hvide sprossede vinduer

Vores unikke byggemetode

Planet Huse - vægelementer til sommerhuset færdiggøres i Ribe

Det starter i Ribe

Vi har 9.500 m fordelt på 4 haller i Ribe. Her bygges alle elementer op med udvendig beklædning og isolering. Det er også her, vi grunder og maler den udvendige beklædning , det sikrer god kvalitet og lang holdbarhed.

Fundamentet på plads

Mens elementerne færdiggøres i produktionen, bliver fundamentet støbt og gjort klar til byggeriet. Læs også mere om forberedelsen af grunden.

Planet Huse sommerhusbyggeri - klart fundament

Bedste arbejdsbetingelser

I produktionen i Ribe flyttes elementerne rundt med store kraner og placeres, så man har den bedste arbejdsstilling. Alle vinduer og døre isættes elementerne og fuges. Her er lyst, tørt og godt – de bedste betingelser for kvalitetsarbejde.

Pakket & klart til byggeri

Materialerne ankommer – tilskårede, nummererede og klar til opsætning. Eksempelvis er de indvendige beklædningsbrædder færdigskåret millimeterpræcist med specialsave.

Planet Huse - sommerhusbyggeri
Planet Huse - sommerhusbyggeri med færdige vægelementer

Alle vægelementer placeres

Med kranen placeres elementerne nøjagtigt, hvor de skal være. Hvert enkelt element er for-boret og forberedt til fastgørelse, så alle samlinger passer nøjagtigt, og er stærke og tætte.

Huset lukkes på to dage

Den første dag på pladsen, står vægge og kip klar og så arbejdes der videre med opsætning af tagspær og undertag, så huset oftest lukkes oftest på to dage. På den måde er byggeriet lynhurtigt sikret mod fugt og vandskade forårsaget af dårligt vejr.

Læs mere om kvaliteten hos Planet Huse

Planet Huse - sommerhusbyggeri med færdige vægelementer
Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Book et gratis tjek af sommerhusgrunden

Hvordan skal vi placere sommerhuset på grunden? Kan vi beholde de gamle træer? Vi vil gerne udnytte udsigten mod nord bedst muligt, men hvad så med terrassen? Kan vi ændre bredden på huset, så det passer til grunden? Der opstår hurtigt mange spørgsmål, når I står med jeres sommerhusgrund. Tag os med på råd og få en god start på processen. Det koster ikke noget.