Byggeformer

Nøglefærdigt eller Super Medbyg

Vil I helst læne jer tilbage og glæde jer til at få nøglen til et færdigt fritidshus, eller går I med en håndværkerdrøm om selv at bygge jeres nye sommerhus? Hos Planet Huse kan I vælge mellem et Nøglefærdigt sommerhus eller et byg-med-koncept, som vi kalder Super Medbyg.

Nøglefærdigt byggeri

Ved et Nøglefærdigt byggeri sørger vi for det hele. Når vi er færdige, står huset klart til brug, og I betaler først ved aflevering.

Og vi nøjes ikke blot med at levere jeres hus. Inkluderet i prisen er også arkitekthonorar, tegninger, statiske beregninger, ansøgning om byggetilladelse, projektstyring, tæthedstest (Blowerdoor-test) samt byggestyring frem til indflytning. Vi guider jer igennem hele byggeprocessen. Det giver tryghed.

Læs mere

Et medbyg sommerhus

Vores Super MedByg-koncept er helt unikt – I skal ikke købe så meget som en skrue selv, og vi har allerede færdigproduceret huset med de forskellige komponenter samlet og opskåret. Så kan I koncentrere jer om at samle byggesættet.

Vi leverer huset præfabrikeret i elementer, og alle materialer er tilvirket og forberedt i produktionen inden levering. I vælger hvilke underentrepriser, fx fundament, el, vvs eller flisearbejde, I selv vil udføre.

Læs mere

Vores unikke byggemetode

Vi forbereder alle materialer og elementer i produktionen i Ribe. Alle vinduer og døre er isat og fuget. Her er tørt og godt – de bedste betingelser for kvalitetsarbejde.

Læs mere

Roskilde og Middelfart

Besøg os på vores faste sommerhus-udstillinger

På vores faste udstillinger i Roskilde og Middelfart kan I opleve, hvordan et sommerhus fra Planet Huse føles i virkeligheden. I kan også besøge os i det danske sommerland til et af vores Åbent Hus-arrangementer. Vi byder velkommen indenfor i flere forskellige hustyper. Kig forbi og få en fornemmelse af finish og lækre materialer.

Se åbningstider for faste sommerhusudstillinger