Nova

– Byg efter jeres personlighed

Nova linjen har mange looks og modeller. I kan selv designe jeres træhus med eller uden udhæng, med vand- eller lodret beklædning og mange andre forskellige kombinationsmuligheder.

Så I kan sætte jeres eget helt personlige præg og sammensætte træhuset præcis som I ønsker det. Nova huset er en vision om at skabe et enkelt, minimalistisk eller romantisk hus, hvor det stilrene eller klassiske udtryk kommer til sin fulde ret.

Samme hus – 4 forskellige udtryk

Er I til det klassiske, romantiske look med hvide sprossede vinduer eller er den enkle, elegante version med sorte vinduer mere jeres stil. Se på billederne, hvor meget valget af farver og vinduestype kan gøre for looket på jeres nye sommerhus.

Plantegning

Zoom

Klik mellem størrelserne for at se forskellige plantegninger

Filter Products Showing 1 - 4 of 13 results
Vælg sovepladser
Antal sovepladser
Boligareal
Pris
Huslinjer
Særlige rum
Huslinjer
Visning
Særlige rum
Visning
Søg
 • Med både syd- og vestvendte terrasser kan lyset nydes til solnedgang i dette dejlige Nova hus. Her er lyst og luftigt og højt til loftet i det store køkken og stue-område, hvor man stadig er sammen selv om nogen er i køkkenet og andre spiller kort i sofaen. Her er 4 gode soveværelser og 2 fine brusebadeværelser.
  112
  Værelser 4
  Sovepladser 8
  Nøglefærdigt 1.549.000,-
  Med både syd- og vestvendte terrasser kan lyset nydes til solnedgang i dette dejlige Nova hus. Her er lyst og luftigt og højt til loftet i det store køkken og stue-område, hvor man stadig er sammen selv om nogen er i køkkenet og andre spiller kort i sofaen. Her er 4 gode soveværelser og 2 fine brusebadeværelser.
  Nøglefærdigt 1.549.000,-
  112
  Værelser 4
  Sovepladser 8
 • Flot Nova vinkelhus indrettet med fire gode soveværelser. Fantastisk lysindfald i opholdsstue med god plads til spisning og hygge og i forbindelse med rummeligt åbent køkken. Huset er funktionelt indrettet med et lækkert spabadeværelse med sauna, et fint brusebadeværelse og en praktisk entre med plads til vaskemaskine.
  120
  Værelser 4
  Sovepladser 8
  Nøglefærdigt 1.639.000,-
  Flot Nova vinkelhus indrettet med fire gode soveværelser. Fantastisk lysindfald i opholdsstue med god plads til spisning og hygge og i forbindelse med rummeligt åbent køkken. Huset er funktionelt indrettet med et lækkert spabadeværelse med sauna, et fint brusebadeværelse og en praktisk entre med plads til vaskemaskine.
  Nøglefærdigt 1.639.000,-
  120
  Værelser 4
  Sovepladser 8
 • Et super attraktivt udlejningshus med et skønt aktivitetsrum med plads til billard eller bordtennis og bordfodbold – så bliver tiden ikke lang, når vejret er dårligt. Her er der også mulighed for en rummelig hems, der tæller som ekstra sovepladser. Indrettet med to badeværelser, hvoraf det ene er ren wellness med sauna og spa. Stuen er rummelig og med dejligt lysindfald fra gavlen med 2 dobbeltdøre ud til den afskærmede overdækkede terrasse. Det perfekte sted til aftendrinks og hygge.
  139
  Værelser 3
  Sovepladser 6 + 4
  Nøglefærdigt 1.899.000,-
  Et super attraktivt udlejningshus med et skønt aktivitetsrum med plads til billard eller bordtennis og bordfodbold – så bliver tiden ikke lang, når vejret er dårligt. Her er der også mulighed for en rummelig hems, der tæller som ekstra sovepladser. Indrettet med to badeværelser, hvoraf det ene er ren wellness med sauna og spa. Stuen er rummelig og med dejligt lysindfald fra gavlen med 2 dobbeltdøre ud til den afskærmede overdækkede terrasse. Det perfekte sted til aftendrinks og hygge.
  Nøglefærdigt 1.899.000,-
  139
  Værelser 3
  Sovepladser 6 + 4
 • Der er værelser til 8 personer fordelt på 2 soveafdelinger. Både den store hems og alkoven kan medtælles som sovepladser, hvis huset udlejes. Her er overdækket og afskærmet lounge terrasse samt 2 store terrasser med plads til solbadning, grill og spisning. Luksuriøst badeværelse med dampbad, spabadekar og sauna og skønt aktivitetsrum med plads til billard eller bordtennis og bordfodbold.
  156
  Værelser 4
  Sovepladser 8 + 4
  Nøglefærdigt 2.229.000,-
  Der er værelser til 8 personer fordelt på 2 soveafdelinger. Både den store hems og alkoven kan medtælles som sovepladser, hvis huset udlejes. Her er overdækket og afskærmet lounge terrasse samt 2 store terrasser med plads til solbadning, grill og spisning. Luksuriøst badeværelse med dampbad, spabadekar og sauna og skønt aktivitetsrum med plads til billard eller bordtennis og bordfodbold.
  Nøglefærdigt 2.229.000,-
  156
  Værelser 4
  Sovepladser 8 + 4
Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Lene & Toke havde brug for en kontrast til deres liv i København. Læs historien om deres smukke hus med de fantastiske vægge af finér.

Læs case