Nova

– Byg efter jeres personlighed

Nova linjen har mange looks og modeller. I kan selv designe jeres træhus med eller uden udhæng, med vand- eller lodret beklædning og mange andre forskellige kombinationsmuligheder.

Så I kan sætte jeres eget helt personlige præg og sammensætte træhuset præcis som I ønsker det. Nova huset er en vision om at skabe et enkelt, minimalistisk eller romantisk hus, hvor det stilrene eller klassiske udtryk kommer til sin fulde ret.

Samme hus – 4 forskellige udtryk

Er I til det klassiske, romantiske look med hvide sprossede vinduer eller er den enkle, elegante version med sorte vinduer mere jeres stil. Se på billederne, hvor meget valget af farver og vinduestype kan gøre for looket på jeres nye sommerhus.

Plantegning

Zoom

Klik mellem størrelserne for at se forskellige plantegninger

Filter Products Showing 1 - 4 of 14 results
Vælg sovepladser
Antal sovepladser
Boligareal
Pris
Huslinjer
Særlige rum
Huslinjer
Visning
Særlige rum
Visning
Søg
 • Et dejligt lille længehus, hvor hyggen er i højsædet med små, fine værelser, og et godt brusebadeværelse. Alle kvadratmeter er udnyttet i fællesrum, og der er også blevet plads til et lille entre-område ved indgangen.
  68
  Værelser 3
  Sovepladser 6
  Nøglefærdigt 944.000,-
  Et dejligt lille længehus, hvor hyggen er i højsædet med små, fine værelser, og et godt brusebadeværelse. Alle kvadratmeter er udnyttet i fællesrum, og der er også blevet plads til et lille entre-område ved indgangen.
  Nøglefærdigt 944.000,-
  68
  Værelser 3
  Sovepladser 6
 • Et superhyggeligt sommerhus med 3 gode soveværelser og et skønt og lyst køkken i åben forbindelse med spise- og opholdsrum. Funktionelt brusebadeværelse og lille praktisk entré. Her får I meget sommerhus for pengene. Se også denne indretning med 18 m2 terrasseoverdækning, der tilføjes på langsiden ud for stuen, Nova 94/76 hedder den.
  76
  Værelser 3
  Sovepladser 6
  Nøglefærdigt 1.018.000,-
  Et superhyggeligt sommerhus med 3 gode soveværelser og et skønt og lyst køkken i åben forbindelse med spise- og opholdsrum. Funktionelt brusebadeværelse og lille praktisk entré. Her får I meget sommerhus for pengene. Se også denne indretning med 18 m2 terrasseoverdækning, der tilføjes på langsiden ud for stuen, Nova 94/76 hedder den.
  Nøglefærdigt 1.018.000,-
  76
  Værelser 3
  Sovepladser 6
 • Et superhyggeligt sommerhus med 3 gode soveværelser og et skønt og lyst køkken i åben forbindelse med spise- og opholdsrum. Funktionelt brusebadeværelse og lille praktisk entré. Det valmede tag giver huset et hyggeligt udtryk – specielt, hvis I vælger sprossede vinduer. Se også denne indretning med 18 m2 terrasseoverdækning, der tilføjes på langsiden ud for stuen, Nova 94/76 Idyl hedder den.
  76
  Værelser 3
  Sovepladser 6
  Nøglefærdigt 1.058.000,-
  Et superhyggeligt sommerhus med 3 gode soveværelser og et skønt og lyst køkken i åben forbindelse med spise- og opholdsrum. Funktionelt brusebadeværelse og lille praktisk entré. Det valmede tag giver huset et hyggeligt udtryk – specielt, hvis I vælger sprossede vinduer. Se også denne indretning med 18 m2 terrasseoverdækning, der tilføjes på langsiden ud for stuen, Nova 94/76 Idyl hedder den.
  Nøglefærdigt 1.058.000,-
  76
  Værelser 3
  Sovepladser 6
 • Når den sydvendte del af grunden er smal er et længehus med et vindues-gavlparti det perfekte valg. Pladsen er godt udnyttet med samlet opholdsrum og køkken der vender ud mod den overdækkede terrasse og giver et dejligt lysindfald fra gavlens glasparti. Her er 6 sovepladser og et fint lille brusebadeværelse.
  79
  Værelser 3
  Sovepladser 6
  Nøglefærdigt 1.118.000,-
  Når den sydvendte del af grunden er smal er et længehus med et vindues-gavlparti det perfekte valg. Pladsen er godt udnyttet med samlet opholdsrum og køkken der vender ud mod den overdækkede terrasse og giver et dejligt lysindfald fra gavlens glasparti. Her er 6 sovepladser og et fint lille brusebadeværelse.
  Nøglefærdigt 1.118.000,-
  79
  Værelser 3
  Sovepladser 6
Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Lene & Toke havde brug for en kontrast til deres liv i København. Læs historien om deres smukke hus med de fantastiske vægge af finér.

Læs case