Byg
klimavenligt

Et Planet Hus er som udgangspunkt et klimavenligt hus: Vi bygger primært i træ, som er verdens mest klima­- og miljøvenlige råstof. Vi arbejder ud fra en grøn tankegang i vores produktion, og alle vores huse er desuden fuldt energioptimerede og bygget tørt, godt og solidt, så de står lige så længe, som vores gode ry fortæller.

Et fælles ansvar

Som leverandør til det gode fritidsliv ser vi det som vores naturlige ansvar at værne om vores eneste ene planet. Internt arbejder vi med at energi- og klimaoptimere vores produktion og tænke den seneste viden og byggeteknikker ind i udviklingen af vores husmodeller.

Målet er på sigt et CO2-regnskab, som går i nul.

Klimavenligt
byggeri i træ

I byggebranchen er der stort fokus på at skabe klimavenligt byggeri – med et træhus er man et rigtigt godt stykke hen ad vejen.

Træ er nemlig et naturmateriale, der under sin vækst optager CO2 fra atmosfæren – og det vil fortsat lagre CO2 gennem hele sin levetid, når det anvendes i byggeri.

Hos Planet Huse anvender vi udelukkende træ, som er FSC- eller PEFC-certificeret, det sikrer, at træet stammer fra ansvarlig skovdrift.

Fordele ved træ i byggeri

Energioptimerede træhuse

At spare på energien giver ikke kun god klimamæssig mening, det er også økonomisk sund fornuft. Et nybygget Planet Hus har ikke blot sit udspring i klimavenligt byggeri, det er også et energioptimeret fritidshus. Vores sommerhuse er bl.a. udstyret med lavenergiglas og isoleret 30% bedre end minimumskravet. Du skal nemlig varme huset op til hygge og ikke brænde penge af ved at fyre for gråspurvene.

Energioptimering i sommerhuset

Klimavenlig
produktion i Ribe

Hos Planet Huse har vi over de seneste år arbejdet for at klimaoptimere produktionen af sommerhuse i Ribe. Vi har bl.a. investeret i nye højteknologiske save og robotter, der selv regner ud, hvordan vi udnytter træet bedst muligt og dermed minimerer spild.

Vi har mange forskellige hustyper i træ, som vi hele tiden arbejder på at optimere. Klimaoptimeringen tager tid, men vi ser på det som en kontinuerlig proces, så vi bliver bedre – dag for dag. Se vores hustyper og byg et sommerhus med os.

Læs mere om klimavenlig produktion

Byggemetoden

Sådan bygger vi

Få et indblik i, hvordan vi arbejder fra tegning, til produktion, til opførelsen af sommerhuset på byggepladsen – hele vejen til det indflytningsklare sommerhus.

Se med her

Download Husguiden

Modtag en mail med download link til Husguiden og få priser, plantegninger og konstruktions- og materialebeskrivelser. Du modtager mailen med det samme.

Hidden
Privatlivs- og cookiepolitik(Required)