Klimavenlig produktion

Grøn
tankegang i
produktionen

Hos Planet Huse har vi gjort os mange tanker omkring hvordan vi konstant kan optimerer produktionen og gøre den endnu mere klimavenlig.

Når vi skal bygge et hus op fra bunden, er der naturligt mange processer og arbejdsgange. Og her er energirigtige og miljøvenlige materialer selvfølgelig vigtige, men en grøn og sund tankegang er også gode og sunde arbejdsforhold for vores medarbejdere. 

Klimavenlig produktion

Vi producerer med
klima-el

Vi støtter den grønne omstilling bl.a. ved at benytte CO2-neutral og vedvarende vindenergi i vores produktion. Dermed støtter vi også op om FN’s Verdensmål nummer 7 “Bæredygtig energi”.

Udover at producere med CO2-neutral el er vores trucks eldrevne, og vi er nået langt med at udskifte vores mange pærer til LED.
Alle vores byggeledere, som I kan møde rundt omkring på byggepladser og på landeveje, kører også i klimavenlige biler.

I vores udstillingshuse i Roskilde køber vi og afdækker vores elforbrug 100% med certifikater fra vedvarende energikilder.

Klimavenlig produktion

Minimalt spild

Vi tænker klimavenligt byggeri ind som en naturlig del af vores arbejdsdag.
Fx fremstilles alle sommerhuse i Ribe i en optimeret og effektiv produktion, hvor intelligente planlægningsværktøjer, højteknologiske save og robotter sikrer optimal brug af materialerne. Når vi færdiggør så meget som muligt på fabrikken, minimerer det energitunge transporter til og fra byggepladsen.

Den smule overskudstræ, der er tilbage, bliver selvfølgelig sorteret og sendt til enten genvinding eller energiproduktion. 

Se mere om byggemetode

Klimavenlig produktion

Bedre arbejdsmiljø
uden tunge løft og skadelige arbejdsstillinger

Produktionen af vægelementer foregår tørt og præcist i Ribe, og betyder ikke kun bedre byggekvalitet, men også store fordele for vores kære medarbejdere i produktionen.

Alle tunge løft er væk, da elementerne flyttes rundt i fabrikken ved hjælp af loftskraner. Med løfte- og vippeborde er det muligt at løfte elementerne op i præcis den højde, som giver den enkelte medarbejder den mest skånsomme arbejdsstilling. Vi har naturligvis også for længst installeret aflastningsmåtter på gulvet i produktionen for at skåne ben og led.

Byg klimavenligt

Download Husguiden

Modtag en mail med download link til Husguiden og få priser, plantegninger og konstruktions- og materialebeskrivelser. Du modtager mailen med det samme.

Hidden
Privatlivs- og cookiepolitik(Required)