Jeppesen Anneks 38/38

kr. 990.000,-

Nøglefærdig pris

Prisen for et færdigbygget sommerhus, inkl. arkitekthonorar, tegninger, statiske beregninger, ansøgning om byggetilladelse, projektstyring, tæthedstest (Blowerdoor-test) samt byggestyring frem til indflytning. Ekskl. byggeforberedelsespakke.

Jeppesen Anneks 38/38

Detaljer

Boligareal38 ㎡
Bebygget areal38 ㎡
Sovepladser4 stk.
Minimum SovepladserMin. 4

Muligheder

Tilbage til oversigt

Muligheder

Hvis I ikke ønsker et sommerhus, som er stort, men stadig gerne vil have plads til overnattende gæster, så er et anneks den perfekte løsning. Et luksus Jeppesen anneks med to store rummelige soveværelser, brusebadeværelse og fin lille entré. Begge værelser har dobbelte terrassedøre, så her er lækkert og luftigt, og det er skønt at kunne træde direkte fra soveværelset og ud på terrassen. Bemærk, at et Jeppesen anneks kun bygges samtidig med byggeriet af et Jeppesen bjælkehus.

Udstillingshus

Jeppesen 138/117
Lykkegårdsvej 7, 4000 Roskilde

Jeppesen Bjælkehuse til salg
Åbent hus
Bestil prisliste
Hidden
Privatlivs- og cookiepolitik(Required)
Kontakt salgs- & byggerådgiver
Sjælland

Marcus Stenkilde
Salgs- og byggerådgiver
[email protected]
T: 40 17 04 03

Danny Skov
Salgs- og byggerådgiver
[email protected]
T: 30 89 80 81

Sarah Just Larsen
Salgs- og byggerådgiver
[email protected]
T: 40 20 55 21

Tim Hvilsom
Salgs- og byggerådgiver
[email protected]
T: 40 42 85 85

jylland & fyn

Behrend Behrendsen
Projektchef
[email protected]
Tlf: 40 17 02 75

Erik Berg
Salgs- og byggerådgiver
[email protected]
Tlf: 54 58 70 50

Frederik Schelde
Salgs- og byggerådgiver
[email protected]
Tlf: 54 58 00 70

Et anneks eller en gæstehytte til sommerhuset

Det er skønt at have gæster i sommerhuset – hvis der er plads til det. Hvis der er for mange på for lidt plads, bliver det ikke altid den skønne weekend, man havde planlagt, og nogen gange kan det også være rart bare at kunne være sig selv. En super mulighed, hvis I elsker at have gæster i sommerhuset er at bygge et anneks eller et lille gæstehus.
Jeppesen anneks er en skøn gæstehytte, der matcher vores Jeppesen bjælkehus. Her er 2 fine soveværelser og et lækkert brusebadeværelse. Vi kan også tilbyde en gæstehytte, som passer til vores øvrige træhuse. Her er tilsvarende 2 rummelige soveværelser, et badeværelse med bruser og en praktisk lille entré i alt 36 m2. Bemærk anneks & gæstehytte bygger vi kun samtidig med, at vi bygger et sommerhus eller et bjælkehus.

Anneks – sammen men med mulighed for privatliv

Et anneks er en super fin løsning, hvis I ikke ønsker jer et stort sommerhus, men alligevel gerne vil have plads til overnattende familie og venner. En Planet Huse gæstehytte er selvfølgelig ligeså godt isoleret som et nyt sommerhus, så I kan roligt invitere gæster til at bo i annekset hele året rundt.

Planet Huse har bygget mange typer gæstehuse, gæstehytter og tilbygninger, der matcher sommerhuset, så kontakt en salgs- og byggerådgiver og hør nærmere. Vi bygger kun anneks i sammenhæng med et nyt sommerhus.

Færdigbygget anneks eller gæstehus

Vi bygger jeres anneks i sammenhæng med det nye sommerhuset nøjagtig, som I gerne vil have det. Et færdigbygget anneks kan fx bestå af en praktisk lille entre, 2 soveværelser med skabe og et fint lille badeværelse med bruseniche.

En færdigbygget gæstehytte bygges nøjagtig, som vi bygger vores sommerhuse, og det vil sige, at I får en godt isoleret gæstehytte i en fantastisk høj håndværksmæssig kvalitet. Hvis jeres anneks bygges som et lille bjælkehus er der ikke mulighed for en byg selv løsning, men drejer det sig om et anneks, der matcher et af vores øvrige sommerhus designs kan det leveres som en byg selv mulighed dog stadig i sammenhæng med et tilsvarende nyt sommerhus. Kontakt vores salgs- og byggerådgiver og hør mere.

Kontakt os

Bestil inspirationsbog og Husguide

Bliv inspireret af de mange smukke billeder af vores sommerhuse og sommerhusindretninger i vores inspirationsbog.
I vil også modtage en komplet Husguide med priser og grundplaner.