Hvad koster et bjælkehus?

Alt efter størrelse og type er der forskellige bjælkehus priser. Vores mindste bjælkehus er et anneks på blot 38 m, og det største Jeppesen bjælkehus, som vi viser plantegning på, er på 239 m2, så størrelsen udgør naturligvis et vigtigt element i prisen. Hvis I forelsker jer i et af de huse, vi viser på siderne, men fx ønsker færrre kvadratmeter, så skræddersyr vores arkitektteam det til jer, og så beregner jeres salgs- og byggerådgiver naturligvis også en ny lavere bjælkehuspris baseret på et mindre hus.

Bjælkehus priser
Bjælkehus pris

Udgangspunktet er en nøglefærdig bjælkehus pris

Vi tager altid udgangspunkt i en nøglefærdig bjælkehus pris. Den pris inkluderer det færdige hus med køkken, skabe og inventar som beskrevet i vores konstruktions- og materialebeskrivelse, men er eksklusiv arbejdet med at klargøre til byggeriet. De omkostninger har vi taget højde for i vores byggeforberedelsespakke, der bla indeholder jordbundsundersøgelse, landinspektør og det administrative arbejde i at søge om byggetilladelse. Prisen for byggeforberedelsespakken er også angivet under hvert bjælkehus her på siden – den afhænger nemlig også af størrelsen på huset.

 Arkitekttegnede bjælkehus priser

Vores arkitekt-team tegner jeres bjælkehus, som I ønsker jer det. Vi kalder det et skræddersyet bjælkehus, for nogle gange handler det blot om at flytte ift en af de plantegninger, vi bruger som udgangspunkt, og andre gange udvikler vi en helt ny grundplan på bjælkehuset. Under alle omstændighder er arkitekt-teamet en gratis service, som vi tilbyder alle, der ønsker at bygge et Jeppesen bjælkehus med os.

Pris for helårs Bjælkehus

Hvad med pris på helårs bjælkehuse?

Jeppesen bjælkehuset bygges også som et helårs bjælkehus, hvis I ønsker at bygge jeres nye bjælkehus i en byzone. Der er væsentlige forskelle på at bygge et bjælkehus som et helårshus fremfor et fritidshus.  Vi har bygget mange Jeppesen bjælkehuse som helårs huse, så vi har erfaringen med forskellen i lovkravene til at bygge og konstruere helårsbjælkehuse. Vi har ikke angivet priser på helårs bjælkehuse på websitet, men vi har en tommelfingerregel, som siger, at et helårs bjælkehus er 20-25% dyrere end et Jeppesen bjælkehus som fritidshus.

Se kundecases

Bliv inspireret af andre familier, som fik bygget deres drømmesommerhus med Planet Huse

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil
Vil du holdes opdateret?
Modtag de seneste nyheder om nye fritidshuse, inspirationsaftener, Åbent Hus arrangementer, inspiration til sommerhuslivet og meget mere..
  • Jeg accepterer samtidig Planet Huses privatlivspolitik og accepterer at modtage relevant information fra Planet Huse