Jeppesen Bjælkehuset

– en 85-årig designklassiker

Viktor Kristian Jeppesen opførte det første Jeppesen Bjælkehus i Nordsjælland i starten af 1930’erne.Planet Huse overtog det karakteristiske brand i 2008, og det er i dag et af de mest succesfulde og kendte danske sommerhus-brands.

Hr Jeppesen satte sig dengang for at bygge kønne bjælkehuse med et sundt indeklima. Det har vi ikke ændret på den dag i dag, vi har blot skabt endnu mere plads til personlighed.

Sommerhuskøkken inspiration messinglamper Jeppesen bjælkehus

Sådan bygger vi bjælkehuse

Siden Planet Huse overtog Jeppesen i 2008 har byggeforberedelsesopgaven ligget i hænderne på vores mest erfarne bygningskonstruktører og arkitekter. De kan tage æren for opgraderingen af Jeppesen bjælkehuset og ikke mindst de mange kvalitetsmæssige detaljer og finesser. Hver enkelt bjælke tegnes op i et avanceret tegnesystem, og alle bjælker forarbejdes og tilskæres på vores produktionsanlæg i Ribe.

Tømrer-teamet på byggepladsen får en detaljeret tegning til at styre det enorme byggesæt, hvor hver enkelt bjælke har sit eget unikke nummer. og alle bjælker forarbejdes og tilskæres på vores produktionsanlæg i Ribe.

Priser på Bjælkehuse

Et Jeppesen Bjælkehus er relativt kompliceret at producere, pga. de mange særlige detaljer i bjælkehusets opbygning.

Hver enkelt bjælke tegnes, målsættes og under produktion tildannes de unikke ”knudehak”, der kendetegner Jeppesen Bjælkehuse. Vores store erfaring med produktionen af bjælkehusene gør, at vi har konkurrencedygtige priser på bjælkehuse.  Til et 100 m2 hus går der alene til de udvendige bjælker cirka 10 m2 langsomt voksende Nordsvensk træ af høj kvalitet.  Lige nu har vi et historisk godt jubilæumstilbud, hvor I kan spare kr. 30.000 på alle Jeppesen Bjælkehuse.

Sommerhus køkken alrum Jeppesen Bjælkehus fra Planet Huse

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil
Filter Products Showing 1 - 4 of 15 results
Vælg antal
Antal sovepladser
Boligareal
Pris
Huslinjer
Særlige rum
Huslinjer
Visning
Særlige rum
Visning
Søg
 • Et rigtig kønt lille længehus med rigtig hyggelig sammenhængende stue og køkken-alrum med 2 dobbeltdøre mod den overdækkede terrasse. Fint brusebadeværelse, praktisk lille entré og 2 soveværelser.
  65
  Værelser 2
  Sovepladser 4
  Nøglefærdigt 1.245.000,-
  Et rigtig kønt lille længehus med rigtig hyggelig sammenhængende stue og køkken-alrum med 2 dobbeltdøre mod den overdækkede terrasse. Fint brusebadeværelse, praktisk lille entré og 2 soveværelser.
  Nøglefærdigt 1.245.000,-
  65
  Værelser 2
  Sovepladser 4
 • Et kønt længehus med et indhak og en praktisk overdækket terrasse. Her er familieplads, for alle kvadratmeter er fuldt udnyttet, og der er ingen spildplads eller besværlige hjørner. Dejligt åbent køkken og god spiseplads. Luk op til terrassens lys og luft med hele 3 døre fra spiseområde og stuen.
  82
  Værelser 3
  Sovepladser 6
  Nøglefærdigt 1.395.000,-
  Et kønt længehus med et indhak og en praktisk overdækket terrasse. Her er familieplads, for alle kvadratmeter er fuldt udnyttet, og der er ingen spildplads eller besværlige hjørner. Dejligt åbent køkken og god spiseplads. Luk op til terrassens lys og luft med hele 3 døre fra spiseområde og stuen.
  Nøglefærdigt 1.395.000,-
  82
  Værelser 3
  Sovepladser 6
 • Et T-hus med et twist, for her er 2 hyggelige små overdækkede terrasser til morgen- og aftenkaffen. To gode soveværelser med skabsplads i hver sit hjørne sikrer privatlivet, og desuden kan hemsen udnyttes som ekstra sovepladser eller legeområde for børnene. Fint, funktionelt køkken med udgang til den lille aftenterrasse.
  80
  Værelser 2
  Sovepladser 4 + 2
  Nøglefærdigt 1.475.000,-
  Et T-hus med et twist, for her er 2 hyggelige små overdækkede terrasser til morgen- og aftenkaffen. To gode soveværelser med skabsplads i hver sit hjørne sikrer privatlivet, og desuden kan hemsen udnyttes som ekstra sovepladser eller legeområde for børnene. Fint, funktionelt køkken med udgang til den lille aftenterrasse.
  Nøglefærdigt 1.475.000,-
  80
  Værelser 2
  Sovepladser 4 + 2
 • Et smukt længehus med rigtig hyggelig sammenhængende stue og køkken-alrum med 2 dobbeltdøre mod den overdækkede terrasse. Rummelig entré/bryggers og to fine brusebadeværelser. Tre gode soveværelser med skabsplads.
  91
  Værelser 3
  Sovepladser 6
  Nøglefærdigt 1.595.000,-
  Et smukt længehus med rigtig hyggelig sammenhængende stue og køkken-alrum med 2 dobbeltdøre mod den overdækkede terrasse. Rummelig entré/bryggers og to fine brusebadeværelser. Tre gode soveværelser med skabsplads.
  Nøglefærdigt 1.595.000,-
  91
  Værelser 3
  Sovepladser 6

Hvis I leder efter et lækkert bjælkehus af kvalitet, så befinder I jer i gode hænder med Planet Huse. Med 30 års erfaring og som den førende producent af bjælkehuse og bjælkesommerhuse, er vi stolte af at producere Jeppesen Bjælkehuse.

Vi har taget det klassiske Jeppesen Bjælkehus, og tilsat den moderne families livsstilsgoder og samtidig bevaret den høje kvalitet. Vores bjælkehuse har nu efterspurgte nutidige køkken- og badløsninger, store lyse rum og lækre, funktionelle terrasser.

Planet Huse - maling og overfladebehandling for langtidsholdbarhed
Terrasse inspiration - byg nyt sommerhus med Planet Huse

Hos Planet Huse finder I kun bjælkehuse af højeste kvalitet til attraktive priser. I kan vælge mellem skræddersyede og arkitekttegnede bjælkehuse. I kan også være en del af Planet Projekt, hvor I kan investere i bjælkehuse og grunde samlet i én lækker tilbudspakke.

Planet Huse vil gøre det nemt og dejligt, og derfor får I ingen dyre ekstraregninger. Vores bjælkehuse er solide, gennemførte og kræver et minimum, når det kommer til vedligeholdelse. Resultatet er tid og overskud til Jer, der vil nyde ferien i Jeres nye bjælkehus. Når I har brug for en pause væk fra hverdagen, er bjælkehuse og bjælkesommerhuse den perfekte løsning. Det er Jeres komfort, Jeres bjælkehus og lidt luftforandring – væk fra hverdag og stres!

Oplev Jeppesen Bjælkehuset på udstillingerne i Middelfart og Roskilde

Styling af sommerhuskøkken - byg nyt sommerhus med Planet Huse

Vores forskellige byggeløsninger

Planet Huse prioriterer Jeres unikke løsninger højt. I får derfor mulighed for at vælge forskellige byggeløsninger, alt efter hvor meget indflydelse I vil have på Jeres bjælkehus. Vælg mellem:

• Nøglefærdigt byggeri
• Nøglefærdigt inkl. Byggeforberedelsespakke

Når Jeres arkitekttegnede bjælkehus er klar til produktion, går det videre fra tegnestuen til vores fabrik. Vi har vores egen fabrik i Ribe, der sikrer Jer et tørt byggeri. Her præfabrikeres Jeres bjælkehus under kontrollerede forhold, hvor vores håndværkere udnytter den mest moderne teknologi, så Jeres individuelle ønsker nemt kan blive en realitet. Kvalitetskontrol foretages løbende i produktionen.

Læs mere om, hvordan vi bygger.

Derfor vælger man bjælkehuse

Bjælkehuse er måske den type af sommerhus, hvor materialevalget spiller den største rolle, sammenlignet med andre typer. Bjælkehuse er i pagt med naturen, de har et rustikt udseende og atmosfære. Ejere af bjælkehuse er typisk folk der er helt bevidste om stilen og materialet af sommerhuset.

Hvis I også synes, at det landlige præg er charmerende og elsker det enkle, naturlige look, så er bjælkehuse noget for Jer. Bjælkehuse er en designklassiker, som ikke skuffer.

Vores bjælkehuse er funktionelt indrettet med en stor bryggers/entré. Med Planet Huses bjælkehuse kan I få:

 • Store forældresoveværelser med eget bad og skabsvægge
 • Stort køkken med mange skabe
 • Overdækkede/åbne terrasser
 • Lækkert badeværelse
Planet Huse - produktion i Ribe

Attraktive priser på byggegrunde og udstillingshuse

Hos Planet Huse kan I vælge byggegrunde i hele landet til de absolut bedste priser. Køb grund og færdigopført fritidshus og opnå en rigtig god pris.

Lene & Toke havde brug for en kontrast til deres liv i København. Læs historien om deres smukke hus med de fantastiske vægge af finér.

Læs case