Vores Bjælkehus

– en 85-årig designklassiker

Viktor Kristian Jeppesen opførte det første Jeppesen Bjælkehus i Nordsjælland i starten af 1930’erne. Planet Huse overtog det karakteristiske brand i 2008, og det er i dag et af de mest succesfulde og kendte danske sommerhus-brands.

Hr Jeppesen satte sig dengang for at bygge kønne bjælkehytter og bjælkesommerhuse med et sundt indeklima. Det har vi ikke ændret på den dag i dag, vi har blot skabt endnu mere plads til personlighed.

Et moderne nyt bjælkehus

Vores mest erfarne bygningskonstruktører og arkitekter tog de klassiske Jeppesen bjælkehytter og bjælkehuse og opgraderede med mange kvalitetsmæssige detaljer og finesser. De har tilsat den moderne families livsstilsgoder og samtidig bevaret den høje kvalitet. Vores bjælkehuse har nu efterspurgte nutidige køkken- og badløsninger, store lyse rum og lækre, funktionelle terrasser. Og samtidig er bjælkehusets rustikke udseende bevaret, så charmen og stilen er intakt. Et Jeppesen bjælkehus er en ægte designklassiker.

Kig indenfor i 2 lækre Jeppesen bjælkehuse på vores udstillinger i Roskilde og Middelfart.

Bestil Jeppesen Bjælkehus inspirationskatalog

Nemt at bygge bjælkehus

Hvor meget I ønsker at involvere jer i byggeriet er helt op til jer. De fleste Jeppesen Bjælkehuse leveres som det vi kalder et nøglefærdigt byggeri dvs vi overdrager huset til jer, når det er helt færdigt og indflytningsklart. Her er også den fordel, at I først betaler huset ved overdragelsen.  Og vi afleverer selvfølgelig ikke bare nøglen til jer – vi gennemgår sammen huset, så I får svar på alle spørgsmål, og I er tilfredse med jeres nye pusterum.

Læs mere om hele processen med at få et nyt sommerhus.

Planet Huse kan også tage hånd om hele det arbejde, der ligger i at få forberedt jeres sommerhusgrund til byggeriet. Det er det vi kalder en byggeforberedelsespakke. Vælger I at inkludere en byggeforberedelsespakke sørger vi for alt det praktiske med jordbundsundersøgelse, afsætning af grunden ved landinspektør, byggetilladelse og mange andre småting, som for mange kan virke lidt besværlige og tidskrævende, fordi man ikke har prøvet det før. Det har vi gjort mange gange, så vi har stor erfaring og et godt leverandør-netværk, som er vant til at arbejde med Planet Huse og vores kvalitetsstandarder. Læs om detaljerne i byggeforberedelsespakken her. 

Hver enkelt bjælke er unik

Hver enkelt bjælke tegnes op i et avanceret tegnesystem, og alle bjælker forarbejdes og tilskæres på vores produktionsanlæg i Ribe. Når byggematerialerne er forberedt og tilskåret sikrer det en hurtig og effektiv montage af byggeriet på pladsen. Tømrer-teamet på byggepladsen får en detaljeret tegning til at styre det enorme byggesæt, hvor hver enkelt bjælke har sit eget unikke nummer. Når vi bygger bjælkesommerhuse på den måde, betyder det præcision og sikrer en meget høj håndværksmæssig kvalitet.

Hvad med et selvbyg bjælkehus?

Går I med en drøm om et byg selv bjælkehus, har vi også et unikt koncept, som hedder Super Medbyg.  I vores Super Medbyg koncept bliver I hjulpet godt i gang med jeres byg selv projekt af vores montører og så har vi samlet og pakket alle yderligere byggematerialer i et stort samlesæt. Det eneste, I skal være opmærksomme på, når I kigger på Super Medbyg konceptet er, at til forskel fra de andre sommerhuse, vi bygger, så bygges yderbeklædningen med bjælkerne først på byggepladsen. Vi tilbyder også et koncept, vi kalder færdigbygget udvendig. Her bygger vi ydervæggene på jeres nye bjælkehus helt færdigt, og så sørger I selv for alt det indvendige. Hør mere om den version hos en af vores salgs- og byggerådgivere.

Arkitekttegnet bjælkehus

En del af vores kunder forelsker sig i tanken om at bygge et bjælkesommerhus, men uden at finde den helt rigtige model og plantegning. Så skræddersyr vi et hus, der passer til drømmen. Vi har et arkitektteam, som har tegnet mange forskellige og helt unikke bjælkehuse, og de kan også tegne et til jer. At få vores arkitektteam til at skræddersy er en service, vi yder for alle kunder, som ønsker det, og det er lige fra enkle ændringer på eksisterende modeller som fx at ændre indretningen i køkkenet eller justere størrelsen på badeværelse til at tegne et helt nyt bjælkehus. Huset på billedet er eksempelvis tegnet helt efter familiens ønsker.

Læs om Jan & Bodils bjælkehus

Hvad med bjælkehus prisen?

Et Jeppesen Bjælkehus er relativt kompliceret at producere, pga. de mange særlige detaljer i bjælkehusets opbygning. Hver enkelt bjælke tegnes, målsættes og under produktion tildannes de unikke ”knudehak”, der kendetegner Jeppesen Bjælkehuse. Vores produktion er effektiv og sammen med vores lange erfaring med produktionen af bjælkehusene betyder det, at vi altid har konkurrencedygtige priser på bjælkehuse.  Til et 100 m2 hus går der alene til de udvendige bjælker cirka 10 m2 langsomt voksende Nordsvensk træ af høj kvalitet. Derfor bliver prisen for at bygge et nyt bjælkehus aldrig den laveste, men til gengæld er det solidt, gennemført og kræver et minimum af vedligeholdelse, og så har I et bjælkesommerhus til flere generationer.

Dejlig sommerhusgrund til jeres bjælkehus

Har I fundet sommerhusgrunden?

Vi hjælper jer også gerne med at finde den helt rigtige sommerhusgrund til at bygge jeres nye bjælkehus på. Hos Planet Huse opkøber vi nemlig løbende byggegrunde og bestræber os på altid at have mange attraktive byggegrunde til salg, for at kunne tilbyde jer et stort udvalg. Få overblikket over de mange sommerhusgrunde i nogle af Danmarks skønneste ferieområder til rigtig gode priser. Og finder I ikke den fritidshusgrund, I søger her på sitet, så kontakt os alligevel, for vi har et stort netværk og har ofte kendskab til eksempelvis udstykninger af nye grunde, før de bliver sat til salg.

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil
Filter Products Showing 1 - 4 of 15 results
Vælg antal
Antal sovepladser
Boligareal
Pris
Huslinjer
Særlige rum
Huslinjer
Visning
Særlige rum
Visning
Søg
 • Her er skøn terrasseplads med overdækning i hjørnet ved gavlen og ikke mindst som en forlængelse af stue- og spiseområdet. Indenfor er soveværelserne er i 2 afdelinger, og det ene værelse er udstyret med en hyggelig alkove, der også kan bruges som soveplads. Pladsen er godt udnyttet med et rummeligt køkken, der er åbent til spise- og opholdsstue – så kan man være sammen selv om nogle er i køkkenet og andre i stuen.
  91
  Værelser 3
  Sovepladser 6 + 2
  Nøglefærdigt 1.665.000,-
  Her er skøn terrasseplads med overdækning i hjørnet ved gavlen og ikke mindst som en forlængelse af stue- og spiseområdet. Indenfor er soveværelserne er i 2 afdelinger, og det ene værelse er udstyret med en hyggelig alkove, der også kan bruges som soveplads. Pladsen er godt udnyttet med et rummeligt køkken, der er åbent til spise- og opholdsstue – så kan man være sammen selv om nogle er i køkkenet og andre i stuen.
  Nøglefærdigt 1.665.000,-
  91
  Værelser 3
  Sovepladser 6 + 2
 • Et skønt Jeppesen anneks er en luksus, når man får overnattende gæster. Her er 2 dejlige rummelige soveværelser med dobbelt-døre og et fint brusebadeværelse.
  38
  Værelser 2
  Sovepladser 4
  Nøglefærdigt 660.000,-
  Et skønt Jeppesen anneks er en luksus, når man får overnattende gæster. Her er 2 dejlige rummelige soveværelser med dobbelt-døre og et fint brusebadeværelse.
  Nøglefærdigt 660.000,-
  38
  Værelser 2
  Sovepladser 4
 • Et godt indrettet vinkel-hus med 2 badeværelser, 3 soveværelser og praktisk entre/bryggers. Her er adgang til terrassen fra køkkenet og fra stuen åbnes de 2 dobbeltdøre mod terrassen og så bliver ude til inde på et øjeblik. Her er bjælkehusstemning og hygge.
  95
  Værelser 3
  Sovepladser 6
  Nøglefærdigt 1.755.000,-
  Et godt indrettet vinkel-hus med 2 badeværelser, 3 soveværelser og praktisk entre/bryggers. Her er adgang til terrassen fra køkkenet og fra stuen åbnes de 2 dobbeltdøre mod terrassen og så bliver ude til inde på et øjeblik. Her er bjælkehusstemning og hygge.
  Nøglefærdigt 1.755.000,-
  95
  Værelser 3
  Sovepladser 6
 • Et smukt længehus med rigtig hyggelig sammenhængende stue og køkken-alrum med 2 dobbeltdøre mod den overdækkede terrasse. Rummelig entré/bryggers og to fine brusebadeværelser. Tre gode soveværelser med skabsplads.
  91
  Værelser 3
  Sovepladser 6
  Nøglefærdigt 1.625.000,-
  Et smukt længehus med rigtig hyggelig sammenhængende stue og køkken-alrum med 2 dobbeltdøre mod den overdækkede terrasse. Rummelig entré/bryggers og to fine brusebadeværelser. Tre gode soveværelser med skabsplads.
  Nøglefærdigt 1.625.000,-
  91
  Værelser 3
  Sovepladser 6

Hvordan bygger man hus i Danmark, når man bor i Luxemborg?
Se familiens oase i Danmark

Læs case