Byg bjælkehus med os

– en 87-årig designklassiker

Viktor Kristian Jeppesen opførte det første Jeppesen Bjælkehus i Nordsjælland i starten af 1930’erne. Planet Huse overtog det karakteristiske brand i 2008, og det er i dag et af de mest succesfulde og kendte danske sommerhus-brands. Ser I et bjælkehus til salg er det derfor ofte et Jeppesen bjælkehus.

Hr Jeppesen satte sig dengang for at bygge kønne bjælkehytter og bjælkesommerhuse med et sundt indeklima. Det har vi ikke ændret på den dag i dag, vi har blot skabt endnu mere plads til personlighed.

Hyggeligt sommerhus bjaelkehus terrasse

Et moderne nyt bjælkehus til salg

Vores mest erfarne bygningskonstruktører og arkitekter tog de klassiske Jeppesen bjælkehytter og bjælkehuse og opgraderede med mange kvalitetsmæssige detaljer og finesser. De har tilsat den moderne families livsstilsgoder og samtidig bevaret den høje kvalitet. Vores bjælkehuse har nu efterspurgte nutidige køkken- og badløsninger, store lyse rum og lækre, funktionelle terrasser. Og samtidig er bjælkehusets rustikke udseende bevaret, så charmen og stilen er intakt. Et Jeppesen bjælkehus er en ægte designklassiker.

Kig indenfor i 2 lækre Jeppesen bjælkehuse på vores udstillinger i Roskilde og Middelfart.

Bestil Jeppesen Bjælkehus inspirationskatalog

Nemt at bygge bjælkehus & bjælkehytte

Hvor meget I ønsker at involvere jer i byggeriet er helt op til jer. De fleste Jeppesen Bjælkehuse leveres som det, vi kalder et nøglefærdigt byggeri dvs vi overdrager huset til jer, når det er helt færdigt og indflytningsklart. Her er også den fordel, at I først betaler huset ved overdragelsen.  Og vi afleverer selvfølgelig ikke bare nøglen til jer – vi gennemgår sammen huset, så I får svar på alle spørgsmål, og I er tilfredse med jeres nye pusterum. Bjælkehytter som selvbyg findes ikke hos Planet Huse, da bjælkehuse er mere komplicerede selv at bygge, og vi vil gerne sikre os, at det endelige resultat er bygget i overensstemmelse med den høje standard, vi ønsker.

Læs mere om hele processen med at få et nyt sommerhus.

Planet Huse kan også tage hånd om hele det arbejde, der ligger i at få forberedt jeres sommerhusgrund til byggeriet. Det er det vi kalder en byggeforberedelsespakke. Vælger I at inkludere en byggeforberedelsespakke sørger vi for alt det praktiske med jordbundsundersøgelse, afsætning af grunden ved landinspektør, byggetilladelse og mange andre småting, som for mange kan virke lidt besværlige og tidskrævende, fordi man ikke har prøvet det før. Vi har bygget bjælkehuse og bjælkehytter mange gange, så vi har stor erfaring og et godt leverandør-netværk, som er vant til at arbejde med Planet Huse og vores kvalitetsstandarder. Læs om detaljerne i byggeforberedelsespakken her. 

Byg flot bjælkehus
Byggeproces Bjælkehus
Unikke bjælker i bjælkehus

Hver enkelt bjælke er unik

Når vi starter processen med at bygge bjælkehus bliver hver enkelt bjælke tegnet op i et avanceret tegnesystem, og alle bjælker forarbejdes og tilskæres på vores produktionsanlæg i Ribe. Når byggematerialerne er forberedt og tilskåret, sikrer det et hurtigt og effektivt byggeri af bjælkehuset på pladsen. Tømrer-teamet på byggepladsen får en detaljeret tegning til at styre det enorme byggesæt, hvor hver enkelt bjælke har sit eget unikke nummer. Når vi bygger bjælkesommerhuse på den måde, betyder det præcision og sikrer en meget høj håndværksmæssig kvalitet.

Arkitekttegnet nyt bjælkehus

Arkitekttegnet bjælkehus

En del af vores kunder har længe kigget på bjælkehus til salg uden at finde det, der matcher lige præcis de ønsker og drømme, de har.  Derfor er de kommet til os, hvor vi skræddersyr lige præcis det bjælkehus, der passer til drømmen. Vi har et arkitektteam, som har tegnet mange forskellige og helt unikke bjælkehuse, og de kan også tegne et til jer. At få vores arkitektteam til at skræddersy er en service, vi yder for alle kunder, som ønsker det, og det er lige fra enkle ændringer på eksisterende modeller som fx at ændre indretningen i køkkenet eller justere størrelsen på badeværelse til at tegne et helt nyt bjælkehus. Huset på billedet er eksempelvis tegnet helt efter familiens ønsker.

Hvad med bjælkehus prisen?

Et Jeppesen Bjælkehus er relativt kompliceret at producere, pga. de mange særlige detaljer i bjælkehusets opbygning. Hver enkelt bjælke tegnes, målsættes og under produktion tildannes de unikke ”knudehak”, der kendetegner Jeppesen Bjælkehuse. Vores produktion er effektiv og sammen med vores lange erfaring med produktionen af bjælkehusene betyder det, at vi altid har konkurrencedygtige priser på bjælkehuse.  Til et 100 m2 hus går der alene til de udvendige bjælker cirka 10 m2 langsomt voksende Nordsvensk træ af høj kvalitet. Derfor bliver prisen for at bygge et nyt bjælkehus aldrig den laveste, men til gengæld er det solidt, gennemført og kræver et minimum af vedligeholdelse, og så har I et bjælkesommerhus til flere generationer.

Prisen for et bjælkehus varierer
Dejlig sommerhusgrund til jeres bjaelkehus

Har I fundet sommerhusgrunden?

Er grunden allerede på plads, så book et gratis grundtjek med en af vores salgs- og byggerådgivere. De kender de fleste sommerhusområder, og de har set hundredevis af sommerhusgrunde og guidet til hvilken type hus får det bedste ud af grunden. Et grundtjek er helt gratis og uforpligtende og bestilles nemt.

Vi hjælper jer også meget gerne med at finde den helt rigtige sommerhusgrund til at bygge jeres nye bjælkehus på. Hos Planet Huse opkøber vi nemlig løbende byggegrunde og bestræber os på altid at have mange attraktive byggegrunde til salg, for at kunne tilbyde jer et stort udvalg. Få overblikket over de mange sommerhusgrunde i nogle af Danmarks skønneste ferieområder til rigtig gode priser. Og finder I ikke den fritidshusgrund, I søger her på sitet, så kontakt os alligevel, for vi har et stort netværk og har ofte kendskab til eksempelvis udstykninger af nye grunde, før de bliver sat til salg.

Bjælkehus som helårsbolig

Drømmer I om at bygge et nyt bjælkehus som helårsbolig, så kan vi også gøre det for jer. Vi har allerede bygget en del bjælkehuse til helårs brug dvs med status som helårsbolig. Læs mere om helårsboliger her.

Hvis I ønsker at bygge bjælkehus på en sommerhusgrund og bruge det som helårsbolig kan alle vores Jesppesen bjælkehuse benyttes til helårs brug. Vi isolerer 25% bedre end standardkravene til fritidshuse, så selv i en isvinter er der ingen fare for at komme til at fryse, når I bygger bjælkehus med os. Vær dog opmærksom på, at for at få lov til at bruge bjælkehytten som helårsbolig, skal den ene af jer være pensionist.

Brug bjælkehus som helårsbolig
Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil
Filter Products Showing 1 - 4 of 16 results
Vælg sovepladser
Antal sovepladser
Boligareal
Pris
Huslinjer
Særlige rum
Huslinjer
Visning
Særlige rum
Visning
Søg
 • Et redskabsrum der matcher jeres bjælkehus. Her er fin plads til cykler, haveredskaber, cyklerne og grillen.  Gulvet er beton, og de udvendige bjælker er færdigmalede sorte, og så er der sorte tagsten.
  Værelser
  Sovepladser 0
  Nøglefærdigt 155.000,-
  Et redskabsrum der matcher jeres bjælkehus. Her er fin plads til cykler, haveredskaber, cyklerne og grillen.  Gulvet er beton, og de udvendige bjælker er færdigmalede sorte, og så er der sorte tagsten.
  Nøglefærdigt 155.000,-
  Værelser
  Sovepladser 0
 • Et skønt Jeppesen anneks er en luksus, når man får overnattende gæster. Her er 2 dejlige rummelige soveværelser med dobbelt-døre og et fint brusebadeværelse. Bemærk, at et Jeppesen anneks kun bygges samtidig med byggeriet af et Jeppesen bjælkehus.
  38
  Værelser 2
  Sovepladser 4
  Nøglefærdigt 825.000,-
  Et skønt Jeppesen anneks er en luksus, når man får overnattende gæster. Her er 2 dejlige rummelige soveværelser med dobbelt-døre og et fint brusebadeværelse. Bemærk, at et Jeppesen anneks kun bygges samtidig med byggeriet af et Jeppesen bjælkehus.
  Nøglefærdigt 825.000,-
  38
  Værelser 2
  Sovepladser 4
 • Et kønt længehus med et indhak og en praktisk overdækket terrasse. Her er familieplads, for alle kvadratmeter er fuldt udnyttet, og der er ingen spildplads eller besværlige hjørner. Dejligt åbent køkken og god spiseplads. Luk op til terrassens lys og luft med hele 3 døre fra spiseområde og stuen.
  82
  Værelser 3
  Sovepladser 6
  Nøglefærdigt 1.715.000,-
  Et kønt længehus med et indhak og en praktisk overdækket terrasse. Her er familieplads, for alle kvadratmeter er fuldt udnyttet, og der er ingen spildplads eller besværlige hjørner. Dejligt åbent køkken og god spiseplads. Luk op til terrassens lys og luft med hele 3 døre fra spiseområde og stuen.
  Nøglefærdigt 1.715.000,-
  82
  Værelser 3
  Sovepladser 6
 • Et T-hus med et twist, for her er 2 hyggelige små overdækkede terrasser til morgen- og aftenkaffen. To gode soveværelser med skabsplads i hver sit hjørne sikrer privatlivet, og desuden kan hemsen udnyttes som ekstra sovepladser eller legeområde for børnene. Fint, funktionelt køkken med udgang til den lille aftenterrasse.
  80
  Værelser 2
  Sovepladser 4
  Nøglefærdigt 1.790.000,-
  Et T-hus med et twist, for her er 2 hyggelige små overdækkede terrasser til morgen- og aftenkaffen. To gode soveværelser med skabsplads i hver sit hjørne sikrer privatlivet, og desuden kan hemsen udnyttes som ekstra sovepladser eller legeområde for børnene. Fint, funktionelt køkken med udgang til den lille aftenterrasse.
  Nøglefærdigt 1.790.000,-
  80
  Værelser 2
  Sovepladser 4

Hvordan bygger man hus i Danmark, når man bor i Luxemborg? Se familiens oase i Danmark

Læs case