Venus sommerhus

– nyt, skarpt og lyst

Venus er et helt nyt design, hvor vi har placeret køkken og opholdsrum i front og med en enkelthed i indretningen, der udnytter alle kvadratmeter. Slap af i tørvejr og ly under overdækningerne i hver ende.

Looket er stilrent og minimalistisk med de store panoramavinduer og skydedøre.

sommerhuskøkken med skydedør og direkte adgang til terrassen

Enkelthed der
skiller sig ud

Det nye Venus er nemt at forelske sig i. Fællesrum og køkken er i front – det er jo det, sommerhuset handler om. Rul skydedøren til side og gør inde til ude på et øjeblik.

Nyd lyset fra 3 sider i det kombinerede stue og opholdsrum – måske siddende på den indbyggede udsigtsbænk, her er plads til flere.

Plantegning
Zoom

Klik mellem størrelserne for at se forskellige plantegninger

Filter Products Showing 1 - 4 of 7 results
Vælg sovepladser
Antal sovepladser
Boligareal
Pris
Huslinjer
Særlige rum
Huslinjer
Visning
Særlige rum
Visning
Søg
 • Glæd jer over det dejlige kombinerede køkken og opholdsrum. De store panorama-vinduer serverer årstidernes skiften helt tæt på, og når skydedørene åbnes bliver inde til ude på et øjeblik. Dejligt stort terrasseområde med overdækninger til både morgenkaffe og aften-drinks. Et stort master soveværelse med skabsvæg og terrasseudgang samt 2 gode soveværelser og et lækkert badeværelse med bruser.
  91
  Værelser 3
  Sovepladser 6
  Nøglefærdigt 1.548.000,-
  Glæd jer over det dejlige kombinerede køkken og opholdsrum. De store panorama-vinduer serverer årstidernes skiften helt tæt på, og når skydedørene åbnes bliver inde til ude på et øjeblik. Dejligt stort terrasseområde med overdækninger til både morgenkaffe og aften-drinks. Et stort master soveværelse med skabsvæg og terrasseudgang samt 2 gode soveværelser og et lækkert badeværelse med bruser.
  Nøglefærdigt 1.548.000,-
  91
  Værelser 3
  Sovepladser 6
 • Der er ingen spildplads i et Venus hus og det skønne store opholdsrum har god plads til hygge og spisning. Her er i alt 4 soveværelser – 2 af dem er hjørnesoveværelser med egen terrassedør.
  118
  Værelser 4
  Sovepladser 8
  Nøglefærdigt 2.018.000,-
  Der er ingen spildplads i et Venus hus og det skønne store opholdsrum har god plads til hygge og spisning. Her er i alt 4 soveværelser – 2 af dem er hjørnesoveværelser med egen terrassedør.
  Nøglefærdigt 2.018.000,-
  118
  Værelser 4
  Sovepladser 8
 • Et stort lækkert hus med 4 soveværelser og 2 dejlige badeværelser det ene med sauna. Nyd det fantastiske kombinerede køkken og opholdsrum med de store panorama-vinduer, der smukt indrammer udsigten og trækker naturen ind. Stort rummeligt køkken med direkte udgang til terrasserne. Overdækningerne i hver ende af huset passer til morgenkaffen og aftendrinks.
  120
  Værelser 4
  Sovepladser 8
  Nøglefærdigt 2.058.000,-
  Beliggenhed: Bjerregård, Venus
  Et stort lækkert hus med 4 soveværelser og 2 dejlige badeværelser det ene med sauna. Nyd det fantastiske kombinerede køkken og opholdsrum med de store panorama-vinduer, der smukt indrammer udsigten og trækker naturen ind. Stort rummeligt køkken med direkte udgang til terrasserne. Overdækningerne i hver ende af huset passer til morgenkaffen og aftendrinks.
  Investeringshus Nøglefærdigt 2.058.000,-
  120
  Værelser 4
  Sovepladser 8
 • Et rigtig lukussommerhus med plads til mange. Nyd udsigten fra de imponerende panoramavinduer, der indrammer udsigten smukt og trækker naturen indenfor. Skub de enkle skydedøre til side i det kæmpestore fællesrum og inddrag terrassen som en del af huset - her er naturen tæt på. Her er et stort luksusbadeværelse med spa og sauna og derudover er der 2 brusebadeværleser, så der ikke bliver kø ved badeværelset. Fem gode soveværelser - 2 med udgang til terrasse.
  167
  Værelser 5
  Sovepladser 10
  Nøglefærdigt 2.768.000,-
  Et rigtig lukussommerhus med plads til mange. Nyd udsigten fra de imponerende panoramavinduer, der indrammer udsigten smukt og trækker naturen indenfor. Skub de enkle skydedøre til side i det kæmpestore fællesrum og inddrag terrassen som en del af huset - her er naturen tæt på. Her er et stort luksusbadeværelse med spa og sauna og derudover er der 2 brusebadeværleser, så der ikke bliver kø ved badeværelset. Fem gode soveværelser - 2 med udgang til terrasse.
  Investeringshus Nøglefærdigt 2.768.000,-
  167
  Værelser 5
  Sovepladser 10
Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Pusterum

Sommerhus udeliv
Til udeliv – også når det regner
Sommerhus med et godt afkast
Med godt afkast
Hyggeligt sommerhus
Med indbygget hygge
Til økonomien
Sommerhus nostalgi
Med indbygget nostalgi
Sommerhus til stor familie
Til den store familie

Lene & Toke havde brug for en kontrast til deres liv i København. Læs historien om deres smukke hus med de fantastiske vægge af finér.

Læs case