Venus

– nyt, stramt og lyst

Venus er et helt nyt design, hvor vi har placeret køkken og opholdsrum i front og med en enkelthed i indretningen, der udnytter alle kvadratmeter. Slap af i tørvejr og ly under overdækningerne i hver ende.

Looket er stilrent og minimalistisk med de store panoramavinduer og skydedøre.

Enkelthed der
skiller sig ud

Det nye Venus er nemt at forelske sig i. Fællesrum og køkken er i front – det er jo det, sommerhuset handler om. Rul skydedøren til side og gør inde til ude på et øjeblik.

Nyd lyset fra 3 sider i det kombinerede stue og opholdsrum – måske siddende på den indbyggede udsigtsbænk, her er plads til flere.

Plantegning

Zoom

Klik mellem størrelserne for at se forskellige plantegninger

Filter Products Showing 1 - 4 of 5 results
Vælg antal
Antal sovepladser
Boligareal
Pris
Huslinjer
Særlige rum
Huslinjer
Visning
Særlige rum
Visning
Søg
 • Alle kvadratmeter er udnyttet i dette fine Venus hus. Her er 2 gode soveværelser begge med egen terrassedør og hyggelig stue / alrum med åbent køkken. Når skydedøren åbnes bliver ude til inde på et øjeblik. Lyset nydes året rundt med de store vinduer samt terrassedørene i hver gavl.
  67
  Værelser 2
  Sovepladser 4
  Nøglefærdigt 1.099.000,-
  Alle kvadratmeter er udnyttet i dette fine Venus hus. Her er 2 gode soveværelser begge med egen terrassedør og hyggelig stue / alrum med åbent køkken. Når skydedøren åbnes bliver ude til inde på et øjeblik. Lyset nydes året rundt med de store vinduer samt terrassedørene i hver gavl.
  Nøglefærdigt 1.099.000,-
  67
  Værelser 2
  Sovepladser 4
 • Nyd den uspolerede udsigt fra køkken og opholdsrum. De store panorama-vinduer serverer årstidernes skiften helt tæt på. Dejligt stort terrasseområde med overdækninger til både morgenkaffe og aften-drinks. Luksus med egen terrassedør i begge hjørnesoveværelser.
  83
  Værelser 3
  Sovepladser 6
  Nøglefærdigt 1.249.000,-
  Nyd den uspolerede udsigt fra køkken og opholdsrum. De store panorama-vinduer serverer årstidernes skiften helt tæt på. Dejligt stort terrasseområde med overdækninger til både morgenkaffe og aften-drinks. Luksus med egen terrassedør i begge hjørnesoveværelser.
  Nøglefærdigt 1.249.000,-
  83
  Værelser 3
  Sovepladser 6
 • Nyd den uspolerede udsigt fra det store kombinerede køkken og opholdsrum. De store panorama-vinduer serverer årstidernes skiften helt tæt på, og når skydedørene åbnes bliver inde til ude på et øjeblik. Dejligt stort terrasseområde med overdækninger til både morgenkaffe og aften-drinks. 3 gode soveværelser, hvor det ene er med skønt walk-in closet.
  91
  Værelser 3
  Sovepladser 6
  Nøglefærdigt 1.329.000,-
  Nyd den uspolerede udsigt fra det store kombinerede køkken og opholdsrum. De store panorama-vinduer serverer årstidernes skiften helt tæt på, og når skydedørene åbnes bliver inde til ude på et øjeblik. Dejligt stort terrasseområde med overdækninger til både morgenkaffe og aften-drinks. 3 gode soveværelser, hvor det ene er med skønt walk-in closet.
  Nøglefærdigt 1.329.000,-
  91
  Værelser 3
  Sovepladser 6
 • Træk naturen helt indenfor, når I åbner de store skydedøre i stue og køkken. Nyd solnedgangen fra bænken under gavlvinduet - her sidder man godt med en god bog. Skønt stort terrasseområde med overdækninger til både morgenkaffe og aften-drinks. Få lidt wellness på en kold dag i det dejlige badeværelse med spa - og påskøn den luksus det er at have 2 badeværelser.
  98
  Værelser 3
  Sovepladser 6
  Nøglefærdigt 1.509.000,-
  Træk naturen helt indenfor, når I åbner de store skydedøre i stue og køkken. Nyd solnedgangen fra bænken under gavlvinduet - her sidder man godt med en god bog. Skønt stort terrasseområde med overdækninger til både morgenkaffe og aften-drinks. Få lidt wellness på en kold dag i det dejlige badeværelse med spa - og påskøn den luksus det er at have 2 badeværelser.
  Nøglefærdigt 1.509.000,-
  98
  Værelser 3
  Sovepladser 6

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Pusterum

Til udeliv – også når det regner

Med godt afkast

Med indbygget hygge

Til økonomien

Med indbygget nostalgi

Til den store familie

Lene & Toke havde brug for en kontrast til deres liv i København. Læs historien om deres smukke hus med de fantastiske vægge af finér.

Læs case