Kom tættere på jeres sommerhusdrøm

Deltag i en hyggelig aften
og mød Planet familien

Deltag i en hyggelig aften
og mød Planet familien

Få inspiration, gode ideer og god rådgivning, når vi inviterer til én af vores inspirationsaftener.

Ønsker I et indgående indblik i hele vores proces og tilmed et kig bag kulisserne i en moderne og højteknologisk produktion af elementer til sommerhuse, så kom til “Åben Fabrik” i Ribe.

Indretningsrådgivere

Mød indretningsrådgiverne

Stil og planindretning

Det er Lene og Mette, som indretter Planet Huses udstillingshuse. De er desuden indretningsrådgivere for alle vores kunder. De har styr på trenden og alle de mange valgmuligheder, der er, for at sætte jeres helt personlige præg på jeres fritidshus.
Mød Lene eller Mette og hør, hvordan de kan hjælpe jer.

Indretningsrådgivning

HOS OS ER EN AFTALE EN AFTALE

Fast prisgaranti

Når kontrakten er underskrevet, får I hos os en fast prisgaranti. For jer betyder det, at der ikke kommer uforudsete udgifter – hverken før, under eller efter byggeriet. Vi finder med andre ord ingen smuthuller, som pludselig sender prisen på himmelflugt og vores troværdighed den anden vej. For os er der nemlig kun en vej til en god handel, og den går igennem tillid, tryghed og troværdighed.

Vil I høre mere?

Mød udlejningsbureauet

Udlejning giver luft i budgettet

Sidste år var endnu et rekordår for sommerhusudlejningen i Danmark. Udlejningsbureauerne er hele tiden på udkig efter nye huse. De efterspørger moderne sommerhuse, hvor kvalitet og komfort er i top – og energiforbruget er helt i bund.
Hør en udlejningsspecialist fortælle om eftertragtede udlejningshuse, og ikke mindst hvor meget man kan tjene på udlejning i de forskellige sommerhusområder.

Udlejningshuse

Mød arkitekten

Nordisk minimalisme eller romantisk elegance?

Eller noget helt tredje? Arkitekt-teamet tegner drømmesommerhuse i alle stilarter og størrelser.
Til inspirationsaftenen bliver I inviteret med på et kig på nogle af de skræddersyede huse, vi har tegnet og bygget, og vi fortæller om de mange muligheder, I har for at tilrette sommerhuset ud fra jeres ønsker.

Skræddersyede huse