Medbyg sommerhus – et selvbyg koncept

Måske har I altid drømt om et medbyg sommerhus, hvor I tager del i byggeriet. Hos Planet Huse har vi et gennemtestet koncept, som vi kalder Super Medbyg

Medbyg jeres fritidshus med Super Medbyg konceptet

Det kan være et stort projekt at bygge sommerhus selv, men hos Planet Huse har vi gjort selvbyg sommerhus projektet nemt og enkelt, så har I et ønske om selv at prøve håndværkerfaget af, så er Super Medbyg det helt rigtige.

Vores Super MedByg koncept er helt unikt – I skal ikke købe så meget som en skrue selv, vi hjælper jer i gang, og vi har allerede klargjort elementerne for jer. Planet Huse er det byggefirma i branchen, som præ-fabrikerer mest i vores produktion, og det er en kæmpe fordel for jer, der ønsker et sommerhus byg selv projekt, som er nemt.

Hvorfor er vores selvbyg sommerhus koncept så nemt?

Vi leverer jeres nye medbyg træhus præfabrikeret i hele vægelementer, og alle yderligere byggematerialer er tilvirket i vores produktion i Ribe inden levering. En stor del leveres tilskåret i længder og smig, lige til at sætte op. Det giver høj kvalitet i håndværket og jeres finish. Alle nødvendige materialer til tømrer/ snedker-byggesættet inkl. køkken-, badeværelses- og garderobeskabe samt bordplader leveres til jer. Jeres selvbyg træhus er som et stort samlesæt – og naturligvis følger der udførlige tegninger og kyndig vejledning med.

Planet Huse - sommerhusbyggeri med færdige vægelementer

Planet Huse montører hjælper jer godt i gang

Super Medbyg konceptet hjælper jer godt i gang med jeres træhus selvbyg projekt. Har I valgt et Nova eller Venus hus, så monteres fritidshusets hovedkonstruktion på jeres byggegrund af 2 Planet Huse montører i 18 timer, svarende til 36 timers montørhjælp fordelt over 2 dage. Er jeres nye medbyg sommerhus et Luna eller Neptun hus, så monteres det af 3 Planet Huse montører i 27 timer, svarende til 54 timers montørhjælp fordelt over 2 dage.

Med hjælp fra en kran opsætter montørene de færdige væg-elementer helt nøjagtigt og får dem samlet, så alle ydervægge står stærkt. Herefter opsættes kip og tagspær, og så har I på rekordtid et stabilt grundlag for jeres fritidshus medbyg projekt, som I trygt kan arbejde videre med.

Guide og vejledning til byg selv sommerhus projektet

Udover opstarts-hjælpen med montør-timer, når væggene sættes op på grunden, er der også et dedikeret Planet Hus team, I kan kontakte, hvis der opstår spørgsmål undervejs. Så snart vi starter planlægningen af jeres træhus medbyg projekt bliver der sat en projektleder og en byggeleder på jeres byggesag. Projektlederen styrer alle indkøb, tegninger og håndterer også byggetilladelsen, og byggelederen er jeres kontakt på byggepladsen bla ift besøg på grunden, opmåling, fundering og tjek af underentrepriser. De har stor erfaring med selvbyg træhuse og fritidshuse og er tilgængelige med hjælp og rådgivning under hele byggeforløbet.

Nova vinkel sommerhus fra Planet Huse - sort med hvide sprossede vinduer
Planet Huse sommerhusbyggeri - klart fundament

Kan vi selv støbe fundamentet og sætte fliser op?

Når det gælder underentrepriser dvs støbning af fundament, el-arbejde, vvs-arbejde eller flisearbejde, vælger I selv hvilke, I selv vil udføre og aftaler dette med vores salgs- og byggerådgiver i købsfasen.  Der er naturligvis fradrag i prisen på fritidshus medbyg projektet, når I vælger selv at udføre en eller flere af underentrepriserne, og størrelsen på fradraget er afhængig af hvilket hus-design og model, I har valgt. Få mere information om fradrag i prisen hos vores salgs- og byggerådgivere.

Selvbyg sommerhuset er billigere

Når I bygger selv, er der naturligvis penge at spare. Prisen for et sommerhus som Super Medbyg er angivet i Husguiden og alle Planet huse kan bygges som selvbyg træhuse. Download Husguiden her.  Som nævnt er der fradrag i den angivne pris, hvis I selv tager jer af eksempelvis vvs-arbejdet eller støber grunden selv.

Vær opmærksom på, at prisen for Planet Huses Super Medbyg ikke kan sammenlignes med andre udbyderes medbyg sommerhus priser, fordi der er stor forskel på, hvor høj færdiggørelsesgraden er på de byggeelementer, der leveres. Planet Huses præ-fabrikerede vægmoduler er eksempelvis allerede forberedt med isolering og vinduer isat, så vores Super Medbyg koncept er det mest færdige på markedet… og det nemmeste at bygge.

Tilbage til et nøglefærdigt sommerhus https://planet-huse.dk/saadan-bygger-vi/byggeformer/
Nova vinkel sommerhus fra Planet Huse - sort med hvide sprossede vinduer
Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Book et gratis tjek af sommerhusgrunden

Hvordan skal vi placere sommerhuset på grunden? Kan vi beholde de gamle træer? Vi vil gerne udnytte udsigten mod nord bedst muligt, men hvad så med terrassen? Kan vi ændre bredden på huset, så det passer til grunden? Der opstår hurtigt mange spørgsmål, når I står med jeres sommerhusgrund. Tag os med på råd og få en god start på processen. Det koster ikke noget.

  • Jeg accepterer samtidig Planet Huses privatlivspolitik og accepterer at modtage relevant information fra Planet Huse