Energi og miljø

til gavn for økonomien

En energiklasse for sig

Vores huse er i en energiklasse for sig, fordi vi hele tiden holder os opdateret på energiudviklingen og tænker innovativt, når det kommer til energiforbrug og løsninger. I et træhus er energiforbruget lavere end i et murstenshus. Det skyldes, at et træhus er nemmere at isolere. Sommerhus hele året rundt uden at få en stor varmeregning. Se filmen, hvor Adm. Dir. Torben Basse fortæller om Planet Huse isolering

Grønne egeblade
Børneværelse i unikt arkitekttegnet sommerhus fra Planet Huse

Lavere energiforbrug med varmepumpe

De fleste fritidshuse opvarmes via elektricitet, da det normalt er den eneste energikilde i mange sommerhusområder. El-opvarmningen kan med fordel suppleres med en varmepumpe. Ved hjælp af en luft til luft varmepumpe vil jeres energiforbrug blive væsentligt lavere og endnu lavere med en luft til vand varmepumpe. Vi står altid klar til at rådgive jer om aktuelle løsninger og nye energitiltag.

Energibesparende løsninger i et Planet Hus

Topisolering
Vores huse er topisoleret med 315 mm i taget, 215 mm. isolering i ydervægge og 320 mm. isolering i gulvet.

Lavenergiruder
Alle Planet Huse linjerne har som udgangspunkt trelags lavenergiglas. Jeppesen og Nova linjerne har tolags lavenergiglas.

Blowerdoor test/tæthedstest
Har du valgt et Nøglefærdigt fritidshus på over 60 m2, udfører vi en såkaldt blower door test, som er en tæthedstest af huset. I et hus, som ikke var tæt, ville al den gode isolering gå til spilde.

Alle vores huse har LED belysning som standard

Planet Huse - produktion i Ribe

Et træhus betyder godt indeklima

Få et bedre indeklima med et træhus – ud af naturens egne materialer skaber vi et behageligt og naturligt indeklima.

Mange oplever et væsentlig bedre indeklima i et træhus end i et murstenshus. Det hænger sammen med, at det er nemmere at isolere et træhus, derfor oplever man mindre kuldenedfald og træk. Alle Planet Huse er topisolerede og der er udluftningsventiler i alle opholdsrum samt el-udluftning i badeværelset.

Alle vores træprodukter er testet og de nødvendige behandlinger er udført miljørigtigt.

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil