Et selvbyg koncept

Medbyg sommerhus

Måske har I altid drømt om et medbyg sommerhus, hvor I selv tager del i byggeriet. Hos Planet Huse har vi et gennemtestet og helt unik fleksibel koncept, som vi kalder Super Medbyg.

Medbyg jeres fritidshus

Det kan være et stort projekt at bygge sommerhus selv, men hos Planet Huse har vi gjort selvbyg sommerhusprojektet nemt og enkelt. I får endvidere hjælp af vores dygtige montører til rejsning af husets hovedkonstruktioner.

Vores Super MedByg koncept er helt unikt – I skal ikke købe så meget som en skrue selv, vi hjælper jer i gang. Vi har allerede præfabrikeret huset på fabrikken i Ribe, så komponenterne er opskåret, vinduer og døre er sat i fra fabrik. Planet Huse er det byggefirma i branchen, som præfabrikerer mest i vores produktion, og det er en kæmpe fordel for jer, der ønsker et sommerhus byg-selv-projekt, som er nemt og overskueligt.

Er et medbyg sommerhus ikke noget for jer? Så kan I også tjekke vores Nøglefærdige løsning ud.

Nøglefærdigt sommerhus

Planet Huses montører hjælper jer godt i gang

Super Medbyg konceptet hjælper jer godt i gang med jeres træhus selvbygprojekt.

Fritidshusets hovedkonstruktion monteres på jeres byggegrund af Planet Huses montører. Alt afhængigt af husets størrelse og hustype modtager I enten montørhjælp i to dage svarende til 36 timer eller tre dage svarende til 54 timers montørhjælp. Se specifikationerne i Husguiden.

Med hjælp fra en kran opsætter montørerne jeres nye medbyg sommerhus. De færdige væg-elementer monteres helt nøjagtigt og bliver samlet, så alle ydervægge står stærkt. Herefter opsættes kip og tagspær, og I har på rekordtid et stabilt grundlag for jeres fritidshus medbyg-projekt, som I trygt kan arbejde videre med.

Nemt selvbyg sommerhus-koncept

Vi leverer jeres nye medbyg træhus præfabrikeret i hele vægelementer. Alle yderligere byggematerialer er også tilvirket i vores produktion i Ribe inden levering. En stor del leveres tilskåret i længder og smig, lige til at sætte op. Det giver høj kvalitet i håndværket og jeres finish. Alle nødvendige materialer til tømrer/ snedker-byggesættet inkl. køkken-, badeværelses- og garderobeskabe samt bordplader leveres til jer. Jeres selvbyg træhus er som et stort samlesæt.

Vi klæder jer godt på til arbejdet med tegninger og rådgivning.

Byg-selv vejledning
til sommerhus-
projektet

Udover opstartshjælpen med montørtimer, når husets elementer hejses på plads på fundamentet, og spær monteres, er der også et dedikeret Planet Hus Team, I kan kontakte, hvis der opstår spørgsmål undervejs. Så snart vi starter planlægningen af jeres træhus som medbyg-projekt, bliver der sat en projektleder og en byggeleder på jeres byggesag.

Projektlederen sørger for byggetilladelsen, projektering af huset med tegninger, pakke- og stykliste til produktionen. Desuden styrer de alle indkøb og materialebestillinger. Byggelederen er jeres kontakt på byggepladsen bl.a. ift. besøg på grunden, opmåling, fundament, VVS, el og fliser, såfremt I har tilkøbt dette. De har stor erfaring med selvbyg af træhuse og fritidshuse og er tilgængelige med hjælp og rådgivning under hele byggeforløbet.

Kan vi selv støbe fundamentet
og sætte fliser op?

Ja det kan I… Når det gælder underentrepriser, dvs. støbning af fundament, el-, vvs- eller flisearbejde, vælger I selv hvilke af disse I ønsker at udfører eller hvilke Planet Huse skal udfører. Dette aftales med vores salgs- og byggerådgiver i købsfasen. Få mere information om MedByg prisen hos vores salgs- og byggerådgivere.

I kan også bestille vores Husguide og se vores Super MedByg priser.

Bestil Husguide

Spar penge ved selvbyg

Selvbyg-sommerhuset er billigere

Når I bygger selv, er der naturligvis penge at spare. Prisen for et sommerhus som Super Medbyg er angivet i Husguiden, og alle Planet huse kan bygges som selvbyg-træhuse. Hent Husguiden her. I kan eksempelvis vælge selv at stå for vvs-arbejdet eller at støbe fundamentet selv. Vær opmærksom på, at prisen for Planet Huses Super Medbyg ikke kan sammenlignes med andre udbyderes medbyg-sommerhuspriser, fordi der er stor forskel på, hvor høj færdiggørelsesgraden er på byggesættet, der leveres. Vi leverer huset præfabrikeret i elementer, og alle materialer er tilvirket og forberedt i produktionen inden levering, selv de indvendige profilbrædder er opskåret i længder og smig. I vælger hvilke underentrepriser, fx fundament, el, vvs eller flisearbejde, I selv vil udføre.

Derfor er vores Super Medbyg-koncept det mest færdige på markedet og det nemmeste at bygge.

Læs mere

Download Husguiden

Modtag en mail med download link til Husguiden og få priser, plantegninger og konstruktions- og materialebeskrivelser. Du modtager mailen med det samme.

Hidden
Privatlivs- og cookiepolitik(Required)