Neptun

– bygget til det nordiske vejr

Lyset bringes ind fra alle sider og bringer energi og glæde. Det er essensen i Neptuns unikke arkitektur, der udnytter vores trang til lys året rundt.

Åbn skydedørene til terrassen, og drik kaffen udenfor, selvom det truer med en byge – her er både afskærmet og overdækket. Giv amatørkokken fri leg i det store luksuriøse køkken, og indtag de kulinariske fristelser med hele familien.

Vi elsker lyset

Nyd pladsen i et topisoleret sommerhus med mange smukke vinkler og lysindfald – et ægte fristed for hele familien. Sid trygt og tørt udenfor i husets midtpunkt solgården og nyd lyset gennem glasoverdækningen.

I Neptun har vi tilføjet skøn luksus med store værelser og lækkert køkken, og i de største modeller er der desuden, spa, sauna og som noget nyt for Neptun en hyggelig alkove med hems.

Plantegning

Zoom

Klik mellem størrelserne for at se forskellige plantegninger

Filter Products Showing 1 - 4 of 6 results
Vælg sovepladser
Antal sovepladser
Boligareal
Pris
Huslinjer
Særlige rum
Huslinjer
Visning
Særlige rum
Visning
Søg
 • Der er to skønne brusebadeværelser og 6 sovepladser i dette dejlige Neptun hus. Fællesrum og køkken er stort og med plads til gæster. Nyd det fantastiske lys i Neptun og ikke mindst det lækre køkken.  Bemærk den fine opdeling af soveværelserne og master soveværelset med direkte adgang til den overdækkede terrasse.
  108
  Værelser 3
  Sovepladser 6
  Nøglefærdigt 1.788.000,-
  Der er to skønne brusebadeværelser og 6 sovepladser i dette dejlige Neptun hus. Fællesrum og køkken er stort og med plads til gæster. Nyd det fantastiske lys i Neptun og ikke mindst det lækre køkken.  Bemærk den fine opdeling af soveværelserne og master soveværelset med direkte adgang til den overdækkede terrasse.
  Nøglefærdigt 1.788.000,-
  108
  Værelser 3
  Sovepladser 6
 • Et luksushus for livsnyderne. Inviter vennerne til drinks og et slag billard i aktivitetsrummet med panoramaudsigten. Nyd soveværelset med udgang til terrassen og det lækre spa-badeværelse med sauna ved siden af - der er i alt 4 soveværelser i 2 forskellige afdelinger.  Nyd pladsen i stuen og hyggen ved alkove og hems samt naturligvis det smukke lysindfald.
  153
  Værelser 4
  Sovepladser 8 + 2
  Nøglefærdigt 2.498.000,-
  Et luksushus for livsnyderne. Inviter vennerne til drinks og et slag billard i aktivitetsrummet med panoramaudsigten. Nyd soveværelset med udgang til terrassen og det lækre spa-badeværelse med sauna ved siden af - der er i alt 4 soveværelser i 2 forskellige afdelinger.  Nyd pladsen i stuen og hyggen ved alkove og hems samt naturligvis det smukke lysindfald.
  Nøglefærdigt 2.498.000,-
  153
  Værelser 4
  Sovepladser 8 + 2
 • Pladsen er godt udnyttet og stue og spiseafdelingen er rummelig og med det smukke lysindfald, der kendetegner Neptun. Bemærk også den fine opdeling af soveværelserne og den rummelige entre. Lækkert soveværelse med direkte adgang til den overdækkede terrasse.
  96
  Værelser 3
  Sovepladser 6
  Nøglefærdigt 1.498.000,-
  Pladsen er godt udnyttet og stue og spiseafdelingen er rummelig og med det smukke lysindfald, der kendetegner Neptun. Bemærk også den fine opdeling af soveværelserne og den rummelige entre. Lækkert soveværelse med direkte adgang til den overdækkede terrasse.
  Nøglefærdigt 1.498.000,-
  96
  Værelser 3
  Sovepladser 6
 • Et rigtigt luksushus med det store lækre køkken, enhver madelsker drømmer om. Der er plads til gæster med stort kombineret stue- og spiseområde, hvor der også er en hyggelig alkove med hems. Luksussoveværelse med skydedør til terrassen, samt 3 andre gode soveværelser. Der er 2 fine brusebadeværelser.
  120
  Værelser 3
  Sovepladser 8 + 2
  Nøglefærdigt 1.988.000,-
  Et rigtigt luksushus med det store lækre køkken, enhver madelsker drømmer om. Der er plads til gæster med stort kombineret stue- og spiseområde, hvor der også er en hyggelig alkove med hems. Luksussoveværelse med skydedør til terrassen, samt 3 andre gode soveværelser. Der er 2 fine brusebadeværelser.
  Nøglefærdigt 1.988.000,-
  120
  Værelser 3
  Sovepladser 8 + 2
Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil