Merkur

– masser af sommerhus for pengene

Vi har effektiviseret produktionen af Merkur, så vi kan præsentere et hus i den gode Planet kvalitet til en rigtig god kvadratmeter pris.

Her er masser af modeller at vælge imellem fra det mindste med et boligareal på 60 mtil et et stort dejligt hus med 8 sovepladser – alle med det klassiske hyggelige sommerhuslook med hvidtonede profilbrædder på væggene.

Skønne rammer
for familie og fritid

Hvad enten det er gavlpartiet på længehuset, eller vinklen med den karakteristiske spids på vinkelhuset er Merkur et hus med et skønt lysindfald i stue og spiseområde.

De store vinduespartier i gavlen giver lys og luft, så selv et lille sommerhus føles rummeligt.

Plantegning

Zoom

Klik mellem størrelserne for at se forskellige plantegninger

Filter Products Showing 1 - 4 of 8 results
Vælg sovepladser
Antal sovepladser
Boligareal
Pris
Huslinjer
Særlige rum
Huslinjer
Visning
Særlige rum
Visning
Søg
 • Her er hvad der skal være til 4 mennesker: to gode soveværelser, et dejligt brusebadeværelse, fint lille køkken, god plads til spisning og med direkte adgang til terrassen samt en hyggelig lille stue med skønt lys fra glaspartiet i gavlen.
  60
  Værelser 2
  Sovepladser 4
  Nøglefærdigt 898.000,-
  Her er hvad der skal være til 4 mennesker: to gode soveværelser, et dejligt brusebadeværelse, fint lille køkken, god plads til spisning og med direkte adgang til terrassen samt en hyggelig lille stue med skønt lys fra glaspartiet i gavlen.
  Nøglefærdigt 898.000,-
  60
  Værelser 2
  Sovepladser 4
 • Et fint længehus med lille overdækning i gavlen hvor lyset nydes gennem de flotte vinduespartier. Her er et funktionelt køkken, et dejligt brusebadeværelse og 3 hyggelige soveværelser.
  73
  Værelser 3
  Sovepladser 6
  Nøglefærdigt 1.008.000,-
  Et fint længehus med lille overdækning i gavlen hvor lyset nydes gennem de flotte vinduespartier. Her er et funktionelt køkken, et dejligt brusebadeværelse og 3 hyggelige soveværelser.
  Nøglefærdigt 1.008.000,-
  73
  Værelser 3
  Sovepladser 6
 • Udover at være familiens favoritsted, vil dette hus også være et perfekt udlejningshus. Et fint længehus med lille overdækning i gavlen hvor lyset nydes gennem de flotte vinduespartier. Her er et skønt wellness badeværelse med spa og sauna, et funktionelt køkken, og en rigtig dejlig stue med stor alkove, hvor ungerne kan hygge sig med spil og film eller man kan få sig en lille lur.
  81
  Værelser 3
  Sovepladser 6 + 2
  Nøglefærdigt 1.094.000,-
  Udover at være familiens favoritsted, vil dette hus også være et perfekt udlejningshus. Et fint længehus med lille overdækning i gavlen hvor lyset nydes gennem de flotte vinduespartier. Her er et skønt wellness badeværelse med spa og sauna, et funktionelt køkken, og en rigtig dejlig stue med stor alkove, hvor ungerne kan hygge sig med spil og film eller man kan få sig en lille lur.
  Nøglefærdigt 1.094.000,-
  81
  Værelser 3
  Sovepladser 6 + 2
 • Merkur med den spidse vinkel på gavlen og vinduesparti, der trækker lyset ind. Stort åbent køkken med køkkenø, spiseplads og en rigtig fin alkove, hvor det er oplagt at nyde et glas vin og en god bog eller hygge med højtlæsning for børnene. Overdækket terrasseområde der er perfekt til en grill-aften.
  90
  Værelser 2
  Sovepladser 4 + 2
  Nøglefærdigt 1.388.000,-
  Merkur med den spidse vinkel på gavlen og vinduesparti, der trækker lyset ind. Stort åbent køkken med køkkenø, spiseplads og en rigtig fin alkove, hvor det er oplagt at nyde et glas vin og en god bog eller hygge med højtlæsning for børnene. Overdækket terrasseområde der er perfekt til en grill-aften.
  Nøglefærdigt 1.388.000,-
  90
  Værelser 2
  Sovepladser 4 + 2
Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil