Merkur
– perfekt til udlejning

Vi har effektiviseret produktionen af Merkur, så vi kan præsentere et hus i den gode Planet kvalitet til en rigtig god kvadratmeter pris.

Her er to modeller at vælge imellem begge er meget velegnede som udlejningshuse. Her er klassisk hyggeligt sommerhuslook med hvidtonede profilbrædder på væggene.

Skønne rammer
for familie og fritid

Gavlpartiet på Merkur aktivitetshusenehusene sikrer jer et skønt lysindfald i stue og spiseområde. Og vi har tilføjet luksus, der er populært hele året rundt nemlig spa, sauna og aktivitetsrum.

Plantegning
Zoom

Klik mellem størrelserne for at se forskellige plantegninger

Filter Products Showing all 2 results
Vælg sovepladser
Antal sovepladser
Boligareal
Pris
Huslinjer
Særlige rum
Huslinjer
Visning
Særlige rum
Visning
Søg
 • Her er et perfekt udlejningshus – et vinkelhus med overdækning perfekt til loungeområde. Flot vinduesparti i gavlen på vinklen hvor lyset står smukt ind i stuen. Akitvitetsrummet er samlingspunktet for alle med lyst til et spil pool eller bordtennis, og her er også udgang til terrassen. Her er et skønt wellness badeværelse med spa og sauna og et fint, funktionelt køkken.
  120
  Værelser 4
  Sovepladser 8
  Nøglefærdigt 1.828.000,-
  Her er et perfekt udlejningshus – et vinkelhus med overdækning perfekt til loungeområde. Flot vinduesparti i gavlen på vinklen hvor lyset står smukt ind i stuen. Akitvitetsrummet er samlingspunktet for alle med lyst til et spil pool eller bordtennis, og her er også udgang til terrassen. Her er et skønt wellness badeværelse med spa og sauna og et fint, funktionelt køkken.
  Investeringshus Nøglefærdigt 1.828.000,-
  120
  Værelser 4
  Sovepladser 8
 • Et T-hus med en smuk glas-gavl der trækker masser af lys ind i stue og opholdsrum. Et stort lækkert aktivitetsrum med plads til bordtennis eller pool øger udlejningsværdien betragteligt og gør det attraktivt hele året rundt. Det samme gælder for det fine spabadeværelse med sauna - det er luksus. Praktisk med 10 sovepladser fordelt på 3 separate soveafdelinger.
  134
  Værelser 5
  Sovepladser 10
  Nøglefærdigt 1.994.000,-
  Et T-hus med en smuk glas-gavl der trækker masser af lys ind i stue og opholdsrum. Et stort lækkert aktivitetsrum med plads til bordtennis eller pool øger udlejningsværdien betragteligt og gør det attraktivt hele året rundt. Det samme gælder for det fine spabadeværelse med sauna - det er luksus. Praktisk med 10 sovepladser fordelt på 3 separate soveafdelinger.
  Investeringshus Nøglefærdigt 1.994.000,-
  134
  Værelser 5
  Sovepladser 10
Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil