Merkur

– masser af sommerhus for pengene

Vi har effektiviseret produktionen af Merkur, så vi kan præsentere et hus i den gode Planet kvalitet til en rigtig god kvadratmeter pris.

Her er masser af modeller at vælge imellem fra det mindste med et boligareal på 60 mtil et et stort dejligt hus med 8 sovepladser – alle med det klassiske hyggelige sommerhuslook med hvidtonede profilbrædder på væggene.

Indretning Merkur sommerhus fra Planet Huse

Skønne rammer
for familie og fritid

Hvad enten det er gavlpartiet på længehuset, eller vinklen med den karakteristiske spids på vinkelhuset er Merkur et hus med et skønt lysindfald i stue og spiseområde.

De store vinduespartier i gavlen giver lys og luft, så selv et lille sommerhus føles rummeligt.

Plantegning

Zoom

Klik mellem størrelserne for at se forskellige plantegninger

Filter Products Showing 1 - 4 of 10 results
Vælg antal
Antal sovepladser
Boligareal
Pris
Huslinjer
Særlige rum
Huslinjer
Visning
Særlige rum
Visning
Søg
 • Her er hvad der skal være til 4 mennesker: to gode soveværelser, et dejligt brusebadeværelse, fint lille køkken, god plads til spisning og med direkte adgang til terrassen samt en hyggelig lille stue med skønt lys fra glaspartiet i gavlen.
  60
  Værelser 2
  Sovepladser 4
  Nøglefærdigt 859.000,-
  Her er hvad der skal være til 4 mennesker: to gode soveværelser, et dejligt brusebadeværelse, fint lille køkken, god plads til spisning og med direkte adgang til terrassen samt en hyggelig lille stue med skønt lys fra glaspartiet i gavlen.
  Nøglefærdigt 859.000,-
  60
  Værelser 2
  Sovepladser 4
 • Et fint længehus med lille overdækning i gavlen hvor lyset nydes gennem de flotte vinduespartier. Her er et funktionelt køkken, et dejligt brusebadeværelse og 3 hyggelige soveværelser.
  69
  Værelser 3
  Sovepladser 6
  Nøglefærdigt 949.000,-
  Et fint længehus med lille overdækning i gavlen hvor lyset nydes gennem de flotte vinduespartier. Her er et funktionelt køkken, et dejligt brusebadeværelse og 3 hyggelige soveværelser.
  Nøglefærdigt 949.000,-
  69
  Værelser 3
  Sovepladser 6
 • Udover at være familiens favoritsted, vil dette hus også være et perfekt udlejningshus. Et fint længehus med lille overdækning i gavlen hvor lyset nydes gennem de flotte vinduespartier. Her er et skønt wellness badeværelse med spa og sauna, et funktionelt køkken, og en rigtig dejlig stue med stor alkove, hvor ungerne kan hygge sig med spil og film eller man kan få sig en lille lur.
  78
  Værelser 3
  Sovepladser 6 + 2
  Nøglefærdigt 1.039.000,-
  Udover at være familiens favoritsted, vil dette hus også være et perfekt udlejningshus. Et fint længehus med lille overdækning i gavlen hvor lyset nydes gennem de flotte vinduespartier. Her er et skønt wellness badeværelse med spa og sauna, et funktionelt køkken, og en rigtig dejlig stue med stor alkove, hvor ungerne kan hygge sig med spil og film eller man kan få sig en lille lur.
  Nøglefærdigt 1.039.000,-
  78
  Værelser 3
  Sovepladser 6 + 2
 • Her er et perfekt udlejningshus – et vinkelhus med overdækning perfekt til loungeområde. Flot vinduesparti i gavlen på vinklen hvor lyset står smukt ind i stuen. Akitvitetsrummet er samlingspunktet for alle med lyst til et spil pool eller bordtennis, og her er også udgang til terrassen. Her er et skønt wellness badeværelse med spa og sauna og et fint, funktionelt køkken.
  120
  Værelser 4
  Sovepladser 8
  Nøglefærdigt 1.569.000,-
  Her er et perfekt udlejningshus – et vinkelhus med overdækning perfekt til loungeområde. Flot vinduesparti i gavlen på vinklen hvor lyset står smukt ind i stuen. Akitvitetsrummet er samlingspunktet for alle med lyst til et spil pool eller bordtennis, og her er også udgang til terrassen. Her er et skønt wellness badeværelse med spa og sauna og et fint, funktionelt køkken.
  Nøglefærdigt 1.569.000,-
  120
  Værelser 4
  Sovepladser 8
Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Pusterum

Familien i sommerhuset - byg nyt sommerhus med Planet Huse

Til udeliv – også når det regner

Byg sommerhus med pool til udlejning

Med godt afkast

Højtlæsning i sommerhuset - byg nyt sommerhus med Planet Huse

Med indbygget hygge

Til økonomien

Med indbygget nostalgi

Til den store familie

Lene & Toke havde brug for en kontrast til deres liv i København. Læs historien om deres smukke hus med de fantastiske vægge af finér.

Læs case