Her er godt at være

Det nye Jeppesen hus betyder mange flere timer i sommerhuset

På anbefaling fra en ven

Det var faktisk slet ikke planen, at Jan og Bodils fritidshus skulle være et Planet Hus. Først havde ægteparret nemlig indledt en købsproces med et andet firma, men en ven anbefalede dem Planet Huse – og det har de ikke fortrudt.

Først havde ægteparret egentlig indledt en købsproces med et andet firma, men handlen gik i vasken, og en ven anbefalede dem Planet Huse:

”Vi havde et godt møde med sælgeren, som vi med det samme havde en rigtig god dialog med. Hele processen var kendetegnet af et højt kommunikationsniveau, og vi følte os godt vejledt. Så det var godt, at vores ven pudsede Planet Huse på os,” griner Jan.

Hurtige og omhyggelige håndværkere

Det nye Jeppesen Bjælkehus skulle erstatte Bodil og Jans gamle sommerhus, der i forvejen stod på grunden (læs mere om Riv ned & Byg nyt her). Processen gik hurtigt, og Jan husker mest håndværkerne for deres dygtige og omhyggelige arbejdsproces:

”Det gik hurtigt, men alt blev gjort meget omhyggeligt. Min svigersøn, som selv er indenfor byggebranchen, har også sagt, at huset er af overordentlig god håndværkskvalitet,” fortæller Jan og fortsætter:

”Alt har gennem hele processen fulgt tidsplanen, og de småting, der ikke var, som de skulle være, blev rettet med det samme, inden vi overhovedet overtog nøglerne.”

Det nye Jeppesen Bjælkehus har betydet mange flere sommerhus-timer for Jan og Bodil, som bor fast i huset hver sommer.

Bruger sommerhuset meget mere

”Det har betydet, at vi bruger sommerhuset meget mere nu sammenlignet med før, vi fik vores Jeppesen! Vi har jo selv været med til at tegne huset indvendigt og har kunnet sørge for at udnytte pladsen mest optimalt, så hele familien kan være her,” beretter Jan.

”Med et Jeppesen Bjælkehus fra Planet Huse har vi fået et sommerhus i god kvalitet og med en fantastisk udstråling,” afslutter Jan.

Med et Jeppesen Bjælkehus fra Planet Huse har vi fået et sommerhus i god kvalitet og med en fantastisk udstråling

Bliv inspireret af andre

Se flere historier om familier, som byggede Planet Huse