Riv ned & Byg nyt

– det kan godt betale sig

I dag er det sådan, at langt de fleste nybyggede fritidshuse bliver bygget på grunde, hvor der allerede ligger et sommerhus. Er I de heldige ejere af et ældre sommerhus med en super beliggenhed kan det faktisk være en rigtig god idé at rive det gamle sommerhus ned og bygge et nyt fremfor at bruge tid og penge på at forsøge at renovere og forbedre på det eksisterende.

En god idé med nedrivning af det gamle sommerhus?

Nedrivning af det gamle sommerhus og byggeri af et nyt lækkert hus giver mange fordele. En nyt sommerhus er bygget, så det kan bruges hele året, og ift energiforbruget er det langt bedre end et gammelt hus med gamle vinduer og mangelfuld isolering. Vedligehold er også meget nemmere med et nyt hus, så her kan I spare både tid og penge, når I ikke længere skal male og lappe på det gamle hus. En anden fordel er selvfølgelig også, at I får lige præcis den indretning, I drømmer om – måske et større og moderne køkken, eller et lækkert badeværelse med spa og sauna eller måske bare det ekstra soveværelse, I altid mangler, når der er familie på besøg.

Så med nedrivning af det gamle sommerhushus beholder I den gode udsigt og de flinke naboer – og så får I et helt nyt, moderne og energirigtigt Planet fritidshus.

Specialister i ”Riv ned & Byg nyt”

Der er mange ting at huske, når man river det gamle sommerhus ned. Derfor er det nemt at få Planet Huse til at stå for hele nedrivnings-processen inkl anmeldelser, screening og alt det praktiske med bortkørsel af byggeaffald.

Inden vi kan gå i gang, skal der søges om nedrivningstilladelse hos kommunen. Herefter skal der laves en screeningstest. Ved screeningstesten undersøges huset for miljøfarlige stoffer herunder asbest og PCB. Så snart screeningen ligger klar, kan nedrivningen påbegyndes.  Planet Huse sørger for alt –  frakobling af el og vand, selve nedrivningen og bortkørsel af nedrivningsaffaldet.  Tilbage står så grunden, hvor der godt kan ligge lidt småbrokker, men nu er den klar til at bygge et nyt lækkert sommerhus.

Vi udarbejder et godt tilbud til jer

Vi udarbejder selvfølgelig et godt tilbud til jer på nedrivningen alt inklusive, men en tommelfingerregel er, at nedrivning koster kr. 1.325 pr. m2, når det gælder grunde i Jylland og på landfaste øer. Hør mere hos en af vores Bygge- & salgsrådgivere.

Udgiften til screeningsrapporten af huset betales af køber og andrager kr. 10.800 inkl. udførelse af 5 prøver. Eventuelle ekstraudgifter som følge af screeningen eller særlige myndighedskrav betales særskilt.

* Omfatter ikke eventuelle gebyrer til kommunen vedr. nedrivningstilladelsen. Tilbuddet omfatter ikke evt. forurening af grunden eller fjernelse af bevoksninger, kloakanlæg, løsøre og terrænbelægninger.

Der tages forbehold for miljøskadelige materialer som f.eks. asbest, materialer som indeholder PCB, kviksølv og blyholdige produkter i den eksisterende bygning.

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil