Riv ned & Byg nyt

– når det gamle sommerhus trænger til udskiftning

I dag er det sådan, at langt de fleste nybyggede fritidshuse bliver bygget som erstatning af et gammelt sommerhus. På den måde beholder I den gamle udsigt og de gamle naboer – men I får et nyt, moderne og energirigtigt Planet fritidshus.

Specialister i ”Riv ned & Byg nyt”

Der er mange ting at huske, når man river det gamle sommerhus ned. Derfor er det nemt at få Planet Huse til at stå for hele nedrivnings-processen inkl anmeldelser, screening og alt det praktiske med bortkørsel af byggeaffald.

Inden vi kan gå i gang, skal der søges om nedrivningstilladelse hos kommunen. Herefter skal der laves en screeningstest. Ved screeningstesten undersøges huset for miljøfarlige stoffer herunder asbest og PCB. Så snart screeningen ligger klar, kan nedrivningen påbegyndes.  Planet Huse sørger for alt –  frakobling af el og vand, selve nedrivningen og bortkørsel af nedrivningsaffaldet.  Tilbage står så grunden, hvor der godt kan ligge lidt småbrokker, men nu er den klar til at bygge et nyt lækkert sommerhus.

Vi udarbejder et godt tilbud til jer

Vi udarbejder selvfølgelig et godt tilbud til jer på nedrivningen alt inklusive, men en tommelfingerregel er, at nedrivning koster kr. 1.250 pr. m2, når det gælder grunde i Jylland og på landfaste øer. Hør mere hos en af vores Bygge- & salgsrådgivere.

Udgiften til screeningsrapporten af huset betales af køber og andrager kr. 10.800 inkl. udførelse af 5 prøver. Eventuelle ekstraudgifter som følge af screeningen eller særlige myndighedskrav betales særskilt.

* Omfatter ikke eventuelle gebyrer til kommunen vedr. nedrivningstilladelsen. Tilbuddet omfatter ikke evt. forurening af grunden eller fjernelse af bevoksninger, kloakanlæg, løsøre og terrænbelægninger.

Der tages forbehold for miljøskadelige materialer som f.eks. asbest, materialer som indeholder PCB, kviksølv og blyholdige produkter i den eksisterende bygning.

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil