Inspirationsaften i Roskilde & Middelfart

Mød vores arkitekter, indretningsrådgiveren, udlejningsspecialisterne fra udlejningsbureauet og ikke mindst vores team af bygge- og salgsrådgivere til en aften med tips og inspiration til et sommerhus, der kan blive jeres families pusterum i mange år. Det sker d. 5. november i Middelfart og d. 13. november i Roskilde. Tilmeld jer nedenfor.

Kom tættere på jeres sommerhusdrøm

Kom til inspirationsaften

Har I sommerhustanker og en masse spørgsmål, som I godt kunne tænke jer at vende med nogen, som har indrettet og bygget hundredevis af sommerhuse, så kom til en spændende INSPIRATIONSAFTEN, hvor vi har samlet:

  • vores kreative indretningsrådgiver Lene
  • arkitekt-teamet med de gode input René og Kenneth
  • salgs- & byggerådgiverne, som har hjulpet et utal af kunder med deres sommerhusdrømme
  • vores direktør Torben, som kender hvert et sommerhusområde og alle de interessante grunde i Danmark og kan fortælle alt om hvordan og hvor hurtigt vi kan bygge jeres nye sommerhus.
  • Vi har også altid udlejningsbureauet med, som kan fortælle jer, hvad I kan tjene på at leje det nye sommerhus ud.

Tilmeld jer her til Middelfart eller Roskilde:

Mød indretningsrådgiveren

Stil og planindretning

Det er Lene Damkær Ebbesen, som indretter Planet Huses udstillingshuse. Hun er desuden indretningsrådgiver for en lang række af vores kunder, så hun har styr på trenden og alle de mange valgmuligheder, der er for at sætte jeres eget helt personlige præg på jeres fritidshus. Mød Lene og hør hvordan hun kan hjælpe jer.

Mød udlejningsbureauet

Udlejning giver luft i budgettet

Sidste år var endnu et rekordår for sommerhusudlejningen i Danmark, og udlejningsbureauerne er hele tiden på udkig efter nye huse. Hør udlejningsbureauet fortælle om eftertragtede udlejningshuse, og ikke mindst hvor meget man kan tjene på udlejning i de forskellige sommerhusområder.

Nova luksus udlejningssommerhus med pool fra Planet Huse - sort med hvide vinduer
Mød arkitekten

Nordisk minimalisme eller romantisk elegance?

Eller noget helt tredje? Rene Lind Nørskov tegner drømmesommerhuse i alle stilarter og størrelser. Han inviterer til et kig på nogle af de skræddersyede huse, vi har tegnet & bygget og fortæller om arbejdsprocessen og samarbejdet med jer og salg- & byggerådgiveren.

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Vil du holdes opdateret?

Modtag de seneste nyheder om nye fritidshuse, inspirationsaftener, Åbent Hus arrangementer, inspiration til sommerhuslivet og meget mere..