Hjælp til at sætte jeres stil

Indretningsrådgivning

Den røde tråd

Man kan godt blive lidt overrasket over de mange valg, man faktisk har, når husdesign og plantegning er på plads. Gulve, lofter, fliser, armaturer og selvfølgelig køkkenet. Mulighederne er praktisk talt uendelige. Og netop derfor skal der være en rød tråd i det hele.

Styling af sommerhuskøkken - byg nyt sommerhus med Planet Huse
Indretningsrådgiver Lene Damkær Ebbesen

Tag Lene med på råd

Det med at skabe en rød tråd i indretningen kender Lene Damkær Ebbesen rigtig meget til. Som indretningsrådgiver med et godt blik for farveharmonier, stilarter, overflader og vigtigst af alt for jeres personlighed, er hun en super guide ud i alle de spændende materialer og løsninger, der gør jeres sommerhus til jeres.

Det kan også være, at I føler, I har godt styr på det, men mangler en sparringspartner med fingeren på pulsen – så er Lene også den helt rigtige at tale med.

Og det bedste af det hele er, at Lenes rådgivning er ganske gratis. Eksempelvis deltager hun gerne i møder i forbindelse med kontraktgennemgang eller til materialevalgsmødet.  I kan booke Lene via jeres Salgs- & Byggerådgiver.

Mød Lene til inspirationsaften i Roskilde mandag d. 3. juni
Indretningstip

Har I overvejet…

Et udebad? Udebruser eller bad er altid et hit, og de fleste danskere har jo lidt vikingeblod i årene, så sådan et kan bruges året rundt. Og der er mange muligheder fx den enkle udebruser, en bruseniche som passer til huset eller hvad med et udebad?  Se et par inspirationsbilleder her

Indretningstip

Skønt lys ovenfra

Vi kan ikke få nok af det naturlige lys. Et ovenlysvindue er en fantastisk lyskilde, der giver energi og gør rummet større.

Indretningsinspiration

Gør jeres sommerhus  hyggeligt og personligt

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil