Hjælp til at sætte jeres stil

Indretningsrådgivning

Den røde tråd

Man kan godt blive lidt overrasket over de mange valg, man faktisk har, når husdesign og plantegning er på plads. Gulve, lofter, fliser, armaturer og selvfølgelig køkkenet. Mulighederne er praktisk talt uendelige. Og netop derfor skal der være en rød tråd i det hele.

Styling af sommerhuskøkken - byg nyt sommerhus med Planet Huse
Indretningsrådgiver Lene Damkær Ebbesen

Tag Lene med på råd

Det med at skabe en rød tråd i indretningen kender Lene Damkær Ebbesen rigtig meget til. Som indretningsrådgiver med et godt blik for farveharmonier, stilarter, overflader og vigtigst af alt for jeres personlighed, er hun en super guide ud i alle de spændende materialer og løsninger, der gør jeres sommerhus til jeres.

Det kan også være, at I føler, I har godt styr på det, men mangler en sparringspartner med fingeren på pulsen – så er Lene også den helt rigtige at tale med.

I kan booke Lene via jeres Salgs- & Byggerådgiver eller møde hende til en af vores Inspirationsaftener. Eksempelvis kan hun deltage i møder i forbindelse med kontraktgennemgang eller til materialevalgsmødet.

Indretningstip

Har I overvejet…

Et udebad? Udebruser eller bad er altid et hit, og de fleste danskere har jo lidt vikingeblod i årene, så sådan et kan bruges året rundt. Og der er mange muligheder fx den enkle udebruser, en bruseniche som passer til huset eller hvad med et udebad?  Se et par inspirationsbilleder her

Indretningstip

Skønt lys ovenfra

Vi kan ikke få nok af det naturlige lys. Et ovenlysvindue er en fantastisk lyskilde, der giver energi og gør rummet større.

Indretningstip

Hems er ren hygge

En hems er klassisk sommerhusindretning. Her kan de mindste føle sig højere end alle andre og ligge og skue ud over verden, så det er ofte ungernes favoritsted at sove eller hygge på en regnvejrsdag. Udover at være hyggelig er en hems også rigtig god udnyttelse af hver kvadratmeter. På en del sommerhusgrunde er der begrænsninger på hvor stort sommerhus, der må bygges, så her kan hemsen give de ekstra sovepladser, når huset ikke må gøres større.

Indretningsinspiration

Gør jeres sommerhus  hyggeligt og personligt

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil

Book et gratis tjek af sommerhusgrunden

Hvordan skal vi placere sommerhuset på grunden? Kan vi beholde de gamle træer? Vi vil gerne udnytte udsigten mod nord bedst muligt, men hvad så med terrassen? Kan vi ændre bredden på huset, så det passer til grunden? Der opstår hurtigt mange spørgsmål, når I står med jeres sommerhusgrund. Tag os med på råd og få en god start på processen. Det koster ikke noget.

  • Jeg accepterer samtidig Planet Huses privatlivspolitik og accepterer at modtage relevant information fra Planet Huse