Totalkoncept på luksusudlejningshus

I behøver ikke bekymre jer

Med totalkonceptet leverer Planet Huse et udlejningsklart hus. Det betyder, at vi bygger huset færdigt. Vi anlægger haven med græs, og vi sørger for gangarealer, indkørsel og parkeringsområde. Så gør vi rent og indretter med en lækker møbelpakke i god kvalitet. Vi tager os selvfølgelig også af hyggen og hænger billeder og lamper op, lægger puder i sofaen og sørger for lidt nips til at skabe den rette sommerhusstemning. I køkkenet lægger vi bestik i skufferne og sætter gryder, tallerkener og glas på hylderne, så når vi siger udlejningsklart, så mener vi udlejningsklart.

Vi sørger for det hele… også underholdningen

Vi installerer selvfølgelig også fladskærm, Chromecast og musikanlæg.

Er der aktivitetsrum i sommerhuset sætter vi også et lækkert poolbord op, og poolbordet kan desuden forvandles til et bordtennisbord, hvis der er stemning for ping-pong. Der er naturligvis også en dartskive.

Hele udstyrspakken er fuldt beskrevet men selvfølgelig også fleksibel, hvis I har andre ønsker.

Og så er det bare at starte udlejningen, hvor DanCenter, Novasol eller et andet udlejningsbureau afhængigt af hvad I ønsker, sørger for markedsføring, alt det administrative, selve udlejningen og ikke mindst rengøring og en fuld servicepakke.

Personlig rådgivning om fritidshuse i træ

FÅ ET

PERSONLIGT

MØDE MED OS

Ring mig op

FÅ MERE

INSPIRATION

Bestil katalog
Uforpligtende tilbud - procent symbol

BESTIL ET

UFORPLIGTENDE

TILBUD

Bestil
Vil du holdes opdateret?
Modtag de seneste nyheder om nye fritidshuse, inspirationsaftener, Åbent Hus arrangementer, inspiration til sommerhuslivet og meget mere..
  • Jeg accepterer samtidig Planet Huses privatlivspolitik og accepterer at modtage relevant information fra Planet Huse